Şimdi Ara

OROGOLD Cosmetics %60%70 indirimli Orjinal Ürünleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 OROGOLD Cosmetics %60%70 indirimli Orjinal Ürünleri
    MERHABALAR;

Antalya'da kapanan lüks kozmetik mağazamızın ürünlerini satıyorum çok uygun fiyatlara.Mağaza kapandığı için ürünler depoda bekliyor ve onları uygun fiyatlara satıyorum.Ürünler Dünyaca ünlü lüks OROGOLD Cosmetics ürünleridir.Ürünler tamamen orjinal ve sertifikalı kutuludur. Seri numaralıdır.İthalatçısı belli.KISACASI ORJİNAL ÜRÜNLERDİR.Elimde 1000'e yakın ürün bulunmaktadır.

Ürünler uygun fiyatlara verilecektir.Çünkü mağaza kapandığı için ürünler depoda duruyor boşboşuna ve ürünleri değerlendirmek uygun fiyatlara elden çıkarmak istiyorum. o yüzden aşağıda Orogold'un ana sitesinde göreceğiniz ve almak isteyeceğiniz ürünleri %60 %70 daha uyguna satıyorum.

http://www.orogoldcosmetics.com bu sıteden ıstedığınız ürünleri belirleyebilir ürünlerin fiyatlarına bakabilirsiniz.Gördüğünüz fiyatlara%60,%70 indirim yapıyorum.

ARKADAŞLAR ben ANTALYADA İKAMET EDİYORUM.Ürünleri ister elden alın veya aldırın,ister sanalpazar.com ya da Sahibinden.com üzerinden alın...İsterseniz ben yollayayım ürünleri,ürünler size geldikten sonra parasını gönderirsiniz...Hiç farketmez...Ürünlerim sıfır orjinal ürünler en ufak memnuniyetsizliğinizde geri alırım.(Bugüne kadar öyle birşey olmadı:)
    Altta da sanalpazar üzerinden benden ürün alan müşterilerin yorumları

REFERANS:
    http://www.sanalpazar.com/user_reputation.php?view=sale_receive&user_id=281593

İLETİSİME GEÇMEK İSTEYEN OLURSA YUKARIDAKİ OROGOLDUN SİTESİNDEKİ ÜRÜNLERİN %80'i VARDIR.BANA ULAŞIP ÜRÜNÜ SÖYLEMESİ YETERLİDİR.ELİMDE 1000'e yakın Orogold ürünü var.Toplu almak isteyen olursa çok çok uygun fiyatlara ürün verebilirim.Ürünler sınırlıdır

Ürünler gerçek mi diye sorular soranlar var.ORİJİNAL ÜRÜNLERDİR. Orijinal olmasa zaten sanalpazar, sahibinden gibi paranızı kolayca iade alabileceğiniz sitelerde satış yapmazdım. Ayrıca Önce ürünleri size gönderip, ürünler size ulaştıktan sonra içiniz rahat bir şekilde ödeme yapabileceğinizi belirtmek isterim.

Fiyat listesi isteyin benden, ürünleri çok komik fiyatlara veriyorum.Hayatınızda bu kadar bedava fiyata OROGOLD Cosmetics ürünleri gerçekten bulamazsınız.

SAYGILARIMLA

(HER TÜRLÜ SORU SORMAK İSTERSENİZ ÇEKİNMEDEN 7/24 ARAYABİLİRSİNİZ veya mesaj mail atabilirsiniz)Antalya'da bulunan kişilere ürün teslimatı elden yapılabilir.
    0536 596 96 88 tel veya Whatsapp (Satın almak veya tavsiye almak için arayabilirsiniz)
    xmanteo@hotmail.com

Altta bir kaç ürünümüzün fotoğraflarını ekledim.Fotolar benim çekimimdir.Özel olarak istediğiniz ürün fotoları olursa size çekip yollayabilirim.Gördüğünüz gibi tüm ürünler kutulu belgeli orjinal.ithalatçısı belli ürünlerdir

NOT:AYRICA PREMIER DEAD SEA VE KEDEM COSMETICS ÜRÜNLERİ DE MEVCUTTUR
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1 TL Miktar : 100 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Antalya Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.