Hocam mezun kaldım fiyatları falan da görüşüp aldım fakat giden insanlara da sormak istiyorum. Orta Doğu sonradan takmıyor güzel anlatıp sallıyor dediler. Fen bilimlerinin etütünü almak zor dediler ne yapacağımı bilemedim gidenler bir el atsa?
İkisine de gitmedim fakat fen bilimlerine nazaran orta dogu daha cekici geliyor bana.
Büyük çaplı kurumların çoğu performansı düşük öğrencilere yatırım yapmıyor daha çok fen liseli öğrencilere ve yüksek puanlı and.liseli ögrencilere yapıyorlar eee haliyle fen bilimlerinden bişey bekleme bence (eğer iyi bir sonuç aldıysan o ayrı)
Vakti zamaninda açı da okuyan bi arkadaş açıda bulunan derece sınıfına ayrı bir ilgi gösterdigini daha cok etüt verildiğini söylemişti de artık son söz sana kalmış ha bu arada ortadogunun disiplini vardir ogrencilere iyi gelecektir diye düsünüyorum.
Sakıncası yoksa sana ne kadar fiyat söylediler söyleyebilir misin (özelden atabilirsin) bnde bi dershane bakmaya gidecegım de biraz zaman gecsin diyorum
Fen Bilimleri daha indirim yapmadı 16k orta doğu daha fazla indirim yapacağını söyleyerek 11k verdi. Ben acıkcası ilk sınıflarda olacak düzeyde bir öğrenciyim fakat bir kuruma sözde sıkı bir kuruma etütsüz diyorlar...
Fen Bilimlerine gittim hocam. Hocaları da sistemi de çok iyidir. Etütleri internetten alıyorsunuz hiç sıkıntı yaşamadım, yaşayanlar olursa da hocaya söyleyince hemen ayarlıyorlar. Kalabalık da değil. Ben ilk sınıftaydım ama alt sınıflarla da çok ilgileniyorlardı. Kaynakları da bol ve kaliteli. Ben çok memnun kalmıştım. Orta doğuya giden arkadaşlarımın hepsi yarı dönemde bıraktı dershaneyi. Ben tavsiye ederim.
orta doğu da İdim, gayet memnundum. Sabri hoca kral adamdır, ilgili bir müdürdür. Ortadoğu yu tek geçerim
quote:
Orijinalden alıntı: allahdiyenyasuo
Fen Bilimleri daha indirim yapmadı 16k orta doğu daha fazla indirim yapacağını söyleyerek 11k verdi. Ben acıkcası ilk sınıflarda olacak düzeyde bir öğrenciyim fakat bir kuruma sözde sıkı bir kuruma etütsüz diyorlar...
Hangi şehirdesiniz hocam
Ankaradayım
thephantomoftheopera
kullanıcısına yanıt
Hocam sizi çalışmaya itecek bir ödevlendirme sistemi var mıydı peki
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme