konu dışı olarak hep mi makara yapma ihtiyacımız var ya.. az ciddice cevap verin vemiosanız yorum yapmanıza gerek yokki ciddi yorum yapan arkadaşlarada teşekkür ediyorum
hocam o yaşta öyle atıyorsan potaya topu senin durum fena
Sana yönetmenlik teklif ediyorum.
Herkes olumsuz konuşmuş ama ben beğendim ummadığım bi son oldu ve hadi lan nerde örtmekle ne alakası var dedim sonuna bağlamışınız ben sevdim efektlere gelince avatar yapamazlar tabi sonuçta sınırlı imkanlarla çekilen bi kısa film vee ama tabi efekt olarak daha iyisi yapılabilir siren değilde ıslık kısmı biraz sinir bozucu ürkütücü bir siren eklenebilir ama genel anlamda güzel tebrikler
fail var.
kaçarken topu almıyor, ama eve geldiğinde elinde top var.
quote:
Orijinalden alıntı: BLooregard-Q.Kazoo
fail var.
kaçarken topu almıyor, ama eve geldiğinde elinde top var.
top eve girerkenn kendi çıkıorr yani anlam veremediği olaylar oluor kardeşim anlamamışsın demek
quote:
Orijinalden alıntı: Tango-1
Herkes olumsuz konuşmuş ama ben beğendim ummadığım bi son oldu ve hadi lan nerde örtmekle ne alakası var dedim sonuna bağlamışınız ben sevdim efektlere gelince avatar yapamazlar tabi sonuçta sınırlı imkanlarla çekilen bi kısa film vee ama tabi efekt olarak daha iyisi yapılabilir siren değilde ıslık kısmı biraz sinir bozucu ürkütücü bir siren eklenebilir ama genel anlamda güzel tebrikler
eyvallah kardeşim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme