quote:Orjinalden alıntı: Tavuklu Pilav Aaah,eski günler. Bir de bizim sınıftan Berkcan diye bi çocuk vardı.Adam iki fake açıp onları konuşturuyordu: 1.Fake:1 2. Fake:2 1-merhaba ben berkcan 2-aa adaşımsın 3-evet benim adım da berkcan O çocuktan Pokemon bölümü az çekmedi.Adam ardarda livbetıl yapak mı diye post atıyodu. Benim adımda berkcan ama ben hiç fake acmadım
Berkcan deyince akLıma şunLar geLdi: < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5CFD572C6 -- 14 Ağustos 2008; 22:13:54 >
quote:Orjinalden alıntı: Blue Dragon Berkcan deyince akLıma şunLar geLdi: Benim DoananimHaber Arşivimde de 3-5 tane böyle resim var
quote:Orjinalden alıntı: *Sp@wn* quote:Orjinalden alıntı: Blue Dragon Berkcan deyince akLıma şunLar geLdi: Ne alaka? Alakayı bende arıyorum ama bulamıyorum
quote:Orjinalden alıntı: _PerenaL quote:Orjinalden alıntı: *Sp@wn* quote:Orjinalden alıntı: Blue Dragon Berkcan deyince akLıma şunLar geLdi: Ne alaka? Alakayı bende arıyorum ama bulamıyorum
Yaw fake açarak kendi kendine konuşuyor demişsiniz ya. Bu da fake açmadan kendi kendine konuşmanın bir örneği..
quote:Orjinalden alıntı: Blue Dragon Berkcan deyince akLıma şunLar geLdi: Konu dışında çok var bunlardan...
quote:Orjinalden alıntı: Blue Dragon Berkcan deyince akLıma şunLar geLdi: Biliyorum bunları. Bir de arkadaşın teki ingilizce metin falan veriyor,şunu çevirin diye belki bilen vardır...
quote:Orjinalden alıntı: foreverkobe quote:Orjinalden alıntı: Blue Dragon Berkcan deyince akLıma şunLar geLdi: Biliyorum bunları. Bir de arkadaşın teki ingilizce metin falan veriyor,şunu çevirin diye belki bilen vardır... Hæ evet. A:"There is some error.Please correct them"Bunu Türkçe'ye çevirir misiniz? B:Bazı hatalar var.Lütfen düzeltin A:Hayır hata falan yok.
quote:Orjinalden alıntı: TüRKéR quote:Orjinalden alıntı: foreverkobe quote:Orjinalden alıntı: Blue Dragon Berkcan deyince akLıma şunLar geLdi: Biliyorum bunları. Bir de arkadaşın teki ingilizce metin falan veriyor,şunu çevirin diye belki bilen vardır... Hæ evet. A:"There is some error.Please correct them"Bunu Türkçe'ye çevirir misiniz? B:Bazı hatalar var.Lütfen düzeltin A:Hayır hata falan yok. Evet ondan bahsediyorum,süperdi.