Şimdi Ara

Ortodonti - Üst çene apareyi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ortodontik tedavi süresince RPE apareyi kullanan varsa yardımcı olabilir mi?
    Yaşım 17 aparey kullanma şansım var mı yaşım geç mi?
    Ben internette forumlarda f.cebookta falan sayfalar açılmış ben kullanıyorum falan diye yaşları 20 olan bile vardı. Ama emin olamadım tam.
    Kullanırsan kaç ay sürer?
    Yüzüme etkisi n'olur?
    gibi gibi.
    Lütfen yardımcı olun bu konu çok önemli benim için.

• Ben çift çene aparey kullandım sanırım 9-10 yaşındaydım 13 yaşına gelmeden normal tel tedavimde bitmişti. Ben çocuk akliyla çok zorlanmistim apareyde hele o ilk gün yemek yerken çıkacağını bilmiyordum. Çorba bile icemeyip ağlayarak masayı terketmistim :) sizin sorunuza gelirsek artık Ortodonti tedavisinin yaşı yok görüyordursunuz kaç yaşında insanlar takıyor 17 yaş geç değil. Benim taktigim aparey damakli sadece dişlerin önüne tel geliyordu eğer sizinkide oysa 17 yaşında fazla zorluk yasamazsiniz. 2-3 yıl azıcık dişini sikacaksin 20 yaşında o telin çıktığı günku mutluluğu ve aynada dislerimi gördükten sonraki mutluluk apayrı bir şey :) şu an 21 yaşına giricem ve gerçekten o kadar eziyete değdi diyebiliyorum. Bu arada aparey bende 1 yıldan fazla durdu ama normal tel 7 ay kadar sürdü. Herkeste farklı tarihler oluyor sonuçta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sui-Generis52 -- 13 Ocak 2015; 22:40:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.