Şimdi Ara

Ortamı Güzel Olan Dersane Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar, 2013 TS-1 511. siyim. Koç Üniversitesi Medya ve Görsel gelmediğinden yerleşmedim. Geçen sene Sınav'daydım. Bu sene tekrar dersaneye gitmeyi düşünüyorum. Dersanelerin eğitim kalitesi bakımından yakın olduğunu varsayarsak, gerek arkadaşlık gerek hocalar bakımından eğlenceli bulduğunuz varsa unutamayacağınız anılarınızın bulunduğu dersaneler hakkında öneride bulunmanızı rica ediyorum. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jcan -- 30 Temmuz 2013; 20:45:20 >

• nerdeki sınavdaydın hocam ?
  • 511.oldunuz ve tekrar giriyorsunuz sınava öyle mi? Helal olsun büyük cesaret bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @inanc13

Halitağa Şubesi

@hedwing

Teşekkür ederim. Normalde LYS'm kötüydü. Bu sefer YGS sonrası değil de baştan çalışarak ilk 250 ye girebileceğime inandım.
  • Hedef yine aynı okul mu?

• Hocam, forumca üstünüzde baskı oluşturmuş olmayalım ama artık ilk 100 yakışmaz mı?

• Ben izmit fen bilimlerine gitmiştim memnun kaldım baya. Fen Bilimlerinin genel anlamda tüm şubeleri iyidir bence

• jcan J kullanıcısına yanıt
    Merhaba rakibim,benim hedefim TS-1,TS-2'de ilk 100'e girmek ve ardından Boğaziçi Tarih'e.İstanbul için "ortamı güzel" rekabeti üst düzeyde hocaları süper bir dershanedir Bakırköy İncirli Final.Hocaları cidden süperdir ki ben seneye gitmek için yazıldım daha biraz ısınma turu niyetine soru çözümüne birkaç dersine girdim fakat ilk izlenimim ortamının güzel olduğu hocaların da kafa olduğu yönünde ve gayet olumlu.Mesela felsefe dersine girdim adam insanın ufkunu açıyor kanka oluyor öğrenciyle,samimi hocaları var,ayrıca açık görüşlü aydın insanlar,gezi olayları tartışılabiliyor vs.,FEM'de girdiğim deneme sırasında onlarca öğrenciden kurban parası istendiğine şahit oldum ayıca sınav sonrası abilere gitme yönünde yoğun taciz vardı erkek egemen t.... kokusu içinde kız erkek ayrı okunan FEM'e her türlü tercih edilebilecek bir dershane Final.Teneffüs zilleri klasik müzik ve teneffüslerde arada The Beatles çalmalarıyla beni mest ediyorlar.Geometri çözerken "Love Me Do" diyebileceğin rekabeti bol hırs küpü öğrencisi çok bir yer.Ayrıca kızları da taş Genel popülasyon Bahçelievler Anadolu'lulardan oluşmakta,sözel öğrenci sayısı az ama kaç sözel sınıf var onu soramadım,herkes çalışkan herkes hırslı(en azından soru çözümlerde) ama genel olarak iyi,geleceksen iyi pazarlık yapan birileriyle gel elit yer iyi yer ama fiyatı tuzlu.Bence gel kısaca hem sözelciysen arkadaş oluruz ben de sap gibi takılmam.

Edit:Kötü yönleri de var mesela biraz kalabalık gibi ama bunlar rekabeti arttırıyor ve hırs yaptırıyor öne geçmek kendini göstermek için o yüzden bence kötü yönü bile fırsata çevrilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Syme -- 30 Temmuz 2013; 22:09:00 >

• fem madden değil ama manen güzeldir
  • ben finale gitmedim ama ortamı güzel dershane arıyorsan final ilk tercihin olsun
  • @kilinctugba

Önerin için teşekkür ediyorum. Hedef Koç Üniversitesi Medya İletişim, Fen Bilimlerine sınav sonucumla beraber burs alabilme durumumu sorduğumda, 6900 Tl lik fiyatı ancak 5600 Tl ye indirebileceklerini söylediler. Tam burs sağlayan dersaneler varken, önceliğim tam burs olmamasına rağmen, bu dersanenin fiyatı pahalı geldi.

@Bayan Nihayet

Güzel temennin için teşekkür ediyorum. İnşallah hepimizin gönlüne göre sıralamalar, üniversiteler olur.

@thedarkpassenger*

: ) Uzun ve detaylı yazın için çok teşekkür ediyorum. Ancak maalesef Anadolu yakasında oturuyorum ve mümkün olursa Kadıköy civarlarında bir dersane düşünüyorum. Yazdıklarından sonra Final'i ilk sıraya aldığımı söyleyebilirim. Her ne kadar aynı şubede bulunamayacak olsak da, hedeflerimiz de yakınmış, bu forumda soru çözümü olsun, başka bişey olsun faydamın dokunabileceği herhangi bir konuda yardımcı olmaktan mutluluk duyarım. Sene sonunda derece tablolarında yer alırız inşallah : ) Tanıştığımıza memnun oldum.

@ProofStriker

Mesaj alınmıştır : )

@TheElectric

Öneri için teşekkür ediyorum. Tercih listemin başına aldım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.