Şimdi Ara

Ortalama 350-400 TL Arası Tablet (Genellikle Film/Dizi izlemek ve net için.)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nisan ayında kısmetse tablet almak istiyorum ama araştırdıkça tepem atmaya başlıyor. :)
    Zira araştırdıkça her tablet için iyi olduğu kadar kötü yorum görünce kararsız kalıyorum. :D

Kısacası başlıkta dediğim gibi bütçem en fazla 400 TL.
    Tableti büyük ihtimal; yüzde 70 olarak film/dizi izlemek ve internette gezinmek ve yüzde 30 olarak da oyun oynamak için kullanırım.

Dark'ın modelleri vardı onu alacaktım ama çoğu kişide Ainol demiş. (Ainol vatan, gold vs. gibi yerlerde zor bunuyor bu arada.)

Arkadaşlar kısacası bir yardım eli uzatın. :)
    Önerebileceğiniz, bütçeme ve yukarda kullanım amacına uygun ideali bir tablet önerir misiniz ?.

• Hocam Dark nedir? Ainol nedir? yapmayın Allah aşkına
    Reklam mı yapıyorsunuz.
    Televizyonlarda buna benzer markaların bir sürü doğrudan satış reklamları var. elini veren kolunu kaptırıyor. Kıyma mak. misali.

Sen git daha bilinmiş bir markadan tablet al! Başın ağrımasın.
  • Bütçem yetse bende biliyorum 1400'e yakın para verip ipad veya samsung tablet almayı ama maalesef işte durum el vermiyor. :)

Açıkçası baya bir araştırdım. Sanırsam ARTES D9702 alacam. Nette satıştan ziyade İstanbul Anadolu yakasında satan bir yer var mıdır acaba.
    Netten özellikle elektronik ürün asla almama gibi bir prensibim varda. :S :)

(Ek olarak ARTES D9702 baya olumlu yorumlar aldım. Bütçeme +100 TL ekletti bile kendisi. Şuan için kuvvetle muhtelemel bunu düşünüyorum ama gelecek yorumlara göre bakacaz artık.)
  • ARTES D1002 10.1 alabilirsin hocam bir bak istersen ayrıca biraz daha üstüne koyup inca astro 10.1'e bakabilirsin
  • Önce garanti servislerini araştir orda sorun yaşayan cokmu azmı ona bak. Tablettinde illaki bir sorun cıkar önemli olan sorun cıkınca nekadar surede nasıl halledilecegi ben sırf bu yuzden artesi tercih ettim.Hoş şansımıza gelen tablet direk bozuk cıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: nirvanizm

ARTES D1002 10.1 alabilirsin hocam bir bak istersen ayrıca biraz daha üstüne koyup inca astro 10.1'e bakabilirsin

ARTES D1002 de güzelmiş. Ama ARTES D9702'den farkı sadece çözünürlük ve boyut galba.
    Bi de ARTES D1002 5 Nokta Çoklu Dokunmatik Lcd diyor. Diğerinde 10 bu. Bunun bir önemi var mı.
    Almaya kalksam bu iki modelden hangisini tercih etmem daha iyi olur. ??

Vay inca astro da çok sağlammış. Kafam karıştı iyicene. :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.