Şimdi Ara

ortaokullu kız ne bakıyon dedi MORALİM BOZUK DH (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
1
Favori
6.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bi kibrit te kıza çaksaydın yanıyormu diye
  • Ayakların yanıyorduysa e kız gülmüştür tabi ona
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz6

/>

Kızın ne yapmasını bekliyodun

o sırada ayakların yanıyorsa ona gülmüştür
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devastation

quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

/>

Ohaaa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1nvdr

quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

/>

Oha !

Adam drift'çi beyler sakin olun

Edit:o sırada ayakların yanıyorsa ona gülmüştür

• o sırada elini ayağını s...
  • Sırada o ayakların yanıyorsa gülmüştür ona.
  • Bakıyorsa yanmıştır ayakların ona o sırada
  • O sırada ayağın yanmışsa ona gülmüştür
  • Ayakların ona sırada gülmüştür o yanıyorsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecemasali -- 15 Ekim 2010; 22:08:12 >
  •  ortaokullu kız ne bakıyon dedi MORALİM BOZUK DH

ayakta duruşuna gülmüştür kanka
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le0RiC

şu ayak yanma olayını anlatsın biri düzeni bozmayayım o arada

o sırada ayakların yanıyorsa gülmüştür ona

Şu maskeyle ayagını yakan adamı bu

• yanmayan jentin yaptım
  • Varya ben şu ayak olayını hiç anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkefur

Varya ben şu ayak olayını hiç anlamadım.

şu hiç varya ayak anlamadım ben olayını.
  • Senin ayak yanıyor kız ona gülüyor.Ben anlıyor seni.
  • Makroekonomi, ekonomi biliminin, toplam tüketim, toplam üretim, toplam tasarruf, toplam yatırım, toplam gelir (milli gelir) ve istihdam gibi toplam büyüklüklerini inceleyen ve bunlar ile ilgili çözümleme ve çıkarımlar yapan alt dalı. Mikroekonomiden farklı olarak, ekonomiyi bir bütün olarak ele alarak, makro denge çözümlemeleri üzerinde çalışır.İşsizlik, enflasyon, toplam üretim ve tüketim, gelir dağılımı makroekonominin ana konuları olarak sayılabilir. Kurucusu John Maynard Keynes'dir. Keynes 1930 yılına kadar temel ekonomik karar birimleri (tüketici, firma ve endüstri) seviyesinden bakılan ekonomi bilimine yeni bir boyut kazandırmış, toplam talep kavramını gündeme getirerek işsizlik ve toplam üretim konularını bununla açıklamaya çalışmıştır. Modern makroekonomideki düşünce okullarından bazıları şunlardır:
    Keynesçi Ekonomi
    Monetarizm (Parasalcılık)
    Yeni Klasik Ekonomi
    Yeni Keynesçi Ekonomi
    Arz Yanlı Ekonomi
    Köken
    Klasik ve neoklasik iktisatçılar, piyasada otomatik olarak işleyen serbest rekabet ve fiyat mekanizmasının her şeyi görünmeyen bir el gibi kusursuz olarak düzenlediğine ve böylece ekonominin sürekli olarak, üretim faktörlerinin tümünün istihdam edildiği ve hiç birinin atıl kalmadığı tam istihdam durumunda dengede bulunacağına kabul ederler.
    Bu denge durumunun kimi zaman küçük sarsıntılar geçirebileceğine ve dengenin, bu mekanizmaların işlemesiyle kendiliğinden kısa sürede yineden kurulacağına kabul ettikleri için, ekonominin tümünü ilgilendiren konulara yani makro ekonomik analizler üzerinde durmamışlar ve daha çok ekonomiyi oluşturan karar birimleri ile ilgili mikro ekonomik analizlere yer vermişlerdir. Bununla beraber, ilk iktisatçılardan sayılan fizyokratlar ve daha sonraları bir kısım klasik iktisatçılar az da olsa makro analizler yapmışlardır.
    Klasik iktisatçıların iddia ettikleri gibi ekonominın her zaman kendiliğinden tam istihdamda dengeye gelmemesi ve yine klasiklerce önemsiz ve geçici olarak kabul edilen krizlerin hiç de sanıldığı gibi kolayca atlatılamaması, konunun önemini ortaya çıkarmıştır.
    Makro ekonomik çalışmalar, İngiliz iktisatçısı John Maynard Keynes'in 1936 yılında yayınladığı İstihdam, Faiz ve Paranın Genel Teorisi (The General Theory of Employment, Interest and Money) adlı eseri ile kısa zamanda yaygınlaşmıştır.

• quote:

Orijinalden alıntı: deniz6

/>

Kızın ne yapmasını bekliyodun

• o sırada yanıyorsa gülmüştür ayakların
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.