walla böle bi düşüncesi warsa arkadaşımın destek olurum benden geçD:ti zaten muonline 6 senedir uğraştım artık uzak duruyorum ama madem TR de global leşecek bi server olacak yardıma hazırım herzaman için zaten 5 YTL olması sorun değil bi düşünün eşit seviyede muhhabet ortamı güzel olacak en azından ufaklıklar olmicak bu server tutarsa Darklords oynayanlar bilir oyun içi muhhabet çok güzeldi yeni Arkadaşlıklar ediniosun OSIRIS 5 YTL için kimseyi satmaz öle bi kişiliği yoktur zaten global olursa zaten Dış Ülkelerde de duyrulur bu neden olmasınki Realty gibi bi Global server neden TR de olmasinki:) Bu server Açılır ve Tutulursa Darklords u bile geçer size sölim çünkü bizim zamanımızda Server Full çekerdi millet free lerden bıktı neden derseniz çünkü Free Serverlarda istediğini yapabiliyosun Örneğin; Bi Acc alıp bütün Player lara küfür edebiliosunuz bu 1. si Bug yapabiliosunuz ban lanırsanız bile yeni bi Account alıp gene aynı şeyleri yapabilirsiniz o yüzden Slot lu Accountlar en iyisi ben destek weririm yardıma da ihtiyacı warsa OSIRIS arkadaşımın seve seve yardım ederim:)
by_iceman senin yas kaç ?
Aga Ağabey den gelmedir Abi anlamına yatkındır Derse desın sanane!
quote:
Orjinalden alıntı: sananeTr
Aga Ağabey den gelmedir Abi anlamına yatkındır Derse desın sanane!
bana mion sananetr?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme