Şimdi Ara

Orta sınıf android telefon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba ben orta sınıf bir android telefon almak istiyorum. Limitim 800tl civarında aklımda sola vardı ama sola jb güncellemesini almıyacakmış onu öğrenince biraz soğudum herkes motorola atrixten bahsediyor şuan ürün hepsiburadada 650 lira bana cazip geldi baya yada bu sınıfta önereceğiniz başka ürünler varmıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: shadx

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba ben orta sınıf bir android telefon almak istiyorum. Limitim 800tl civarında aklımda sola vardı ama sola jb güncellemesini almıyacakmış onu öğrenince biraz soğudum herkes motorola atrixten bahsediyor şuan ürün hepsiburadada 650 lira bana cazip geldi baya yada bu sınıfta önereceğiniz başka ürünler varmıdır?

çinden 4 çekirdekli ,full hd ips ekranlı,2gb ram li cihaz al o fiyata
  • lg optimus l7 ye bi göz gezdir derim
  • sağolun başka neler olabilir acaba
  • biraz almak istediğin telefonun özelliklerinden bahsetsen daha kapsamlı bi yardım edebiliriz
  • güncellemeyi almış veya alacak olsun istiyorum jb yi ve bunun dışında çift çekirdekli olsun ram 512 de olabilir ekranda 3.7'' veya daha büyük olursa 800 liraya kadar da bütçem var
  • Kimse de dememis ki Galaxy S2. Bir şekilde al. JB geliyor ve Süper hızlı bir cihaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adını nick koydum

Kimse de dememis ki Galaxy S2. Bir şekilde al. JB geliyor ve Süper hızlı bir cihaz.

galiba bütçemi aşıyor yoksa iyi bir cihaz ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadx

quote:

Orijinalden alıntı: adını nick koydum

Kimse de dememis ki Galaxy S2. Bir şekilde al. JB geliyor ve Süper hızlı bir cihaz.

galiba bütçemi aşıyor yoksa iyi bir cihaz ..

Forumda çok temiz 2. Eller var onlara bakabilirsin. Beyaz yurt dışı alabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xperia sola var dediğin özelliklerde ama jb almıcak ice cream le kalıcak diye biliyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.