Şimdi Ara

ORTA HALLİ BİR OYUN NOTEBOOKU ALICAĞIM LÜTFEN YARDIM EDİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    https://www.pcdepo.com/dell-inspiron-3543-b50f81c-notebook
    OYNAMAK İSTEDİĞİM OYUNLAR
    GTA 5--GTA 4--CRYSİS 2-- NEED FOR SPEED MOS WANTED 2 NB 2K13 Vb oyunlar fakat bunları YÜKSEK AYARLARDA OYNATMASINA GEREK YOK zevk verecek ayarlarda güzel bir şekilde oynatsın yeterli.
    SİZCE BU PC YETERLİ Mİ
    YADA MAX 1700 TL ONERİ VERİR MİSİNİZ?

• Biraz artirip 950m li bir cihaz bakin. Oyuncu laptoplari 950m den baslar kanimca

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheWolverine07 T kullanıcısına yanıt
    merhaba
    ben 1600 tl ile basladim ve 2600 tl fiyata çiktim . çokda iyi oldu . gerekirse biraz bekleyip windows 10 lu bir model alin...
    20 gün boyunca çoook detayli arastirma sonucunda (önyargilari bir kenara iterek) Fiyat Performans ve Kalite temelinde

ACER V 17 Nitro aldim - 17.3 FUL HD - IPS mat Panel - GTX 860M güçlü Ekran karti - I5 4210 H performans H Serisi Islemci (max 3.50 ghz)
    Islemci Fazlasiyla yeterli - Max %80 limit ile GTA-5 3 saat oynadim. Sorun yok... Çift Fan var + 20 cm Fanli Zalman Sogutucu ile CPU - GPU Sicakliklari Max 65 - 70 derece :)

Yeni Tüm Pc lerde SSD M.2 SATA Olmazsa donanima yazik olur (Performans Düsük kalir) 120 gb SSD ve 4 GB Ram Yükselttim...

3 aydir kullaniyorum çokda memnunum. Ürün hakkinda Detayli Bilgiler ve TEST videolari yogun istek üzerine hazirladim , yayinladim ...

1- Ssd Yükseltme 2- GTA 5 Fps ISI Test
    3- Sicaklik Düsürme ayarlari 4- Fan Test ve Tavsiyesi
    6- IPS Ekranin Farki ,Acer Uygulamalarinin kullanimi vs ...
    Videolari < youtube.com/c/ugurdo > Kanalimda Bulabilirsiniz... Ayrica Teknik Bilgi ve Islemci ,Ekran karti Kiyaslama Fotograflarini Acer Nitro ÖZEL Facebook sayfamda görebilirsiniz...

Web linklerimi Yorumun altinda bulabilirsiniz
     ORTA HALLİ BİR OYUN NOTEBOOKU ALICAĞIM LÜTFEN YARDIM EDİN ORTA HALLİ BİR OYUN NOTEBOOKU ALICAĞIM LÜTFEN YARDIM EDİN
     ORTA HALLİ BİR OYUN NOTEBOOKU ALICAĞIM LÜTFEN YARDIM EDİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c.ugurdo -- 10 Ağustos 2015; 21:53:29 >

• c.ugurdo kullanıcısına yanıt
    Fiyatı bana cok uymuyor tavsiye icin teşekkür ederim :)
  • Dediğiniz gibi genellikle 950mden başlıyor fakat aşırı oyun delisi değilim yani pes 2013 Crysis 2 gibi orta şeker oyunları orta ayarlarda oynatması yeterli benim icin. Peki bu benim soylediğim pc bu oyunlar icin yeterli mi sizce?
  • TheWolverine07 T kullanıcısına yanıt
    En uygun fiyata En güçlü model ASUS X550JK

Ekran kartı GTX850M - GTX 950M YE YAKIN PERFORMANSDA .
    Ekran FulHD Değil ve 15.6
    Verdiğin Linkdeki Dell Inspiron 3543 B50F81C Notebook dan ÇOOOK Güçlü

Linkdeki Favori 4 :http://forum.donanimhaber.com/m_103731983/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c.ugurdo -- 10 Ağustos 2015; 22:18:18 >
  • Hocam yuksek seyler isteyenler zaten 970m en az alir zaten. Benim dedigim gunumuzde oyun oynamak icin alinacak bir laptoaz 950m olmalidir. Ama dediginiz durumu 940m kurtarir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.