Şimdi Ara

Osman Mümtaz Rakmetili gördüğümüze yemin edebilirm !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aynen başlıkta duyduğunuz gibi olayı anlatayım ;

Şimdi okuldan çıktık eve doğru yol alıyorduk saat 1 2 civarlarıydı. Tam bizim eve 5 dklık yok kalmıştıki karşıdan karşıya geçen bi çocuk gördüm elinde ekmek vardı. Aramızdada 50 60 metre ya var ya yok. Arkadaşta dh de takılıyor dedimki "Olm bu çocuğu bir yerden hatırlıyorum" dedim. "Bu osman mümtaz rakmetil değil mi" dedi. Ve beynimde şimşekler çaktı resmen o kaşlar o göz o çene o kaslar . Karşıdan karşıya geçti çocuk bizde hızlandık tabi biraz dalga geçelim diye felan . Koştuk ama bahçeli bir eve girdi ve gözden kayboldu. Ya biz yanlış gördük kafa bulanıklığıyla yada gerçekten o Osmandı. Merak edenler için olay Pendik / Güzelyalı 'da oldu. Artık her okuldan dönüşte o evin önünden geçeceğiz sırf onu görmek için.

hikaye sallama değildir.>

Tanımayanlar için ;

Osman Mümtaz Rakmetili gördüğümüze yemin edebilirm !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoRfiN ! -- 1 Kasım 2009; 16:15:01 >

• Sakın ani bir hareket yapmayın ürkütürseniz kaçabilir uyuşturucu silahınız varsa onunla ateş edin bunların savunma mekanızmaları oldukça gelişmiştir zehirli tükürük atabilirler.Benim dayım bu konuda uzman
  • Ben Belgeselde Gördüm Bunlar Kışları Fazla Etkili Oluyomuş Sıcaklıkta Baygınlık Geçirdikleri İçin İnsanlığa Zarar Vermiyolarmış Dikkat Edin Bu Tip Canlılar Sizi Öldürmezler Kendi Gibi Yaparlar ( ALLAH KORUSUN ) :D

• quote:

Orijinalden alıntı: mıchaelJackson

Ben Belgeselde Gördüm Bunlar Kışları Fazla Etkili Oluyomuş Sıcaklıkta Baygınlık Geçirdikleri İçin İnsanlığa Zarar Vermiyolarmış Dikkat Edin Bu Tip Canlılar Sizi Öldürmezler Kendi Gibi Yaparlar ( ALLAH KORUSUN ) :D

Bu belgesel dediğin şey normal belgesel mi yoksa

• quote:

Orijinalden alıntı: MoRfiN !

quote:

Orijinalden alıntı: mıchaelJackson

Ben Belgeselde Gördüm Bunlar Kışları Fazla Etkili Oluyomuş Sıcaklıkta Baygınlık Geçirdikleri İçin İnsanlığa Zarar Vermiyolarmış Dikkat Edin Bu Tip Canlılar Sizi Öldürmezler Kendi Gibi Yaparlar ( ALLAH KORUSUN ) :D

Bu belgesel dediğin şey normal belgesel mi yoksa

• ss al birdahakine
  • Yetişemedik yoksa kesin konuşcaktım
  • Fotolar fevkaladenin fevkinde yanlız
  • angelina culiyi ağırladığı koltuğu göstermemişin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.