Evet beyler ortak arıyorum elimde bir char war çok ii olmasada tek istediğim güwenilir olması wede hileyi bilip kasabilmesidir
quote:Orjinalden alıntı: Yasin Köse quote:Orjinalden alıntı: kabus 22 Ben olurum ama... Ama? kendisi bir hacker ortak olma ayaklarıyla tokasra'nın pokelerini caldi
Neee... YUH BU FORUMA HİÇBİR ZARARIM OLMADI İSTERSEN İSTEDİĞİN KİŞİYE SOR O ÇALDI POKELERİ Bu ARADA YASİN KÖSE BİR KERE ALMADIDA ONDAN DEDİM
quote:Orjinalden alıntı: kabus 22 Neee... YUH BU FORUMA HİÇBİR ZARARIM OLMADI İSTERSEN İSTEDİĞİN KİŞİYE SOR O ÇALDI POKELERİ Bu ARADA YASİN KÖSE BİR KERE ALMADIDA ONDAN DEDİM ya bırak ya bu ayaklarla götürmüssün bütün ortakların pokelerini bu arada kim seni ortaklıga almamıssa iyi etmis
quote:Orjinalden alıntı: kabus 22 Yemezler Canım sen Tokasrasın Bİr laf daha et güvenililiğime o zaman senin bittiğin andır... Ben Kabusu Tanıyorum Hiçbir Kötü Hareketini Görmedim
quote:Orjinalden alıntı: kabus 22 Yemezler Canım sen Tokasrasın Bİr laf daha et güvenililiğime o zaman senin bittiğin andır... Ben tokasra degilim Ben nrmorgan'ım eski sınıf arkadası atilla'yım
nash la ortak olmayınn ortak olma bahanesiyle benimm ilk charıda koleksiyonuna kattı siz pokeyi kastıktan sonra alıp yok olacakk