Şimdi Ara

orta halli wp önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
     orta halli wp önerisi

sinirden en sonunda telefonu bi güzelce yere çarpıp üstünde tepindim

ben wp den memnunum önceden l520 kullandım onu kardeşime verdiydim.
    şimdi başka bir telefon almayı düşünüyom.Sosyal ortamla işim olmaz arada oyun oynar genellikle nette gezinirim.

• fiyat aralığınız nedir?
  • Lumia 735

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 600 tl civarına 735 alıp keyfine bak. bütçe ne kadar o önemli. mesela 520 falan 300 liralara bulunuyor yine canın 520 almak isterse.
  • max 800 lira civarı düşünüyodum ,baktım da wp de pek fazla seçenek yok gibi , sanırım 735 alıcam
    cevaplarınız için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctn48 -- 7 Ağustos 2015; 21:15:24 >
  • 640 ve 735 var. Seçim sizin iki cihazda fena değil.

• a101 den 532 aldım. aşırı memnunum. ama biraz daha param olsa 735 veya 640 alırdım. ikisi de f/p olarak en yukarıda olan modeller.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu telefonların kamerası biraz daha iyi olan versiyonları var mı? Fiyatı da fazla olabilir tabi biraz.
  • 830 var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Night Rain

830 var.

O da çok farketmiyor biri 8 mp diğeri de 10. Kamera yazılımları nasıl peki lumiaların? LG G2'nin kamerası 13 mp ama kimse beğenmiyor mesela bunlardan memnun kalır mıyım?
  • Hocam sayılara fazla takılmayın derim. Ben Lumia 925 kullanıyorum bu yüzen 830 ile ilgili detaylı ve net bilgileri kullanıcı kulübünden alabilirsiniz.

Fakat 830 kullanıp arka kameradan şikayet eden kimseyi görmedim.

• 640 xl kullanıcısıyım ilk defa wp aldım tavsiye olunur hızlı al .comda ki fiyat 900 tl ama 25 tl indirim çeki veriyordu sanırım. 4 5 gün oluyor alalı
  • ben de 640 aldım aşırı memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lagertha

Bu telefonların kamerası biraz daha iyi olan versiyonları var mı? Fiyatı da fazla olabilir tabi biraz.

PureView,ois özelliği ile Carl Zeiss lensli 830 arka kamerası iyidir megapixel e takılmayın hiçbir zaman, önemli olan lensdir. Ancak kamerası çok iyi olsun diyorsanız 930 çok iyi, bana kalırsa 830 seviyesine para olarak çıkılacaksa 930 daha mantıklı.
    Ancak aceleniz yoksa ikisinide almayın 950 bekleyin w10 tüm özelliklerini kullanırsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.