Şimdi Ara

OSCAR Yarışması!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Soruyu doğru cevaplayan Oscar'ı kazanacak :) Ben baktım, siz de bir göz atın. Ama sorular zor baştan söyleyeyim. buradan detaylı bilgi alabilirsiniz.

OSCAR Yarışması!!

• quote:

Orijinalden alıntı: filmartisti

Arkadaşlar,

Soruyu doğru cevaplayan Oscar'ı kazanacak :) Ben baktım, siz de bir göz atın. Ama sorular zor baştan söyleyeyim. buradan detaylı bilgi alabilirsiniz.

OSCAR Yarışması!!

Zormuş 4 kategoride de doğru cevap vermek. Yinede bende gönderdim. En azından gece heyecanla izleriş işte eğlenceli olur. :) Teşekkürler...

• quote:

Arkadaşlar,

OSCAR Yarışması!!

Ben oyladım ama, en iyi erkek oyuncuyu brad pitt'e verdim. Gönlümden öyle geçti. :S The artist'de ki adam alıcak galiba...

• ben söylemem doğruyu bilip ödülü ben kazanıcam çünkü :) tüm varyasyonları deniyorum. :)
  • quote:

ben söylemem doğruyu bilip ödülü ben kazanıcam çünkü :) tüm varyasyonları deniyorum. :)

Ben iki kere mail gönderdim. Biliyormusunuz ilk tercihimizi değiştirmek için nasıl iletişime geçebiliyoruz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.