Şimdi Ara

OS X Mountain Lion, bugün (25 Temmuz) yayınlanıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
3.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • indirdiğimizde türkçe olarak indiriyoruz doğrumudur.Yoksa yeni olduğu için şu anda ingilizcemi olucak.

• quote:

Orijinalden alıntı: regaibyigit.

1-2 haftaya windows için derlenir bide deneme şansı buluruz :D

"windows için derlenir" ne demek? Bu bir son kullanıcı programı değilki, işletim sistemi... Sen sanırım OSX86 projesinden bahsediyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: logitech_5

gereksiz ayni ozellikleri liona ekleyebilecekleri halde tutup 1 sene gecmeden isletim sistemi cikartip bizden 20 dolar istiyorlar.. buyuk bi hata yapip lion ciktigi gibi guncellemistim. oldukca hatali bir isletim sistemiydi, bizi test araci olarak kullandilar ve verdigimiz para cope gitti cunku lionu 2 ay sonra sildim.. suan tekrar para istiyolar .. fazla paraci bi firma oldular..

Aynı fikirde değilim. 20 USD'a işe yarar yazılım bulmak bile zorken işletim sistemim güncellemesi geliyor. Sadece özellik katmıyor adamlar. Güvenlik ve stabilite ile ilgili birçok yenilik ve düzenleme vaad ediyor. Sen sadece işin görünen yüzünden(iMessage, bildirim merkezi vs..) yola çıkıyorsun ama durum tam olarak öyle değil. Ayrıca mecburi bir upgrade değil. Hala Leopar kullanan mutlu mesut Mac kullanıcıları mevcut :)

• quote:

Orijinalden alıntı: broodofqueen

quote:

Orijinalden alıntı: playmaker10
    quote:

Orijinalden alıntı: Menow 20$ gibi bir fiyata yeni işletim sistemi sahibi olmak bence süper bir duygu!Diyeceksiniz ki sadece Apple ürünleri için geçerli olan bir işletim sistemi ve Apple ürününü almışken bu normal değilmi?Bence değil. Apple her yeni seri ürününde sadece yeni işletim sistemi verebilirdi ve eski ürünleri güncelleme için 100-200$ farklarla yeni işletim sistemine terfi edebilirlerdi.Şimdi Microsoftun bir laptop çıkartıp sonra her yeni Windows için 20$ para istediğini düşünün? Belki bir önceki nesilden geçiş için bunu yapabilir ama XP den Wİndows 8 e de bu şekilde 20$ geçiş yapmamız imkansız olurdu sanırım.Aplle da da 2-3 nesil önceki işletim sistemimiz varken bu işletim sistemine 20$ a sahip olabiliyoruz sanırım... Yanlış olmasın da...
    Xpden Win8e 40 $ gibi bir fiyatla geçilebiliyor, çok da büyük bir fark yok
    Bu durum sadece Windows 8 için geçerli... Oda Apple ile girilen sıkı rekabet olmasa mümkün olmazdı. Çok uzağa gitmeyin, daha bir önceki nesil işletim sistemi(Windows 7) için yükseltme imkanı tanımadı Microsoft. Bugün 40 USD yükseltme sürümü satılıyorsa, bu Apple ile rekabetin sonucudur.

İşte bu yüzden rekabet son kullanıcıya yarar diyoruz, Win7 için de upgrade imkanı vardı, ama sadece yeni bilgisayarlar için geçerliydi, şimdi de rekabetten ötürü kampanyayı genişletiyorlar o kadar

• Ben açıkçası her iki firmadan da yaptıkları indirimlerden dolayı memnunum :). İlk elini taşın altına Apple koydu belki Lion'ın fiyatını aşağıya çekerek ama bu Microsoft'ta olsaydı ve onun sayesinde Apple indirime gitseydi yine bir şey farketmezdi çünkü her durumda bize yaradı indirimler :). Bir de tüketiciler olarak aramızda kavga etmeden (seviyeli her tartışmanın taraftarıyım) geçinebilsek her şey daha güzel olacak :).
  • quote:

Orijinalden alıntı: logitech_5

gereksiz ayni ozellikleri liona ekleyebilecekleri halde tutup 1 sene gecmeden isletim sistemi cikartip bizden 20 dolar istiyorlar.. buyuk bi hata yapip lion ciktigi gibi guncellemistim. oldukca hatali bir isletim sistemiydi, bizi test araci olarak kullandilar ve verdigimiz para cope gitti cunku lionu 2 ay sonra sildim.. suan tekrar para istiyolar .. fazla paraci bi firma oldular..

eklenen yeni ozelliklerin yaninda daha stabil, hizli ve sorunsuz bir isletim sistemi olmus ML. Bu nedenle update degil yeni bir OS olarak geliyor.

Leopard'dan Snow Leoparda gecerkende cok fazla yeni ozellik eklenmedi ama SL, leoparda gore cok daha kararli ve hizli bir isletim sistemiydi.

Birde vista ile w7 arasindaki farka bakin derim. stabilite artisi disinda ne ozellik eklendi? veya w7 ile w8 arasindaki farklara bakin. 8 ile 7 arasinda metro ui disinda somut farkliliklar sayabilir misiniz? ama ben ML icin sayabilirim; dictation, NC, power nap, notes, reminders, messages, gatekeeper, airplay, gamecenter, twitter-facebook integrasyonu vs. vs. bunlarin hepsine ek olarak stabilite ve hiz artisi.

lion'un stabilite sorunlari, hiz problemi, surekli donma veya cok bekletme gibi problemleri oldugu icin ML direkt yeni bir isletim sistemi olarak geldi.

• bugünde işlerimden dolayı yükleyemiyeceğim yarına kaldı neyse
  • Ne zaman yayınlanacak hala görünmüyor...
  • 1 haftadir dell bilgisayarimda zaten kullaniyorum mountain lion'u

Bir ssd takin, ustune de hackontosh yukleyin, alin size mac :) hic gerek yok o kadar para vermeye bir bilgisayar icin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: java

Ne zaman yayınlanacak hala görünmüyor...

Hocam tahminim en erken 4 gibi falan yayınlanır.
  • Çıktımı?
  • an itibariyle çıktı arkadaşlar
  • Hepimize hayırlı olsun bakalım... İndireyim de sıfırdan bir kurulum yapayım...
  • Şuan AppStore'da satılıyor arkadaşlar hayırlı olsun Akşam eve dönünce ilk işim satın alıp indirmek olacak
  • ben yeni ürün aldığım için bedava mail bekliyorum
  • Bir haftaya kullanıcı sıkıntıları baş gösterir. Ben hemen yüklememe taraftarıyım.
  • App Store'da yayınlandı.
  • Apple kullanıcıları için iyi bir haber ve sahip olacakları fiyat gayet iyi..
    Biz tabi test etme görme karıştırma imkanına sahip değiliz bir Apple bilgisayarımız olmadığından ancak kullanan arkadaşlar memnun kalır gelecek için inşaalah :)

• quote:

Orijinalden alıntı: broodofqueen

quote:

Orijinalden alıntı: regaibyigit.

1-2 haftaya windows için derlenir bide deneme şansı buluruz :D

"windows için derlenir" ne demek? Bu bir son kullanıcı programı değilki, işletim sistemi... Sen sanırım OSX86 projesinden bahsediyorsun.

Evet osx86 projesinden bahsediyorum. işletim sistemi olduğunuda gayet iyi biliyorum çünkü kullanıyorum.
  • peki mail kişiler kısmında facebook olmayacak mıydı?şuan yok
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.