Osiris servarı paralı yapmakdan vazgecsende biz de oynasak ırjnguenuuth 5 milyonları alıp yoksa internet kafe mi açcan
ya bide aynı mahallede oturuyoz bari yeni aççağın servarda bana +11+zen ex leather set verde keyfimiz yerine gelsin
oooo oldu aga kıyak geçilmesin kimseye OSİRİS in serverinde.
kardes yazacagin seyi osirisin actigi topige yassana burda ne forum kirliligi yaration
quote:
Orjinalden alıntı: Black_Dragon
kardes yazacagin seyi osirisin actigi topige yassana burda ne forum kirliligi yaration
haklısın adama
quote:
Orjinalden alıntı: tyfn007
ya bide aynı mahallede oturuyoz bari yeni aççağın servarda bana +11+zen ex leather set verde keyfimiz yerine gelsin
kardes baska isteğin varmi soylede murat abiye yapsin sana bi kiyak hatta sana baslarken statlari full lesin ha olurmu bide full set versin zen kanat adama ya ayni mahallede oturuosan oturyosun alla alla kimseye kiyak fln yok bu serverda tmm mi saten oyle bisi olsun kimse kasmaz murat abi de oyle bisiyi yapmaz
quote:
Orjinalden alıntı: tyfn007
MİLLET PARALİ OYNAYACAGİ GLOBAL ADAYİ Bİ SERVERDA KİMSEYE YARDIM ETMEM.ANNEM BACIM VE HAYATIMIN UZERİNE YEMİN EDERİMKİ!ANLADIN MI TAYFUN
kanka bu kim ben degilim haa o
quote:
Orjinalden alıntı: [MaLaTYa]
ins deilsindir
abi kaç yaşında bu çocuk ya ne biçim konuşuyo
quote:
Orjinalden alıntı: OSIRIS
quote:
ins deilsindir
olm ben degilim mal mal konusmahangi o..... bu
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: OSIRIS
quote:
ins deilsindir
olm ben degilim mal mal konusmahangi o..... bu
bilmiom artik ayni mahalledeiz flan yzmis.nese bulursak berabaer ... oke mi
oke :P
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme