Şimdi Ara

orta bütçeye en iyi telefon (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Motorola MPx220
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

Bütçeni biraz daha zorlayabilsen Nokia 6233'ü tavsiye ederim.

- 320x240 piksel 262.144 renk TFT ekran
    - 2 MP kamera
    - 640x480@15 FPS 3GP formatında video kaydı
    - Malzeme kalitesi
    - Hoparlör ses çıkışı (Stereo)

6233 en ucuz ne kadara bulabiliriz ? ayrıca sade sana değil sorum; w810 ile 6233 arasında kalan biri hangisinde karar kılmalı. illa biraz daha ii foto çekiyor diye 6233 ün dikkate değer artılarını gözardı etmek akıl karı mıdır ? sorum herkese.. sizlerinde fikirlerini öğrenmek istiyorum
  • quote:

6233 en ucuz ne kadara bulabiliriz ? ayrıca sade sana değil sorum; w810 ile 6233 arasında kalan biri hangisinde karar kılmalı. illa biraz daha ii foto çekiyor diye 6233 ün dikkate değer artılarını gözardı etmek akıl karı mıdır ? sorum herkese.. sizlerinde fikirlerini öğrenmek istiyorum

Nokia 6233 vs Sony Ericsson W810i

1-) Fotoğraf kalitesi açısından W810i autofocus özelliği, macro çekim modu, gelişmiş fotoğraf modları (panaroma vb) ve çift led flaşıyla ön plana çıkıyor.

2-) Video kayıt kalitesi açısından 6233, 640x480@15 FPS 3GP formatında video kaydıyla ön plana çıkıyor. W810i'nin video kayıt boyutu 176x144 piksel 3GP formatındadır.

3-) Kulaklık ses kalitesi açısından 6233 ile W810i aynı seviyede diyebiliriz. Arayüz ve kullanışlılık açısından W810i ön plana çıkıyor. Ayrıca W810i ile birlikte gelen kulaklıklar çevresel ses yalıtım özelliğine sahip ve kulaklık adaptör de içeriyor. (Hoparlöre bağlamak, farklı kulaklık kullanabilmek için) Telefonda Sony'nin patentinde bulunan ''Megabass'' özelliği de mevcut. (R4DB005 sürümünde ses kalitesi açısından W810i daha başarılıdır)

Mobile-review'ın 6233'ün ses kalitesi hakkındaki yorumu: ''As a music solution this handset is very acceptable, however it is weaker than Walkman-solutions in terms of interface convenience, detailed adjustments, but in terms of sound quality it is on their level''

4-) Hoparlör ses çıkışı konusunda 6233 stereo hoparlörleriyle ön plana çıkıyor. W810i'de ise mono hoparlör bulunuyor.

5-) Kutu içeriği konusunda W810i ön plana çıkıyor. (512 MB hafıza kartı, USB kablosu, memorystick adaptörü, müzik kablosu, stereo kulaklık, kulaklık başlıkları vb.)

6-) W810i'nin bekleme ve konuşma süresi daha uzun. Telefonda 900mAH'lık lityum polimer batarya yer alıyor.

7-) W810i'nin hafızası 4 GB'a kadar; 6233'ün hafızası ise 2 GB'a kadar artırılabiliyor. (4 GB MS PRO Duo 185$+KDV) W810i'de 20 MB dahili bellek; 6233'te ise 6 MB dahili bellek bulunuyor.

8-) 6233’te 320x240 piksel; W810i’de ise 176x220 piksel ekran bulunuyor. Doğal olarak netlik açısından 6233 daha iyidir. Ancak ekran parlaklığı açısından W810i daha başarılıdır.

9-) Malzeme kalitesi açısından ise 6233 ön plandadır.

Kısacası W810i ve 6233 belli konularda ön plana çıkan özelliklere sahiptir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 16 Mart 2007; 10:20:34 >

• quote:

Orjinalden alıntı: _ALISH_

philips 768

Tebrikler sana dostum

12 gün sonra topikleri nerden bulupda canlandırıyorsanız

Adam yazmış gitmiş zaten aradan da o kadar gün geçmiş

face1tr sanada bravo doğrusu ....

yüzlerce w810-6233 karşılaştırma topiğinden sonra hala bunu soruyorsan helal olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi over and under -- 12 Aralık 2006; 23:55:57 >
  • ben de problem yoktu. o kadar topicden sonra daha da alllak bullak oldu kafam.. ben hala son noktayı kendimce koyabilmiş değilim ve dikkat edersen Knight.. ın yazdığı ( bu arada çok teşekkürler) karşılaştırma sonucu demekki benim için bu daha iyiymiş demek o kadar da basit değil. kaldı ki cümlemde "illa biraz daha ii foto çekiyor diye 6233 ün dikkate değer artılarını gözardı etmek akıl karı mıdır ? sorum herkese.. sizlerinde fikirlerini öğrenmek istiyorum " dedim.
    yani ben sizin de yorumunuzu bir kez daha olsa da almak istemiştim.

eh kafamda bişeyler canlanmaya başladı, bu tamam ama son bir soru daha sormazsam çatlarım 6233 de medya oynatıcıda izleyebildiğimiz vidyo formatları hangileri, aslında formattan çok takılmadan akıcı bir şekilde tam ekran izleme bakımından durum tatmin edicimi ?

• bence nokia 6131 al çünkü hem özellikleri iyi hemde tasarımı güzel seni bilmem ama ben sony ericsson telefonlarının hiç birinin tasarımını sevmiyorum çünkü yeşil kırmızı veya başka renk çağrıyı falan açmaya sonlandırmaya yarıyan tuşları yok
  • tabiki d520 samsung....
  • sony ericsson k 750i
  • 530ytl'ye w810i al
  • bence olmaz
  • Bence W810i ve 6233 arasında seçim yapmalısın. İkisinin özelliklerini de ..Knight.. usta açıklamış zaten.
  • bence motorola L7 kamerası hariç çoğu özellikleri iyi bende kamerası 1.3 mp ve üstü olsaydı alıcaktım fiyatıda 400 ytl civarlarında zaten bence şu anda çok nadir çok iyi fotoğraf çeken telefon onlarda pahalı 1000 ytl
  • nokia 7610 derim degismez
  • W810 YADA K750İ derim..
  • Tabi ki de w810 i tartışılmamalı bile biraz bilgisi olan anlar araştırın bakın w810 daha iyi bence
  • raks R667 kutu içeriği + performans en iyi telefon olmaya aday bence çünkü sadece yanında verilen aksesuarlar 150 YTL'yi geçer
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.