Şimdi Ara

OSCAR ODULLERINI ONEMSIYOR MUSUNUZ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vay deist kardesim. Deizm sana fazla seni ateizme alalim oranin iq su sana daha yatkin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bakar niye bakmasın kullanıcısına yanıt
    Birdman i irranitu yapmadi mi la degisik? Ayrica revenant guzel filmdi. Populer kultur kopegi olmussunuz diyen adam Birdman'i mi ovuyor? Guleyim mi agliyim mi?

• Harold.Finch kullanıcısına yanıt
    Tesekkkurler hocam uygun bir zamanda izleyecegim

• quote:

Orijinalden alıntı: Dogru Adam

Vay deist kardesim. Deizm sana fazla seni ateizme alalim oranin iq su sana daha yatkin

Deist değilim ateizme de baktım düşünce tarzı bana uygun değil. Üzgünüm sanırım senin tavsiyenle felsefi bakış açımı değiştiremeyeceğim.
  • Heh agnostizm olur senin iq'ne. Yolun acik olsun

• quote:

Heh agnostizm olur senin iq'ne. Yolun acik olsun

Agnostisizm de çok kasıntı geldi be ben tanrının var olup olmamasını pek umursamıyorum bana ne önerirsin?
  • Diskavri al

• quote:

Birdman i irranitu yapmadi mi la degisik? Ayrica revenant guzel filmdi. Populer kultur kopegi olmussunuz diyen adam Birdman'i mi ovuyor? Guleyim mi agliyim mi?

Pardon marjinal (!) insan sana karşı geldim. Allah Birdmanin de yönetenin de oynayanın da belasını versin. 100den düşük iq m ile güzel dedim filme. Yaşasın senin gibi bir şeylere körü körüne karşı olanlar. Umarım senin gibi olurum.

Ayrıca bi bak oscar hiç bilimkurguya verilmiş mi az istisna dışında

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bakar niye bakmasın kullanıcısına yanıt
    Marjinal mi? Koru korune baglanmak mi? Senin 7 ceddinden daha fazla sorgulamisimdir la ben. Ayrica banane bilim kurgulara oscar verilmeyisinden. Ben toptan oscari elestiriyorum. Ayrica marvel ne alaka onu da anlamadim? Oscar sadece kadinlarin cinsel obje gibi kullanildigi filmlere ya da amerikan propagandasi oldugu filmlere veriliyor. Sanata verilmiyor. Orada 1-2 sex olsaydi bak nasil topluyodu oscarlari.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dogru Adam -- 7 Ağustos 2016; 23:57:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fernando melo

birdman dünyanın en kötü filmiydi diyen birinin söyledikleri dikkate bile alınmamalı sorsan spotlight da hak etmedi der

Ne birdman ne de spotlight başkasına önereceğim filmler değiller. Sanki çerezlik film gibiler izledikten sonra bir anlık vay be diyorsun sonra aklıma bile gelmiyor. arkadaş çok haksız sayılmaz yani oscar daha çok festival filmi tadındaki filmlere gidiyor. Ama king's speech fena değildi.

• Önemsemiyorum ama geçen sene Walter White için izlemiştim.
  • zevk meselesi işte konuda bile herkez zıt,doğal olarak

Mesela Forrest Gump benim en sevdiğim filmler arasındadır ve oscarı hakettiğini düşünüyorum
  • Geçen senekini çöpe attım.. çok önemsemiyorum ya ben

• Uç beş samimiyetsiz adamın çıkıp thank you mom demesi hiç ilgimi çekmiyor. Bi rts öğrencisi olarak söylüyorum.

• Akademi ödülleri gram umrumda değil. Izlediğim ve izleyeceğim bir filme olan beğenime herhangi bir etkisi yok.

• İlk cümle doğru gerisi saçmalık.

• Popüler kültür ve zırvaları işte.Tabi bazı ödüller de gayet yerinde veriliyor,haakını yemeyelim.Takip etmek ama ciddiye almamak lazım.

Akademi'nin hokkabazlığına bir örnek "Mustang" filmidir.Bu film Fransa ve Türkiye ile bağlantısı var ama esasen Türk filmidir yönetmeni,içeriği,çekildiği yerler vs.dolayısıyla her neyse bu film Türkiye'deki seçici kurulu tarafından onaylanmıyor çünkü çöp+leş bir film.Başka bir film yolluyor Türkiye oscar için aday adayı olarak.Daha sonra Fransa bu filmi aday gösteriyor.Oscar da aday adaylarından "en iyi yabancı dilde film" kategorisinde yarışacak adaylara seçiyor.Bu leş film Fransa değil de Türkiye'den katılmış olsa Oscar adayı olma ihtimali var mı ? 0% bile değil...

ŞUAN GECE 02.30 OLDUĞU İÇİN KONUYU TAM TOPARLAYAMADIM,KENDİMİ YETERİNCE İFADE EDEMEDİM KB AHALİ.

Ayrıca konu sahibi arkadaş biraz düşük zekalı cevap vermeye tenezzül etmeyin,bloklayıp geçin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi All Nightmare -- 9 Ağustos 2016; 2:55:58 >

• All Nightmare kullanıcısına yanıt
    Ulan hem dediklerimi desteklemissin hem de dusuk zekalo demissin sen hayirdir? Senin 7 ceddinin iq sunu toplasan ben etmez lan

• Ne gibi?

• quote:

Ulan hem dediklerimi desteklemissin hem de dusuk zekalo demissin sen hayirdir? Senin 7 ceddinin iq sunu toplasan ben etmez lan

Heheyt.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.