Şimdi Ara

*** Örtmek - Kısa FİLM.. (5800'la çekilmiştir) xD *** (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • çok saçma ve çok kötü
  • olmuş olmuşş
  • Kısa filmlerde birkere senaryo olur.10/-5
  • konu dışı olarak hep mi makara yapma ihtiyacımız var ya.. az ciddice cevap verin vemiosanız yorum yapmanıza gerek yokki ciddi yorum yapan arkadaşlarada teşekkür ediyorum
  • hocam o yaşta öyle atıyorsan potaya topu senin durum fena
  • Sana yönetmenlik teklif ediyorum.
  • Herkes olumsuz konuşmuş ama ben beğendim ummadığım bi son oldu ve hadi lan nerde örtmekle ne alakası var dedim sonuna bağlamışınız ben sevdim efektlere gelince avatar yapamazlar tabi sonuçta sınırlı imkanlarla çekilen bi kısa film vee ama tabi efekt olarak daha iyisi yapılabilir siren değilde ıslık kısmı biraz sinir bozucu ürkütücü bir siren eklenebilir ama genel anlamda güzel tebrikler
  • fail var.

kaçarken topu almıyor, ama eve geldiğinde elinde top var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLooregard-Q.Kazoo

fail var.

kaçarken topu almıyor, ama eve geldiğinde elinde top var.

top eve girerkenn kendi çıkıorr yani anlam veremediği olaylar oluor kardeşim anlamamışsın demek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tango-1

Herkes olumsuz konuşmuş ama ben beğendim ummadığım bi son oldu ve hadi lan nerde örtmekle ne alakası var dedim sonuna bağlamışınız ben sevdim efektlere gelince avatar yapamazlar tabi sonuçta sınırlı imkanlarla çekilen bi kısa film vee ama tabi efekt olarak daha iyisi yapılabilir siren değilde ıslık kısmı biraz sinir bozucu ürkütücü bir siren eklenebilir ama genel anlamda güzel tebrikler

eyvallah kardeşim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.