Arkadaşlar, Soruyu doğru cevaplayan Oscar'ı kazanacak :) Ben baktım, siz de bir göz atın. Ama sorular zor baştan söyleyeyim. buradan detaylı bilgi alabilirsiniz.
quote:Orijinalden alıntı: filmartisti Arkadaşlar, Soruyu doğru cevaplayan Oscar'ı kazanacak :) Ben baktım, siz de bir göz atın. Ama sorular zor baştan söyleyeyim. buradan detaylı bilgi alabilirsiniz. Zormuş 4 kategoride de doğru cevap vermek. Yinede bende gönderdim. En azından gece heyecanla izleriş işte eğlenceli olur. :) Teşekkürler...
quote:Orijinalden alıntı: filmartisti Arkadaşlar, Soruyu doğru cevaplayan Oscar'ı kazanacak :) Ben baktım, siz de bir göz atın. Ama sorular zor baştan söyleyeyim. buradan detaylı bilgi alabilirsiniz. Ben oyladım ama, en iyi erkek oyuncuyu brad pitt'e verdim. Gönlümden öyle geçti. :S The artist'de ki adam alıcak galiba...
quote:Orijinalden alıntı: filmartisti ben söylemem doğruyu bilip ödülü ben kazanıcam çünkü :) tüm varyasyonları deniyorum. :) Ben iki kere mail gönderdim. Biliyormusunuz ilk tercihimizi değiştirmek için nasıl iletişime geçebiliyoruz?