Beyler charımı sattım nakite ihtiyacım olduğu için biraz oyundan soğudum ama oyundan kopmak istemiyorum 0 dan kasacağım ya da itemleri kitli birini arıyorum tel no ev adresi felan vereceğim mümkün olursa yüz yüze görüşmelerde olucak antalyadan oynuyorum yaşım 16 ilgilenenler msn bırakırsa sevinirim Lwl kasar Pk da yaparım ticaretten anlamam itemlerin kitli olması yeterlidir... Chara daha sonraki zamanlarda premium ve az miktarlarda olsada gb alabilirim
teklifler varsa msn yi yazmazaları yeterli
up
yaş 16 ? Mesaj: 1 k.gelsin
bu yan accountum bekle sana pm atıcam hersey mesaj sayısı değildir600 mesj atanda aynı insan
Katılım zamanı: 17 Temmuz 2008; referans 0 post 1 abi ben çar arıorm oynucam diosun bu yan car diosun Ko ya fazla kaptırma kendini forumda ne arar yan çar
bu aralar forumda ortak arayan çok millet damlıor dısarılardan ilk attıkları msj da ortak arıorm
hadi kolay gelsin...
ben changed değişen bişey yok bak bakalım katılım tarihine
Changed erçek Ad kaya yılmaz [Özel Mesaj Gönder] [Kullanıcıyı kontak listesine ekle] E-mail E-mail Changed Doğum günü Ana sayfası Şehir: Denizli
gpgolemprty Gerçek Ad baris cevik [Özel Mesaj Gönder] [Kullanıcıyı kontak listesine ekle] E-mail E-mail gpgolemprty Doğum günü Ana sayfası Şehir: Antalya
1tane birşey bile tutmuor fake 2 hesapta qq
V for Vendetta değilmi o aslnda ya
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme