Şimdi Ara

OS X 10.9.3 Install USB.raw (Hackintosh Kurulmaya hazır imaj) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
11.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yazılar kayarken ekran kararıyor ve bir süre sonra laptop resetleniyor. Baya kod denedim ama ekran kararmasını çözemedim yardım eder misiniz hocam?:

Bu da kurarkenki video
    https://www.dropbox.com/s/n1a5mxhyb2og9ea/Video%2025.05.2014%2014%2023%2024.mov

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Usb açılırken devamlı 1 tuşuna basıp chameleon komut satırına düş... Boot: yazan yere -v npci=0x2000 pcirootuid=0 GraphicsEnabler=No komutlarını girerek enter' a bas... Böyle bir dene bakalım ...
  • Hocam zaten bios'tan 1.yi usb seçtim tekrar 1 e basmam gerekiyor mu?

• Evet Chameleon komut satırına geçmen için usb boot ederken devamlı 1 tuşuna bas çek... Şöyle birşey görmen gerekiyor:http://www.technopat.net/sosyal/konu/bu-ekran-boot-ekran%C4%B1-m%C4%B1-darwin-x86-boot-v5-0-132-chameleon-v2-2.38911/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SysEdit -- 27 Mayıs 2014; 21:38:41 >
  • Hocam ilk defa -x filan girmeden kuruluma geldi. Çok sağolun inşallajh kurulur. Harici diskim arkadaşta olduğu için şuan kurulum yapmayacağım. Kurulursa kod vs girerek mi açacağım yoksa boot kısmından os x i seçsem açılır mı? Tekrardan sağolun hocam Allah sizden razı olsun :)

• Kurulum tamamlanınca direk harddiskten açılmaz çünkü başlayabilmesi için bootloader yüklemek gerekir; o yüzden yine usb' den başlatıp menüden harddiski seçeceksin. Mavericks masaüstüne ulaşınca internetten Multibeast programını indirip onunla bootloader kurabilirsin ya da Chameleon bootloader ayrıca indirip kurabilirsin... Ondan sonra Usb' ye ihtiyaç olmadan direk harddiskten açabilirsin ...
  • Hocam mevcut windowsuun yanına kurayım diyorum ama 2ye böldüğüm diski mac biçimli formatlarken hata veriyor başarısız oldu diyor. Komple silip 2ye böldüğüm zaman yükleniyor. Diğer tarafına windows yüklerkende yine bütün diskleri silince anca windows kurmaya izin veriyor. Bu sorunumada yardımcı okursanız çok minnettar kalacağım.

• selam
    10,9,4 çıkmış update etsek bozulurmu ?

eskiden yüklemek ne zordu şimdi hemen yükledi bises kartını görmedi.
    xfi creative bide boot ekranı gelmiyor.
  • Ben update yaptım bir sorun olmadı ama herkes de olmayacak diye bir kural yok... Timemachine yedeği alıp deneyebilirsin...
  • USB Den kurulum olması için açılışta boot optiona girip boot from efi file , driver64.efi gibi seçenekleri seçmem gerekiyor bu herkez de böylemi
  • Merhaba, 3 gündür bu RAW dosyasını dizüstü bilgisayarıma kurmaya çalışıyorum. Fakat Clover'da da tüm opsiyonlarla aynı yerde donuyor (verbos mode, safe mode, without kexts vs.) chamelon'da da aynı...

Siyah ekranda önyükleme yaparken disk6 yüklemesinde donuyor genelde... Chamelonda disk7 gördüm ama yine donuyor ve işleme devam edemiyorum. Nedeni ne olabilir bir fikriniz var mı?

Bilgisayarım; Monster Notebook i7 740qm işlemci ATi 5870 Grafik kartı.. grafik kartının kext'i belki yoktur diye clover'da grafik kartı seçeneğini de değiştirerek denedim, yine olmadı.. (HD önceden windows yüklü olan, sonradan ntfs olarak biçimlendirdiğim HD)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.