Şimdi Ara

Ortalama sayısalların eada dereceye oynaması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    88 tyt 68 aytnin 1830 olabildiği bir bölümde niye sayısalcıların ıslak rüyası iyi bir şeyler olsun ki
  • +85 tyt +30 ayt mat yapan sayısalcı edebiyat falan bakarsa çok rahat ilk 2k-3k ya girer hatta daha iyilerini de yapabilir bence.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • onemli olan dereceye oynamak degil derece yapmak. Ayrica dediginiz gibi korkuyorsunuz. Ea'da olmanin zaten asil zor olan kismi bu. En iyilere ekmek var sadece, yani oyle ea'da istedigim olmazsa sayisali da kaybetmeyim korkusu yemez. Eger bu sizi ea'dan kacirmissa demek ki o kadar da kolay degilmis :)
  • levitate L kullanıcısına yanıt
    Ben kolay falan demedim yalnız yorum yapan eşit ağırlıklarda ortak bir özellik fark ettim sürekli karşıdakini aşağı cekmeye çalışıyorsunuz. Alt tarafi bir sinav ne bu tripler anlamis degilim. Ben bu konuyu farklı bakış açılsı kazanmak için açtım olaya dışardan bir görüşüm de olsun istedim kararımı değiştirmek ya da birileri yap dedi diye yapmak için değil. Sınavda ea da çözeceğim sonuçlar açıklanınca da 'böyle' konuşma imkanımız olur umarım.

• drstrikerins D kullanıcısına yanıt
    İnşallah. Başarılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • drstrikerins D kullanıcısına yanıt
    Hocam bence siz yanlış anlamışsınız konuyu açma şekliniz bence yanlış mevcut durumunuzu söylemeden öne bir şey atmışsınız ortalık karışmış tyt nasıl ona göre şekillenecek bir şey sizin dereceden kastınız ne vs bilmeden herkes fikrini söylemiş yani sizin 2 3 ay hatta şimdiden ea kasmanız kimseyi AMAN ALLAHHIIIM ea ya biri daha geçti dedirtmez sağlam ea zaten buna takmaz istiyorsanız geçin çözün (88 tyt 68 ayt ye ilk 1000 gelmesi lazım 1830 değil yukarıda yazmış biri zaten 92 tyt 70 ayt ilk 500 ediyor)
  • Gelip oynasınlar bakalım hodri meydan :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ortalama sayısallar max 20k yapar

• thebesthingieverdid T kullanıcısına yanıt
    + tıp olmadı hukuk yazayımcılar

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.