Şimdi Ara

ORTAOKUL 5.SINIF NAKİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim kardeşim bu yıl 5.sınıfa başlıyor kendisi temiz yüzlü saygılı dünya tatlısı bir çocuk
    şuana kadar altunizadedeki hafize özal i.ö de okudu bilen bilir temiz öğretmenleri iyi olan bir okul bikaç yıl önce sbsde tam puan yapan öğrenciler çıkarmıştı vs vs
    kardeşimin okulu olarak selamsızmı ne öyle biryere çıkmış ve (ırkçılık olarak algılanmasın) çingene balici falan kaynıyormuş yani biz o çocuğu oraya göndersek o çocuk yandı ne iyi bir lise kazanabilir ilerde ne iyi arkadaş ediniz muhit öyle kötüki önünden geçerken dikkatli davranıyor insanlar o derece ayrıca okula baktık 2 katlı imkanları çok kısıtlı olan bir okul
    şimdi bu çocuğu nasıl nakil aldırabiliriz ? eski okuluna veyahut temiz başka bir okula ,anladığım kadarıyla sizin oturduğunuz yere göre gönderiyor biz zeynep kamilde oturuyoruz nasıl oldu anlamadım .Kardeşimin orada okumasını kesinlikle istemiyoruz ancak özel okul falan bizi çok zorlar ve taşınmamızda pek mümkün değil gibi nakil alamazmıyız biz bu çocuğu şimdi ? illa oradamı okumak zorunda ? lütfen bilgilendirin beni şimdiden teşekkür ederim

• Bilmiyorum ama ozelden burs almayi deneyebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.