Şimdi Ara

Orta koridor hero önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polyushka

quote:

Orijinalden alıntı: dommann

vladimir sayesinde diaya çıkan biri olarak söylüyorum ki vladimir ilk 10-15 dakikada oyundaki en güçsüz herolardan biridir. Sabır herosudur. Burstu yoktur. Adam mal değilse kesemezsiniz. Vladimire karşı lane kazanmak istiyosanız ağzına ağzına vuracaksınız. Riven gibi burst herolarla vladimiri çok kolay devredışı bırakırsınız. Late gamede çok çok güçlü ama herşeyin bir karşılığı var tabi. O ilk 15 dakikadaki zayıflığınız. Vladimir w sayesinde hasar almıyor diyorsunuz doğru. Ama mevcut canın %20 sini kullanıyor bu skill' i ve Cooldownu da özellikle ilk seviyelerde çok çok yüksek. Ve başka kaçış mekanizmasıda yok. İlk 10 levele kadar çektiğiniz can ise size lanede kalmaya yetmeyecek kadar düşük olacaktır.
    Vladimir oynamak istiyorsanız Nasus gibi takılıcaksınız. Latede muazzam bir hasarı var gerçekten. Karşınızda burst varken eğer vladimirde usta değilseniz picklemeyin.
    Vladimirin lanede kolay ezilmemesi olayı da milletin vlada karşı korkak oynamasıdır. Vlad öyle kısa sürede yüksek hasarlar veren bi şampiyon değil düşük seviyelerde.
    Ama boş kaldığı her zaman canını doldurma şansı var. O yüzden agresif her şampiyon aşağı yukarı vlada karşı lane kazanabilir

iyi forumlar

peki vlad için build öneriniz nedir? çok farklı buildlerle karşılaştım, hextec-ataların buyruğu-rylai, standart ap itemleri vs. buildi kararsız bırakıyor.

Ataların buyruğu ,rabadon,hiclik degnegi ana itemleri.bence

Gerisi zhonya duruma göre pabuc.

6.itemde,earlyde aldığın bir cehennem asası olabilir ruh gömleği olabilir çok fedsen luden olabilir..yalniz ruh gömleği alinacaksa pabuçu ionia almaya gerek yok atalarin buyrugu +gomlek yeterli oluyor.

Pabuc genellikle ionia alınıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Polyushka kullanıcısına yanıt
    Vladimir bildiginiz gibi mid ve solo olmak üzere 2 lanede oynanıyor. Şimdi öncelikle başlangıç şekillerini söyleyeyim de vladın en dikkat gereken zamanları 10-15.dklar.

Soloya gidicez ve karşımızda ad bir hero var. Başlangıç dokuma zırh + 5 pot başlayabilirsiniz. ( Düşük levellerde q sizi kurtarmaz böyle durumlarda)
    Soloya gidicez ve karşımızda tank bir hero var. Kuvvet kitabı + 1 pot başlayabilirsiniz.
    Soloya gidicez ve karşımızda Apc var. Doran Kalkanı +1 pot ideal olucaktır.

Midde ise hertürlü şampiyona karşı Çizme + 4 Pot öneriyorum.

İlk almanız gereken item Hextech , onu da ataların buyruguna ne kadar cabuk cevirirseniz o kadar iyi.
    Bu itemi aldığımızda can konusunda pek bi endişemiz kalmıyor. Kolaylıkla 5-6 q da canını doldurabilirsin.

2.item Çizme olarak ben Büyü nüfuzunu tercih ediyorum. Çünkü rünlerimde 18lv 15 cooldown var. Eğer rünleriniz yoksa İonia çizmesi almak daha iyi olucaktır.

Sonrasında ise karşıya göre buildimizi şekillendirebiliriz. Zed Riven vs ad vuran herolar varsa karşınızda Zhonya 3.item olarak bitirmek iyi olur.

Karşıda 3 Ap şampiyon varsa Ruh gömlegi ve Cehennem asası bitirin ölümsüz olursunuz.

Genelde yaptıgım buildler

Ataların buyruğu - Büyü nüfuzu pabuç - Zhonya - Rabadon - Hiçlik - Lüdenin feryadı.

Ataların buyruğu - Büyü nüfuzu pabuç - Rabadon- Cehennem asası - Hiçlik - Ruh gömleği

Ataların buyruğu - Büyü nüfuzu pabuç - Zhonya - Rabadon - cehennem asası - Lüdenin feryadı

Hangisini yaparsanız yapın iş görür. Özellikle karşıda 3 ap+ varsa 2.buildle cidden keyfinize göre takılın mapte.

Rylai almıyorum. Siz alabilirsiniz tercih meselesi. Güzel item ama Onun yerine diğer itemleri tercih ediyorum. Nedenide bazılarının fiyatları daha uygun. Bazıları ise daha işlevsel.

Rünler ise 4 şekil yapılabiliyor.

Can emmede koyabilirsiniz.

18 lv 15 cooldownda koyabilirsiniz

Klasik Ap rünü de koyabilirsiniz.

Benim kullandığım ise %6 can emme ve %15 cooldown.

İtemlerinizi de rünlerinize göre şekillendirirsiniz zaten.

iyi forumlar

• Ahri çok güçlü şuan.
  • dommann D kullanıcısına yanıt
    teşekkürler her şey için. bir sonraki herom vladimir olsun o zaman. bizim eloda karşısında durmaya, saldırmaya korkuyor çoğu kişi ama buildi kafama takılıyordu, onu da hallettik.
  • thomor kullanıcısına yanıt
    orianna gelecek ay indirime giriyormuş, ordan almayı düşünüyordum. işlevsel, combo yapmak için ideal bir hero gibi duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wmuqur

quote:

Orijinalden alıntı: Cyronaa

quote:

Eğer videyu inceleyecek vaktin varsa incelemeni öneririm. Kayle ile midden oyunu rahat taşırsın.

www.uzmangundem.com/lol-oyunda-hile-denecek-kadar-op-bir-build-132.html

Kaçın kaçın bakmayın. BJK eğer bu tatktikleri bilseydi dünya şampiyonu olurdu kaçın kaçın

Topda rumble karşısında gnar zed karşısında lulu kalista karşısında lucian üstelik eski yama kalistanın geri kaçışı aktif takım kitle kontrolü sadece rumble karşısında ezilen gnarda luluyu kitle kontrolü olarak sayma bile sence sorun yetenek mi yoksa beni yerin dibine sokan bu taktiklermi?

Virgül kullan az yav

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Genius

quote:

Eğer videyu inceleyecek vaktin varsa incelemeni öneririm. Kayle ile midden oyunu rahat taşırsın.

Kardeş kayle mı zor hero yoksa ben mi beceriksizim başlangıç seviye botlarla bile oynarken aşırı feedliyorum.

Lig silver

Kardeş belki başlangıç itemleri yetenek sıralaması veya kabiliyetlerde bi sıkıntı vardır.

Kabiliyetler 26/4/0 yapıyorum oldukça atak olmalı..

ilk e yeteneğini fullemelisin e w e w gibi öncelik e de sonra w da olmalı adam çok kaçıyorsa sende yavaşlatıp kill alabileceğini kestirdiğinde q açabilirsin ama q ya sadece tek ver diğerlerini fulleyene kadar arttırma. Öncelik e ve w dediysemde her zaman açıldıysa öncelik r dedir bunu söylememe gerek yok zaten

başlangıç eşyası olarak saldırı hızı ile başla ve oyunun erken zamanlarında güçlü olmak istiyorsan bir miktar saldırı hızı rünü al. Ben mid gittiğim için rakip genelde ap oluyor ve bu yüzden de kayle ile süper uyumlu aklın sonu eşyasına gidiyorum. 1550 gördüğün anda amk kılıcı al. Ya ebedi ya da kana susamışa çevir ama ikisini de kesin al. Ben w yeteneği ile kaçmaya güvendiğim için bot almıyorum. Eğer çok gerekirse sonlara doğru alıp satıyorum.. bu yüzden w yeteneğin bekleme süresindeyse açılma. Şimdilik bunları uygulasan sorun çözülür büyük ihtimal, haaa bide kısayol tuşlarımı ben kendime göre ayarlıyorum. Tek tuşla ultiyi ve w yeteneğini kendi üzerime atmak için kısayol tuşum var. Ultiyi çok iyi zamanlama ile kullanmalısın kayle da çok önemli bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wmuqur -- 21 Mayıs 2015; 17:45:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Broken Wings

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cyronaa

quote:

Kaçın kaçın bakmayın. BJK eğer bu tatktikleri bilseydi dünya şampiyonu olurdu kaçın kaçın

Topda rumble karşısında gnar zed karşısında lulu kalista karşısında lucian üstelik eski yama kalistanın geri kaçışı aktif takım kitle kontrolü sadece rumble karşısında ezilen gnarda luluyu kitle kontrolü olarak sayma bile sence sorun yetenek mi yoksa beni yerin dibine sokan bu taktiklermi?

Virgül kullan az yav

Türkçe hocam da öyle diyordu hiç sorma dikkat etmezsem kaptırıp gidiyorum

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.