Şimdi Ara

Orta boy valiz vs el çantası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üniversite için bir büyük boy tekerlekli valizim ve seyahat sırt çantam var + olarak bir çanta daha alayım diyorum. Sizce orta boy tekerlekli valiz mi daha iyi olur yoksa el çantası mı daha iyi olur? (taşıma kolaylığı, kapasite, gereklilik açısından vs) Önerilerinize açığım. Orta boy valiz vs el çantası Orta boy valiz vs el çantası
    .

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Up

• El çantasını büyük boy valizin tutma yerine saplarından geçirip kullanabilirsin iki katlı. El çantası al. Hacim olarak orta boy valizle aynı olsun ama çok küçük olmasın bir şey sığmaz yoksa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ediyorum bunu düşünmemiştim. 4 5 günlüğüne eve geldiğim durumlarda peki yine el çantası mı daha avantajlı olur yoksa orta ya da küçük valiz mi bunu da düşünüyorum.

• tekerlekli valiz her zaman avantajlıdır.

• Santiago Munez kullanıcısına yanıt
    Neden mesela kapasite olarak bana el çantası daha avantajlı geliyor ama onun da dezavantajı var ama dediğim gibi benim ilk seçeneğim olmayacak bu aldığım. Örneğin 1 haftalık bir seyahatte valiz iş görür mü?

• alex.mahoneee A kullanıcısına yanıt

hocam bir yerden bir yere giderken tekerlekli valiz iyidir her zaman.

ancak bende iş için başka şehirde yaşarken ailemin yanına gidip geliyordu 5 gün 1 hafta vs.

o zaman bu çantayı kullanıyordum. https://www.trendyol.com/defacto/erkek-lacivert-tokali-sirt-cantasi-p-6419442

uzun içine baya kıyafet alan bir çanta. zaten aile evi oldugu için orda da eşyalarım vardı.

o yüzden kısa süreli gidiş gelişler içine ya tekerlekli ya da sırt çantası kullan. el valizi her zaman son sırada benim için. Orta boy valiz vs el çantası 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Santiago Munez kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam. Sizin attığınız model yeterli olurmuş gerçekten. Elimde bir sırt çantası var, küçük ya da orta boy bir tekerlekli valiz düşüneyim ben. Teşekkür ediyorum ilginize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alex.mahoneee -- 30 Mayıs 2021; 12:14:42 >
  • Up var mı başka fikirleriyle beni aydınlatacak olan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.