Evet arkadaşlar, her konuda tartışma ortamı oluşturanları bloklayın. Muhteşem yüzyıl konusunda hashus isimli üye vardı sürekli Osmanlı'ya laf atan tiplerden eminim ki atası Osmanlı'ya dayanmıyor Bloklayın gitsin.
Fikirlere düşüncelere saygı göstermek lazım. Örneğin ben Atatürkçü değilim fakat ülkemizde ki bazı kardeşlerimiz sevdiği için ne ben kötü söz söylerim nede başkasına söyletirim. Birbirimizin kutsalına dil uzatmaz ve saygı duyup sahip çıkarsak kardeşliğimiz bozulmaz.
Güzel kardeşim sen bu ülkeyi yanlış anlamışsın. atatürk bu ülkeyi sömürücülerin elinden kurtarırken ve savaş bittiğinde bir çok medeni düzeni ortaya koymuştur. mesela ananın babanın kim olduğunu bir kağıt parçası ile biliyorsun artık. yoksa herkese anne baba derdik.
quote:
Orijinalden alıntı: ertanunver
quote:
Orijinalden alıntı: fremaan02
quote:
Orijinalden alıntı: Glukhovsky
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Glukhovsky
quote:
başladım 1. Sen hayırlısı be gülüm
FORUMDA BLOKLAMANIZ GEREKEN ÖNCELİKLİ KİŞİ BUDUR !
Ney bakıma dostum ne yapmıştım ben size hayırdır yarası olan gocunur?
Sen kendin daha iyi biliyorsun nasıl bir troll olduğunu
Önce Yahudi şimdi Bulgar oldun
Nerede ne diyorsun sen önce Yahudi mi iyimisin la sen geçmişe bak bakalım öyle konuş hiç aklınız yok varya yazık
yav he he Geçmişteki mesajlarının hepsini silmişsin ya da çok yakın bir isimle yeni üyelik açmışsın Daha dün gibi hatırlıyorum Adın aynı ya da çok çok yakındı (en fazla bir harf) Oturduğun şehir-ilçe aynı Yine saçma sapan yabancı bir isim uydurmışsun Yine avatarında imzanda yabancı bayrak Maşallah Türkçeyi yine ana dilin gibi konuşuyorsun
Forumda sık takılanlar varsa hatırlayacaklardır
quote:
Orijinalden alıntı: F4
quote:
Orijinalden alıntı: codered1983
quote:
Evet arkadaşlar, her konuda tartışma ortamı oluşturanları bloklayın. Muhteşem yüzyıl konusunda hashus isimli üye vardı sürekli Osmanlı'ya laf atan tiplerden eminim ki atası Osmanlı'ya dayanmıyor Bloklayın gitsin.
Fikirlere düşüncelere saygı göstermek lazım. Örneğin ben Atatürkçü değilim fakat ülkemizde ki bazı kardeşlerimiz sevdiği için ne ben kötü söz söylerim nede başkasına söyletirim. Birbirimizin kutsalına dil uzatmaz ve saygı duyup sahip çıkarsak kardeşliğimiz bozulmaz.
Güzel kardeşim sen bu ülkeyi yanlış anlamışsın. atatürk bu ülkeyi sömürücülerin elinden kurtarırken ve savaş bittiğinde bir çok medeni düzeni ortaya koymuştur. mesela ananın babanın kim olduğunu bir kağıt parçası ile biliyorsun artık. yoksa herkese anne baba derdik.
Sana gül kokulu cevaplar hazırladım ama...
quote:
sanamı sorcam ?
Hashus forumda tanıdığım en düzgün adamlardan biri bence yanlış adama çattın.
quote:
Orijinalden alıntı: KayhanKaan
Hashus forumda tanıdığım en düzgün adamlardan biri bence yanlış adama çattın.
Bende seni düzgün bir şahsiyet olarak biliyorum kardeşim. Yalnız o dediğin şahıs üyelerle lan'lı ve ulanlı konuşmakta vede sanki haddiymiş gibi "boş konuşma" demektedir. Bu sözler bana edilmedi fakat yine de zoruma gitti. Şimdi bu türden konuşmalar yapan bir üye nasıl düzgün bir şahsiyet olabilir? Foruma nasıl katkısı olabilir?
quote:
Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans
hashus boş boş konuşuyor işte
yürü lem sen de fırsattan istifade meireles hiç kırmızı yememişti değil mi, adam bir açıldı pir açıldı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme