Şimdi Ara

Ortak Olduk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben,deep ve polatone ortak olduk yeni nick açtık nick:kaaar vede ilginç bir olay iki ortak msnden çıktıkdan sonra gezerken g balbasaur ve d pidgey çıktı

• hepınız ıcın hayırlı olur ınsallah..
  • hayırlı olsunnn
  • yav ortak nasıl olunuyo biriniz söyleseniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: mordredesmedrawd

yav ortak nasıl olunuyo biriniz söyleseniz

Ortak; bir charda 1'den fazla kişinin oynamasıdır.Ama ortak seçerken dikkatli ol; ortak olduğu kişi senin kadar iyi niyetli olamayabilir.Tavsiyem hiç olmamandan yana...
  • ben arkadaşlarla ortak oluyorum 2 arkadaşlabirleşçem 3 kişi olcaz ortak bi sürüde d/m/s/g var iyi explere onları satsak kendimizde günde 1 milyon exp kasarız zaten o zaman kısa sürede gelişirirz ama pokelere alıcı yok
  • hayırlı olsun kardeş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alfa olalım dedik engellendik
    3 yıl önce açıldı
    Biz Ne Zaman Mutlu Olacaz
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hayırlı olsun
  • Evet ortak olduk. Ben ilk başta polatone ile olucam sanmıştım ama
    Edit imza olmuyor :

İmza Bu olsun Bişeyler eklerseniz ekleyinArmanın Hangi takımlı oldugunu bilmiyom tabi imagenin yanındaki . yı silerek koyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kağan_ -- 22 Temmuz 2007; 10:35:12 >
  • hayırlı olsun
  • SNoppy Sen flood gibi bişeymisin ya

Tolga 100lwl olan pokeleri geliştirmeyin gibleyi felan sonra Ghostly Ivysaur da geliştirme zaten 100lwl gerek yok gelişirmene satarsak öyle daha iyi sonuçlar alabiliriz

Bugün seçim varya ondan evde olmıyacağım ben oy atmıcam ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kağan_ -- 22 Temmuz 2007; 11:12:32 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.