Şimdi Ara

Ortalama Bir Kullanıcı için En Makul İnternet Servis Sağlayıcısı Hangisi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Beyler ben büyük ihtimal turknete başvururum. Taahüt istemiyorum bir süre sonra bu uçuk fiyatların düşeceğini düşünüyorum siz ne dersiniz ? İnternet fiyatları düşer mi ?

Ekleme: turknet hakkında çok şikayet var diye başvurmak istememiştim yinede turknete kaldık gibi.

@caloom Abi başka iss ne var ki ? Ne diye aratayım googleda ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kagoca -- 13 Temmuz 2017; 21:27:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kagoca

Beyler ben büyük ihtimal turknete başvururum. Taahüt istemiyorum bir süre sonra bu uçuk fiyatların düşeceğini düşünüyorum siz ne dersiniz ? İnternet fiyatları düşer mi ?

Hayırlı olsun hocam, ne kadar destekliyormuş altyapı?

İnternet fiyatları genel olarak yıllardır artıyor. Düşer mi bilemiyorum ama şu dönemde türk.net fiyat açısından en iyisi gibi. Diğerleri 60-70 liraya 24 ay taahhütle 16-24 mbps 35-100 gb verirken, türknet 60 liraya 100 mbit'e kadar altyapının desteklediği interneti taahhütsüz veriyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • EnemyTerritory E kullanıcısına yanıt
    Fiyatlar artıyor doğru diyorsunuz da çok tepki oldu dünyanın en pahalı interneti diye. Adalet sistemi düzgün çalışsa liberalizmin güzel yanlarını göreceğiz de dövüşen büyük şirketler yok.
  • quote:

Beyler ben büyük ihtimal turknete başvururum. Taahüt istemiyorum bir süre sonra bu uçuk fiyatların düşeceğini düşünüyorum siz ne dersiniz ? İnternet fiyatları düşer mi ?

Ekleme: turknet hakkında çok şikayet var diye başvurmak istememiştim yinede turknete kaldık gibi.

@caloom Abi başka iss ne var ki ? Ne diye aratayım googleda ?

çok var türk telekom altyapısı kullanan firma. toplu adreslerin bulunduğu bir link vardı bulursam atarım.Ama arkadaşın dediği gibi hem yaygın hem uygun hem taahhütsüz firma şuan türknet var.denemekten zarar gelmez.verim alamazsan kapatırsın.şuan zaten bütün firmalara en az 60 tl

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • EnemyTerritory E kullanıcısına yanıt
    Bu arada 16 mbit e kadar destekleniyormuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: caloom

Ben olsam taahhut vermeyeceim bir firmadan alirim

Sahsen fixnet kullaniyorum.suana kadar sorun yasamadim mhizmetleri hem bilgili hem iligilii. sorun yasarsasam da, aninda kapatriririm

Hocam Fixneti bırakmamışmıydın öyle hatırlıyorum yanlışım varsa düzelt. Geri Fixnetemi döndün.
  • 4 mb yeni abonelik yapacağınız tarihten önceki 3 aylık internet aboneliği Türk telekom kısaca olmaması gerekiyor diğer İSS'ler olduğunda sorun olmaz.

4 mb internet AKK sonra 3.5 düşüyor bu işe fazla kafa yormadan geçin kurtulun.

Altyapı Türk telekom'un bu yüzden Türknettede sıkıntı yaşarsınız pingleri aşırı yüksek!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 16 Temmuz 2017; 6:32:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratoto

quote:

Sahsen fixnet kullaniyorum.suana kadar sorun yasamadim mhizmetleri hem bilgili hem iligilii. sorun yasarsasam da, aninda kapatriririm

Hocam Fixneti bırakmamışmıydın öyle hatırlıyorum yanlışım varsa düzelt. Geri Fixnetemi döndün.

:) Hocam ttnet 24 aylik 16mbs hizi bana ayni fiyata vercekti ttnere okey verdim.Adamlar eve geldi sabit hattinizi iptal edicez hatti öyle baglayabiliriz dediler.Bende baglatmadim.

Fixnete maasi herayin birinde aldigim icin her ay on on bes gun gec odeme yapiyorum.Adamlar sms hatirlamtasindan baska bir sey yapmadilar

Hem bakimdan memnunum daha iyi bir secenek de bulamadim

Son olarak superonline e mesaj atip bulundugum bolgeye fiber kurabilir misiniz diye talepte bulunmustum.Gecenlerde beni aradilar talebimi degerlendirmisler ve fiber cekicez dediler:) Allah razi olsun adamlardan :) Superonline fiber belki bir seneye kadar gelir.Fiber gelene kadarda fixnette kalicam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caloom -- 16 Temmuz 2017; 10:26:35 >

• quote:

quote:

quote:

:) Hocam ttnet 24 aylik 16mbs hizi bana ayni fiyata vercekti ttnere okey verdim.Adamlar eve geldi sabit hattinizi iptal edicez hatti öyle baglayabiliriz dediler.Bende baglatmadim.

Fixnete maasi herayin birinde aldigim icin her ay on on bes gun gec odeme yapiyorum.Adamlar sms hatirlamtasindan baska bir sey yapmadilar

Son olarak superonline e mesaj atip bulundugum bolgeye fiber kurabilir misiniz diye talepte bulunmustum.Gecenlerde beni aradilar talebimi degerlendirmisler ve fiber cekicez dediler:) Allah razi olsun adamlardan :) Superonline fiber belki bir seneye kadar gelir.Fiber gelene kadarda fixnette kalicam

Hocam Fixnet Netgalaksi gibi özel firmalar daha hassas daha ilgililer bence. Taahütde yok. TT aynı fiyata 24 ay taahüt istiyor. Netgalaksi aybaşı fatura tutarını msj atar ayın 20 sine kadar ödeme süresi var. Kısacası ben memnunum.

• caloom kullanıcısına yanıt
    Yakınlarınızda superonline fiber var mı hangi şehir ilçedesiniz ve sitede mi oturuyorsunuz ? Çünkü superonline sitelere çekiyor sadece fiberini keşke bize de gelse ama gelmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jrsmurfs

Yakınlarınızda superonline fiber var mı hangi şehir ilçedesiniz ve sitede mi oturuyorsunuz ? Çünkü superonline sitelere çekiyor sadece fiberini keşke bize de gelse ama gelmez

Evet sitedeyiz yakinlarimda yoktu ama getircekler

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam Fixnet Netgalaksi gibi özel firmalar daha hassas daha ilgililer bence. Taahütde yok. TT aynı fiyata 24 ay taahüt istiyor. Netgalaksi aybaşı fatura tutarını msj atar ayın 20 sine kadar ödeme süresi var. Kısacası ben memnunum.

Kesinlikle 8mbs internet aliyorum ariza cikarda yapamazlarsa kendi kendimi yemek yerine kapattim gitti dicem kotu internet tecrubesi olmayalar bunu bilmez

• @EnemyTerritory Hocam turknete karar verdim. Bağlatacağım. Nitronos pinginin fazla olacağını söyledi. Pingi fazla olur mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kagoca -- 19 Temmuz 2017; 15:52:57 >
  • quote:

@EnemyTerritory Hocam turknete karar verdim. Bağlatacağım. Nitronos pinginin fazla olacağını söyledi. Pingi fazla olur mu ?

https://forum.donanimhaber.com/turknet-vs-turk-telekom-karsilastirma--126851763#126851763

Turk telekom'dan bir miktar daha fazla gibi görünüyor ping değerleri. Ping değerleri hakkında pek fazla bir bilgim yok, nereye, ne kadar ms ping düşük sayılır, yüksek sayılır bilmiyorum. Ben de türknet kullanıyorum.www.google.com a 60 ms ping atıyorum, yüksek midir bir bilgim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnemyTerritory -- 19 Temmuz 2017; 17:02:18 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: NitroNos

4 mb yeni abonelik yapacağınız tarihten önceki 3 aylık internet aboneliği Türk telekom kısaca olmaması gerekiyor diğer İSS'ler olduğunda sorun olmaz.

4 mb internet AKK sonra 3.5 düşüyor bu işe fazla kafa yormadan geçin kurtulun.

Altyapı Türk telekom'un bu yüzden Türknettede sıkıntı yaşarsınız pingleri aşırı yüksek!

Hocam bilgili gibi görünüyorsun. Gerçekten yardım etmek istiyorsan taahütsüz bir servis önerir misin lütfen ? 2 Yıl çok uzun bir süre.
  • Kagoca kullanıcısına yanıt
    Tek Türknet var taahhütsüz bir deneyin eğer memnun kalmazsanız başka İSS'ye geçersiniz Türk telekom sizin için daha iyi olacaktır 29 TL veripte 24 ayı düşünmeyin zaman hızlı geçer kafanıza takmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    türkneti deneyeceğim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.