Şimdi Ara

OS X LION SAFARI 5.1 FORUM DA SORUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, LION kullanıp ta Safari ile BU forumda ki herhangi bir konunun son mesajına git linkine tıklandığında önce son mesja gidip sonra hop ilk mesaja zıplıyor bende. Başka hiç bir tarayıcıda olmuyor bu sorun. Bu durumu yaşayan veya çözümü bilen varmı.. Bu hata sadece bu forumda oluyor yanlız. Başka forumlarda son mesaja gidiyor sorunsuz.

Sayfa açılıyor, son mesaja gidiyor, 1 saniye gösterip sayfadaki ilk mesaja gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2smoke -- 4 Ağustos 2011; 23:37:55 >

• Herkes böyle kullanıyor demek ki ve şikayetçi olan yok ilginç…
  • şu an iş yerindeyim ama sabah evde dediğini denedim bi yaramaz durum görmedim.
    zaten chrome kullanıyorum sık kullandıklarım için
    son mesajına git linkini de göremedim tam olarak nerede hiç kullanmadığım için o linki bilmiyorum o kadar baktım göremedim de
  •  OS X LION SAFARI 5.1 FORUM DA SORUN

daire içindeki yer.
  • ok iftardan sonra bi denerim
  • ok denedim bende bir sorun yok abi
    sistemim hackintosh biliyorsun
  • Son mesaja gidiyor diyosun yani. İlginç valla, gitmesine benimki de gidiyor gerçi, ama loading bar dolup yükleme bitince zıplıyor ilk mesaja. Ve dediğim gibi sadece DH ta oluyor bu problem. Yönetime ilettim ama salladırlar... Neyse sağolasın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tab s 10.5 ve note pro 12.2
    10 yıl önce açıldı
    iOS 17 | ANA KONU l 17.6.1
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet bir daha denedim şimdi yine problem yok
    bir kaç gün önce sana anlattığım ekran kartı ile ilgili problemi de çözdüm abi bu arada onu da söyliyim sana
    boot.plist dosyasını

<key>Kernel</key>
    <string>mach_kernel</string>
    <key>Kernel Flags</key>
    <string>PCIRootUID=1 arch=i386</string>
    <key>Timeout</key>
    <string>2</string>
    <key>Legacy Logo</key>
    <string>Yes</string>
    <key>EthernetBuiltIn</key>
    <string>Yes</string>

haline getirince düzeldi
  • demek ki ekran kartı için yüklediğin kext 32bit çalışıyor..

Sinir oldum bu soruna nasıl bir kıl durumdur bu. Normal de firefox kullanırım ama henüz LION ile görsel açıdan uyumsuz pencereleri falan, o yüzden bekliyorum düzeltirler diye. Birde donanım hızlandırmayı kapatınca videolar sapıtıyor. SL de olmuyordu hiç. Chrome girdiğim bazı sayfaları göstermyior adam gibi, hürriyet mesela en basitinden, yamuk yumuk bir sayfa geliyor. Opera hızlı olsa da reklamları adam gibi engelliyemiyor benim istediğim gibi. Kalıyoruz safariye tabiki..
  • Sorun ad-block tan kaynaklanıyormuş.. Demek ki dünyadaki kullanıcının gözüne sokulan tüm reklamlar bu forumda..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2smoke

demek ki ekran kartı için yüklediğin kext 32bit çalışıyor..

Sinir oldum bu soruna nasıl bir kıl durumdur bu. Normal de firefox kullanırım ama henüz LION ile görsel açıdan uyumsuz pencereleri falan, o yüzden bekliyorum düzeltirler diye. Birde donanım hızlandırmayı kapatınca videolar sapıtıyor. SL de olmuyordu hiç. Chrome girdiğim bazı sayfaları göstermyior adam gibi, hürriyet mesela en basitinden, yamuk yumuk bir sayfa geliyor. Opera hızlı olsa da reklamları adam gibi engelliyemiyor benim istediğim gibi. Kalıyoruz safariye tabiki..

ben ekran kartım için kext yüklemedim kendi otomatik tanıdı zaten 4670 için ben snow leopard da da kext yüklemiyordum. 64 bit denemek için ne yapmam lazım anlatırsan sevinirim.

chrome bende normal çalışıyor. hürriyet vs girdiğim tüm sayfalarda hiç bir problem le karşılaşmadım. şu an makinam lion ile tüm isteklerime sorunsuz yanıt veriyor. Ancak tabii ki ben bu işe yeni başlamış işin alt yapısını çok bilmeyen bir kullanıcı olarak konuşuyorum. ilerleyen zamanda isteklerim artarda problem yaşarmıyım bilmiyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.