Şimdi Ara

Ortak arıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet benim biricik bölüm arkadaşlarım :) oyuna yaklaşık 3-4 gün önce başladım ve tek başına sarmıyor. Kendime bir yol arkadaşı arıyorum. Benim hesabım InTheTurkey ahım şahım bir hesap değil.Bu ayarda bir hesabı olan ve en önemlisi tanıdığım biriyle ortak olmak istiyorum. Arz ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yasin Köse

Evet benim biricik bölüm arkadaşlarım :) oyuna yaklaşık 3-4 gün önce başladım ve tek başına sarmıyor. Kendime bir yol arkadaşı arıyorum. Benim hesabım InTheTurkey ahım şahım bir hesap değil.Bu ayarda bir hesabı olan ve en önemlisi tanıdığım biriyle ortak olmak istiyorum. Arz ederim.

Aman kanka dikkat et tanıdık biriyle ortak olda kaza çıkmasın.
  • Eğer istersen seve seve olurum...Daha önceden Crater devrinde 1 Adet sorunsuz ortaklığım olmuştur.Eskiden tanırım seni...Güven için ise verecek referansım yok maalesef çünkü eski kimse yok...Yeni hesap mı açılacak ortak olunursa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uluç. -- 8 Ekim 2010; 23:48:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uluç.

Eğer istersen seve seve olurum...Daha önceden Crater devrinde 1 Adet sorunsuz ortaklığım olmuştur.Eskiden tanırım seni...Güven için ise verecek referansım yok maalesef çünkü eski kimse yok...Yeni hesap mı açılacak ortak olunursa

Kardeşim olabilir tabii. Fakat ben derim ki benim hesapta oynayalım :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yazılımcı ortak arıyorum
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.