kesermamii NİCKİNE ORTAK ARANIYOR.... PUAN 13K ORTAKLAR BEN VE EDİZ VAR ARADIĞIMIZ ŞARTLAR :1-GÜVENİLİR OLMASI 2-KASABİLMESİ
quote:Orijinalden alıntı: robertocarlos45SEN İBEN TANIMIYORUM FORUMDA GÜVENİLİRLİĞİNİ İSPATLAMAN LAZIM....quote:Orjinalden alıntı: robertocarlos45 SEN İBEN TANIMIYORUM FORUMDA GÜVENİLİRLİĞİNİ İSPATLAMAN LAZIM.... ben olurum
quote:Orijinalden alıntı: _fOrBiEdquote:Orjinalden alıntı: robertocarlos45 SEN İBEN TANIMIYORUM FORUMDA GÜVENİLİRLİĞİNİ İSPATLAMAN LAZIM.... ben olurumAlıntıları Göster Kurallar: 5 referans olucak günde 1m kasıcak 10k + puanı olucak
quote:Orijinalden alıntı: robertocarlos45SEN İBEN TANIMIYORUM FORUMDA GÜVENİLİRLİĞİNİ İSPATLAMAN LAZIM....nasıl ispatlıycam ayrıca ben şu ana kadar çok ortak oldum ama charlarımız yedi işte senin güvenilir olduğunu tahmin ediyorum
quote:Orijinalden alıntı: FullMetalJakuzanasıl ispatlıycam ayrıca ben şu ana kadar çok ortak oldum ama charlarımız yedi işte senin güvenilir olduğunu tahmin ediyorumAlıntıları Göster lütfen beni alın iyi kasarım
quote:Orijinalden alıntı: TeaM-nWoKurallar: 5 referans olucak günde 1m kasıcak 10k + puanı olucakAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: TeaM-nWo Kurallar: 5 referans olucak günde 1m kasıcak 10k + puanı olucak +1 BU KURALLARA UYGUN OLUCAK....
quote:Orijinalden alıntı: FullMetalJakuzanasıl ispatlıycam ayrıca ben şu ana kadar çok ortak oldum ama charlarımız yedi işte senin güvenilir olduğunu tahmin ediyorumAlıntıları Göster 5 tane sana güvenen kişi göster... 10k dan fazla puanlı char getir günde 1m kas bizle ortak ol
quote:Orijinalden alıntı: TeaM-nWoKurallar: 5 referans olucak günde 1m kasıcak 10k + puanı olucakAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: TeaM-nWo Kurallar: 5 referans olucak günde 1m kasıcak 10k + puanı olucak ediz ben warlic forumdan
quote:Orijinalden alıntı: _fOrBiEdquote:Orjinalden alıntı: TeaM-nWo Kurallar: 5 referans olucak günde 1m kasıcak 10k + puanı olucak ediz ben warlic forumdanAlıntıları Göster BENDE CHAKAL AMA KİMLİĞİMİ SAKLIYORUM....
quote:Orijinalden alıntı: TeaM-nWo5 tane sana güvenen kişi göster... 10k dan fazla puanlı char getir günde 1m kas bizle ortak olAlıntıları Göster ya ben yeni char açtım benim char 6. ydı tt de mudkipsmile banlandı exp i fazla kaçardığm için günde 875k kasmıştım ban yedi ortak olmak isterim
quote:Orijinalden alıntı: robertocarlos45BENDE CHAKAL AMA KİMLİĞİMİ SAKLIYORUM....Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: robertocarlos45 BENDE CHAKAL AMA KİMLİĞİMİ SAKLIYORUM.... ozaman hemen ortak olak ben warlic bende saklıodum
quote:Orijinalden alıntı: _fOrBiEdquote:Orjinalden alıntı: TeaM-nWo Kurallar: 5 referans olucak günde 1m kasıcak 10k + puanı olucak ediz ben warlic forumdanAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: _fOrBiEd quote:Orjinalden alıntı: TeaM-nWo Kurallar: 5 referans olucak günde 1m kasıcak 10k + puanı olucak ediz ben warlic forumdan kuralların hepsine uyuyorsan ortaksın
quote:Orijinalden alıntı: TeaM-nWoquote:Orjinalden alıntı: _fOrBiEd quote:Orjinalden alıntı: TeaM-nWo Kurallar: 5 referans olucak günde 1m kasıcak 10k + puanı olucak ediz ben warlic forumdan kuralların hepsine uyuyorsan ortaksınAlıntıları Göster FuLLMetaLYakuza: HiLeyi biLiosan 5 referans göster buyur geL + yeni hiLeyi biLip yapabiLmen Lazım
quote:Orijinalden alıntı: TeaM-nWoquote:Orjinalden alıntı: _fOrBiEd quote:Orjinalden alıntı: TeaM-nWo Kurallar: 5 referans olucak günde 1m kasıcak 10k + puanı olucak ediz ben warlic forumdan kuralların hepsine uyuyorsan ortaksınAlıntıları Göster +1
quote:Orijinalden alıntı: TeaM-nWoquote:Orjinalden alıntı: _fOrBiEd quote:Orjinalden alıntı: TeaM-nWo Kurallar: 5 referans olucak günde 1m kasıcak 10k + puanı olucak ediz ben warlic forumdan kuralların hepsine uyuyorsan ortaksınAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: TeaM-nWo quote:Orjinalden alıntı: _fOrBiEd quote:Orjinalden alıntı: TeaM-nWo Kurallar: 5 referans olucak günde 1m kasıcak 10k + puanı olucak ediz ben warlic forumdan kuralların hepsine uyuyorsan ortaksın 4 referans wardı 2 kasmıodu attık biri 2si sınıf ark da biz tt deydik hacklendik daha 4 gün önce oyüzden sıfırdan basladık biraz kötü
quote:Orijinalden alıntı: _fOrBiEdquote:Orjinalden alıntı: TeaM-nWo quote:Orjinalden alıntı: _fOrBiEd quote:Orjinalden alıntı: TeaM-nWo Kurallar: 5 referans olucak günde 1m kasıcak 10k + puanı olucak ediz ben warlic forumdan kuralların hepsine uyuyorsan ortaksın 4 referans wardı 2 kasmıodu attık biri 2si sınıf ark da biz tt deydik hacklendik daha 4 gün önce oyüzden sıfırdan basladık biraz kötüAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: _fOrBiEd quote:Orjinalden alıntı: TeaM-nWo quote:Orjinalden alıntı: _fOrBiEd quote:Orjinalden alıntı: TeaM-nWo Kurallar: 5 referans olucak günde 1m kasıcak 10k + puanı olucak ediz ben warlic forumdan kuralların hepsine uyuyorsan ortaksın 4 referans wardı 2 kasmıodu attık biri 2si sınıf ark da biz tt deydik hacklendik daha 4 gün önce oyüzden sıfırdan basladık biraz kötü oLmaz o zaman
quote:Orijinalden alıntı: TeaM-nWoquote:Orjinalden alıntı: _fOrBiEd quote:Orjinalden alıntı: TeaM-nWo quote:Orjinalden alıntı: _fOrBiEd quote:Orjinalden alıntı: TeaM-nWo Kurallar: 5 referans olucak günde 1m kasıcak 10k + puanı olucak ediz ben warlic forumdan kuralların hepsine uyuyorsan ortaksın 4 referans wardı 2 kasmıodu attık biri 2si sınıf ark da biz tt deydik hacklendik daha 4 gün önce oyüzden sıfırdan basladık biraz kötü oLmaz o zamanAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: TeaM-nWo quote:Orjinalden alıntı: _fOrBiEd quote:Orjinalden alıntı: TeaM-nWo quote:Orjinalden alıntı: _fOrBiEd quote:Orjinalden alıntı: TeaM-nWo Kurallar: 5 referans olucak günde 1m kasıcak 10k + puanı olucak ediz ben warlic forumdan kuralların hepsine uyuyorsan ortaksın 4 referans wardı 2 kasmıodu attık biri 2si sınıf ark da biz tt deydik hacklendik daha 4 gün önce oyüzden sıfırdan basladık biraz kötü oLmaz o zaman ortak zaten professyonel günde3 m kasıo bu hafta sınaw olduundan hiç girmedi hafta bu char uçar ama