Şimdi Ara

Ortasaha ratingi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ortasaha ratingi

Ortasaha ratingi

şu adamların kaliteli(çok düşük) yada yeterli(çok yüksek) çıkartması gerekmez mi bu kadar mı işe yaramaz adamlar bunlar. ne yapmam lazım bunun yükselmesi için bugün sıralama maçında kaliteli ortasaha ratingli rakibime yenildim adamın yıldızları benimkinden kötü anlamıyorum bunu.
    bu adamlar anca vasat rating mi çıkartır yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marty.McFLY -- 11 Nisan 2010; 23:15:25 >

• 'takım ruhu' desem ukalalık etmiş olmam değilmi
  • olursun
    1 kere sezonun maçı çıktım takım ruhu köpürdü hemen ondan önce de takım ruhu kaynaşıkken de vasat ortasaha çıkarttım.
    takım kaptanı yeterli liderlik
    kaliteli antrenörüm felaket liderdik param buna yetmişti zamanında sonra da değiştirmek aklıma gelmedi.
  • o zaman bir kıyaslama yap,

dogu 0 - 1 DP (263054145) maçını ele alalım. benim son lig maçım. rahatsız takım ruhu vardı.

sihirli sihirli efsanevi pmler var. formlar sırasıyla çok iyi-kaliteli-yeterli
    ayrıca devasa pm li üstün golcü defansif golcü olarak ortasahaya yardımcı olyo.

ve sakin çıkıyorum deplasmanda yeterli ortasaha çıkıyor.. sağlam takım ruhuyla muhteşemi bile görebilirdim :)
    liderlikli antrenör alacan çaresi yok. vasat liderlik altı kesinlikle değiştirilmeli :) yoksa mots sözcüğünü ht lugatından sileceksin.
  • teşekkürler
    o zaman "Tecrübesi çok iyi ve yeterli liderliğe sahip" oyuncumu antrenör yapıyım para bulunca.
  • bu oyunu cok duydum ama bi oynayaamadim ama baslicam
  • Yeni motorla orta sahaların etkileri azalacakmış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Modric > xavi + iniesta
    3 yıl önce açıldı
    gomis > drogba
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ridvanakd5

Yeni motorla orta sahaların etkileri azalacakmış.

etkisi değil hocam..oyunda yine ortasahayı almak önemli...sadece ortasaha değerini hesaplamada değişiklik var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjkunited

quote:

Orijinalden alıntı: ridvanakd5

Yeni motorla orta sahaların etkileri azalacakmış.

etkisi değil hocam..oyunda yine ortasahayı almak önemli...sadece ortasaha değerini hesaplamada değişiklik var...

Valla inşallah dediğin gibi olur, o kadar kastık adam yetiştirmek için.

• daha yeni başladım ama takımın güzelmiş :D 2.5 m e kalecimi sattım. 32-34 yaş adamlar aldım kondisyonları çok düşük :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.