1001kafa.com , 1001kafa.online domanin adreslerim. Turhost üzerinde wordpress hostingim mevcut.
Kurulum amacı ; ben normalde her alacağım ürünü yada hizmeti çok detaylı araştırırım misal otele tatile gideceksem exceller hazırlarım artıları eksileri fiyat performans değerleri vs delice işler yaparım yada ne biliyim çocuk ipad istedi hangisi daha mantıklı olur o yaş için gibi çok fena araştırmalar yaparım en doğrusuna karar veririm. Bunu insanlarla da paylaşmak istedim faydalansınlar.
Benimle aynı kafadan birisi varsa daha iyi olur tabi daha çok blog yazarız ama olmasa da olur yazıları ben de yazarım.
Aradığım kişi wordpress de deneyimli olsun saygılı efendi olsun hostun şifresini ver sosyal medya şifrelerini ver vs gibi dolandırıcılık beklentileri olmasın, çok fazla wordpress deneyimim olmadığı için çok prosefyonelce bir tema eklentiler vs ayarlayamıyorum o yüzden para vermeden sadece bana bu konularda destek olacak birini arıyorum. oktaypeker@hotmail.com.tr mail adresimden hemen bana ulaşabilirsiniz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme