Şimdi Ara

Ortalama Bir Tıp Fakültesinde Okuyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
5
Favori
1.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    ayt matı nasıl yükselttin o kadar 30 civarı yapıyorum sınavda hedefim senin kadar yapmak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • InFlamess_ kullanıcısına yanıt
    Sormaaa

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: InFlamess_

inönü değil , boşver kalsın :)
    Hocam merak ettim özelden yazın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • schmeiblak S kullanıcısına yanıt
    Kalsın hocam :)
  • rainbow loriini kullanıcısına yanıt
    Ayt matta bence herkesin gözden kaçırdığı ders olan geometridir. Ayt mat için matematik kadar geometride çalışmak gerekir. Sınavdan çıktıktan sonra herkes matematikten ziyade geometrinin zor olduğunu söyler. Halbuki geometri matematikten de basit gelir. Geometriyi çalışmak gerekir. Geometri için önereceğim şey de kenan kara hocadır. Valla çok yararı oldu bana. Kitap olarak da acil geometriyi öneririm. Geometride tek kitap çözdüm o da acil geoydu. Galiba 1 tane boşum vardı geoda. Matematik kısmı içinde apotemi kitabını çözmüştüm o da iyidir öğretir. Gerçi bu sene lti falan yokmuş galiba. Kısaca eleyici olan geometridir.
  • InFlamess_ kullanıcısına yanıt
    Hocam bu saatten sonra geometri için ne önerirsin 10 soruda ortalama 5 6 7 yapabiliyorum ama arttirmak istiyorum.Geometri denemesi mi yoksa soru bankasi mı nasil ilerlenmeli sence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5coki5 5 kullanıcısına yanıt
    Deneme çözmeyi bırakmamalısın. Deneme de çözemediğin soruları analiz et hangi konu da eksik varsa o konuyu çalış biraz. Soru bankasından da yapamadığın konular için son o konunun son 2 3 testini çöz. Baştakilerle uğraşma fazla derim. Çözemediğin soruları mutlaka sor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.