Şimdi Ara

Orta Sınıf Spor Görünümlü Araç gençler için (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
1
Favori
14.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: foramencanalis

quote:

Orijinalden alıntı: MRT_RS

Hocam sen beni dinle 147lere bir bak.1.6 120hp iyi bir makine.

üstad alfa kullanan bir arkadaş alfa romeo ne olursa olsun,özellikle disctinctive (yazımı yanlış olabilir) modellerine bak diyordu yanılmıyorsam,bu konuda fikrini eklersen çok sevinirim.
    teşekkürler

Doğru söylemiş hocam disincitive modelleri en full olan modelleri hız sabitleme 8 hava yastığı asr gibi donanımları mevcut.Alfalar genelde motor sesi,yol tutuş,dizayn konusunda iyi bir yerdedir.Alfa virüsünü bir sefer kaparsan alfadan başkasına bakmazsın.Özellikle 1.6 motor olmasına rağmen çok çok iyi performansı var.Twin spark motoru 8 buji sistemiyle donanmış makine.Eğer niyetlenirsen pişman olmayacağın arabadır.Aşık olacağın arabadır

• İki ay önce Alfa Romeo aldım daha da başka marka arabaya binmem.

( 2004 156 1.6 dis )
    -12 hava yastığı
    - abs & ebd
    - asr
    - esp
    - cruse control
    - çift bolgeli tam otomatik dijital klima
    - yol bilgisayarı
    - çok fonksiyonlu deri döşeme direksiyon simidi el freni ve vites topuzu
    - elektrikli ısıtmalı yan aynalar
    - uv filtreli ön cam
    - CD player
    - ön ve arka kol dayama
    - 4 tekerlek disk fren
    - 120 beygir 7000-7500 devir çeviriyor
    - 16" orjinal aleminyum jantlar
    - sis fari
    - çift renk nubuk tarzı döşeme alfatex kumaş
    - çift salincakli on düzen , arkada bağımsız ve guclendirilmis suspansiyon ile mükemmel yol tutus yol tutusu iyi denilen arabanın virajlarda etrafında donersin
    - iç bukey karartilmis ısıtmalı elektrikli aynalar
    - amartisorlu kaput ve bagaj kapağı , bagaj uzaktan kumanda ile açılır elektrikli kilit
    - vs.

Araçta her ayrıntıya dikkat edilmiş ama beni aşık eden mükemmel yol tutus ve motor gücü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doenitz -- 6 Ocak 2011; 21:32:06 >

• Az km yapmış dizel kia proceed 30-31 bine bulursun.
  • 6 ileri Manuel bir GTC 2.0TURBO al chiplet, gelenin geçenin biyerlerine ver
  • fiat bravo t-jet lpg takılabiliyor düşünülebilir

Orta Sınıf Spor Görünümlü Araç gençler için
  • quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

Fiat Bravo da düşünebilirsin. 1.4 T motorlusu performans olarak da tatmin edecektir.

Mesela böyle birşey.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-bravo-acele-sahibinden-ozel-uretim-150-beygir-bravo/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-fiat-bravo-kazasiz-temiz-bravo-sport-150-35769270/detay

İkinci el pro ceed dizelde iyi olur aslında.

• arkadasım senin durumunda kalsaydım ben ilk olaraka hyundai fx coupe alırdım o olmazsa astra gt alır kafasını komple yere basarım yada proceed alırım aynen onunda kafasını yere basarım tipi felaket ya. ama mazdaya para vermezdim yedek parca yönünden
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9997

arkadasım senin durumunda kalsaydım ben ilk olaraka hyundai fx coupe alırdım o olmazsa astra gt alır kafasını komple yere basarım yada proceed alırım aynen onunda kafasını yere basarım tipi felaket ya. ama mazdaya para vermezdim yedek parca yönünden

Mazda'nın şu anda hiçbir yedek parça problemi yok.20 yıl önce yaşanmış olayları bugün hala yaşanıyormuş gibi gündeme getirmeyin.

Bazı arkadaşlar Alfa demişler...Alfada güzel arabadır dış dizaynı olsun motoru olsun iyidir fakat,içi her konuda vasat ayrıca Mazda gibi sorunsuz bir marka'da değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zoom-Zoom -- 28 Aralık 2010; 15:01:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zoom-Zoom

quote:

arkadasım senin durumunda kalsaydım ben ilk olaraka hyundai fx coupe alırdım o olmazsa astra gt alır kafasını komple yere basarım yada proceed alırım aynen onunda kafasını yere basarım tipi felaket ya. ama mazdaya para vermezdim yedek parca yönünden

Mazda'nın şu anda hiçbir yedek parç problemi yok.20 yıl önce yaşanmış olayları bugün hala yaşanıyormuş gibi gündeme getirmeyin.

Bazı arkadaşlar Alfa demişler...Alfada güzel arabadır dış dizaynı olsun motoru olsun iyidir fakat,içi her konuda vasat ayrıca Mazda gibi sorunsuz bir marka'da değil.

Alfanın kronik varyatör sorunu haricinde hiç bir sorunu bulunmuyor.Varyatörde 100tl gibi tamir ediliyor yada boschta 400 lira civarı gibi sıfırı alınabiliyor.Birde italyanların genelinin ön takımları naziktir hepsi o.İçi her konuda vasat demişsiniz biraz açarmısınız?

• Mazda 3 bu konuda sizin için biçilmiş kaftan ;)

wikipedia herşeyi anlatıyor zaten :http://tr.wikipedia.org/wiki/Mazda_3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StopDream -- 28 Aralık 2010; 14:36:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRT_RS

quote:

Orijinalden alıntı: Zoom-Zoom

quote:

Mazda'nın şu anda hiçbir yedek parç problemi yok.20 yıl önce yaşanmış olayları bugün hala yaşanıyormuş gibi gündeme getirmeyin.

Alfanın kronik varyatör sorunu haricinde hiç bir sorunu bulunmuyor.Varyatörde 100tl gibi tamir ediliyor yada boschta 400 lira civarı gibi sıfırı alınabiliyor.Birde italyanların genelinin ön takımları naziktir hepsi o.İçi her konuda vasat demişsiniz biraz açarmısınız?

Sorunsuzluk testlerinde Alfa genelde hep son sıralarda oluyor.Bu yorumumu da ona istinaden yaptım.Bir örnek;

"DIŞ HABERLER SERVİSİ

İngiltere'de ikinci el otomobiller üzerinde yapılan bir araştırma, en dayanıklı ve sorunsuz motora sahip otomobillerin Japonlar tarafından üretildiğini ortaya koydu. Görüntü açısından "şık" olan İtalyan otomobilleri ise dayanıklılık bakımından sınıfta kaldı. "What Car?" (Hangi Otomobil) adlı derginin, 200 binden fazla araç üzerinde yaptırdığı analiz sonuçları, "Dayanıklılık" ve "Tamir Masrafı" olarak iki ayrı listede okuyuculara sunuldu.

İtalyanlar problemli
    22 mark arasında, "Dayanıklılık" listesinde Japon malı Mazda en az arızayla birinci sırada yer alırken, ikinciliği Alman yapımı Mercedes - Benz kazandı. Mercedes'i sırasıyla Toyota, Honda ve Mitsubishi gibi Japon markaları izledi. Bu listede İtalyan Alfa Romeo, 100 araçta toplam 54 arıza başvurusuyla son sırada yer aldı.

Tamiri ucuz
    Tamir masraflarının düşüklüğü açısından Avrupa'da üretilen otomobiller daha avantajlı çıktı. İtalyan Fiat, arıza başına ortalama masrafı gösteren listede düşük maliyet bakımından birinci oldu.

En az arıza yapanlar...
    ARIZA İHTİMALİ
    1. Mazda yüzde 17
    2. Mercedes yüzde 25
    3. Toyota yüzde 26
    4. Honda yüzde 27
    5. Mitsubishi yüzde 29
    6. Volvo yüzde 30
    7. Nissan yüzde 33
    8. Fiat yüzde 34
    9. Audi yüzde 35
    10. Ford yüzde 36
    11. BMW yüzde 37
    12. Peugeot yüzde 37
    13. Subaru yüzde 37
    14. Hyundai yüzde 38
    15. Rover yüzde 39
    16. Volkswagen yüzde 40
    17. Opel yüzde 43
    18. Renault yüzde 48
    19. Saab yüzde 48
    20. Citroen yüzde 50
    21. Land Rover yüzde 53
    22. Alfa Romeo yüzde 54

Servis ücreti
    UCUZDAN PAHALIYA
    1. Fiat 308 milyon TL
    2. Ford 377 milyon TL
    3. Volkswagen 401 milyon TL
    4. Opel 401 milyon TL
    5. BMW 411 milyon TL
    6. Rover 417 milyon TL
    7. Peugeot 437 milyon TL
    8. Citroen 440 milyon TL
    9. Volvo 478 milyon Tl
    10. Honda 478 milyon TL
    11. Saab 513 milyon TL
    12. Hyundai 534 milyon TL
    13. Mercedes 534 milyon TL
    14. Renault 541 milyon TL
    15. Audi 549 milyon TL
    16. Toyota 554 milyon TL
    17. Alfa Romeo 592 milyon TL
    18. Mazda 614 milyon TL
    19. Nissan 670 milyon TL
    20. Mitsubishi 736 milyon TL
    21. Land Rover 777 milyon TL
    22. Subaru 1.1 milyar TL"

İçi vasat konusuda şöyle ki;

Orta konsol...tasarım,malzeme kalitesi,işçilik olarak vasat.

Bununla karşılaştırınca...

Aynı sınıf araçlar benzer fiyatlara satılıyorlar fakat kalite farkına bakın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zoom-Zoom -- 28 Aralık 2010; 14:57:38 >

• İlk nesil 147nin 2001de yollara çıktığını 2003te ülkemize geldiğini ve 2005te makyajlandığını hatırlatmak isterim.İyice bir incelendiğinde kalitenin yüksek olduğunu görebilirsiniz.Tasarım konusu ise görecelidir sizin hoşunuza gitmez başkasının hoşuna gidebilir.Görüyoruzki alfanın direksiyon arkası gösterge paneli ve diğer alfa modellerindeki havalandırma ızgaraları mazdaya ilham vermişki mazdada benzerlerini kullanmış.Ben japonların sağlam olduğunu kabul ediyorum ancak bu testleri yapan kuruluşun ne kadar objektif olduğunu konusunda şüphelerim var.Bakınız bmw vw audi hep aşağılarda kalmış.Ben arkadaşa alfa tavsiye ettim doğru dizaynına motor sesine yol tutuşuna bakın kullanın ne demek istediğimi anlarsınız.Ben şuana kadar alfa araçları kullandım açıkcası hepsinden keyif aldım ya alfayı seversiniz yada nefret edersiniz ortası yokki bu işin.Açıkcası 2.el sonuçta mazda sorunlu çıkabilir alfa sağlam çıkabilir yada tam tersi olabilir.Sonuçta alfisti için ufak tefek şeyleri üst mesajımdada belirttim onları giderdikten sonra keyifine bakar alfadan aldığı haz'a bakar.

• 2. el ile sıfır arabayı, hatta profesyonel çekimle amatör çekimi karşılaştıranı da ilk defa görüyorum

Evet, parçalarımız pahalı, bakım masraflarımız da yüksek, benzini de köpek gibi yakıyoruz Ama zenginiz işte naparsın, para bizim değil mi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: scudetto

2. el ile sıfır arabayı, hatta profesyonel çekimle amatör çekimi karşılaştıranı da ilk defa görüyorum

Evet, parçalarımız pahalı, bakım masraflarımız da yüksek, benzini de köpek gibi yakıyoruz Ama zenginiz işte naparsın, para bizim değil mi..

• Şimdi oradaki fotoğraflara da pek aldanmamak lazım
    Çünkü biri bir amatör kamera ile çekilmiş Alfa 147 basic model 147
    Diğeri profesyonel kamera ile mazdanın araç tanıtım fotosu ki en full model belkide ülkemize gelmeyen bir modeldir bu

• Bi de ben de arabaları fotoraflardan karşılaştırmaya bayılırım. Oturur kendimi ikisinin de içinde hayal ederim

Tasarruf isteyen ve para düşünen arkadaşa Alfa Romeo tavsiye etmem zaten. Ne kadar ekmek o kaar köfte....

Hyundai, Chevrolet, Mazda, Fiat, Peugeot, Renault, Ford falan bunlara bakın.
  • Bunlarda kalitesiz denilen Alfa Romeo çatısı altındaki 147 modeli otomobillerimizin bazı modelleri ki günlük hayatta çekilmiş fotolar bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlperMusa

Bunlarda kalitesiz denilen Alfa Romeo çatısı altındaki 147 modeli otomobillerimizin bazı modelleri ki günlük hayatta çekilmiş fotolar bunlar

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.