Şimdi Ara

Osmanlı ile ilgili güzel asker resmi buldum :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
3.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: daturkishulan

gerçek türk askerleri

Osmanlı ile ilgili güzel asker resmi buldum :)

Bu çekik gözlüler olsa olsa Çinlilerin atasıdır bence.

• quote:

Orjinalden alıntı: Brooklyn

quote:

gerçek türk askerleri

hadi yaa?

türkler çünkü sarı saçlı mavi gözlü patlıcan burunlu olur dimi

• @daturkishulan

2. resim büyük ihtimal moğol kabilelerinden birisine ait. çünkü kılık kıyafetleri olsun saç şekilleri olsun yada kafa ve yüz yapıları olsun türkten daha fazla moğola benziyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: viceroyboy

@daturkishulan

2. resim büyük ihtimal moğol kabilelerinden birisine ait. çünkü kılık kıyafetleri olsun saç şekilleri olsun yada kafa ve yüz yapıları olsun türkten daha fazla moğola benziyor

Türkler ve moğollar zaten akraba... 2. Resimde kartal(Şahinde olabilir) tuttuğu görülüyor. Şuan hala kafkas türklerinde bu mevcut.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Brooklyn

quote:

gerçek türk askerleri

hadi yaa?

türkler çünkü sarı saçlı mavi gözlü patlıcan burunlu olur dimi

bosuna ugrasma dost burada Türküm demek suç . Hemen konunu kilitletirlr veya ırkçı damgası yersin ! orjinal türklerin ne oldugu tam olarak bilinmemekte ! ona bakalırsa iran edebi eseri olan şahnamede sakaların Türan(turan) oldukları yani türk oldukları söylenir. Ama saka halkı europid denlen renkli sac ve göze mensupmus. Belki biz o bolgedeki cin.tusung ve korelilerle kaynastık ( hunlar zamanında ) bu yüzden cekik göz genlerimize geçti ...

• sanırım türkler profilden daha güzel resim veriyorlarmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bluedevil86

bosuna ugrasma dost burada Türküm demek suç . Hemen konunu kilitletirlr veya ırkçı damgası yersin ! orjinal türklerin ne oldugu tam olarak bilinmemekte ! ona bakalırsa iran edebi eseri olan şahnamede sakaların Türan(turan) oldukları yani türk oldukları söylenir. Ama saka halkı europid denlen renkli sac ve göze mensupmus. Belki biz o bolgedeki cin.tusung ve korelilerle kaynastık ( hunlar zamanında ) bu yüzden cekik göz genlerimize geçti ...

ilk şunu söyleyeyim çinlilerle türklerin ya da japonların bi ilgisi yoktur.çinliler tümüyle ayrı bir soydur.tiplerinden hemen belli olur.tabi avrupalı birine göre bir çinliyle bir japonu ayıırmak zor olabilir ancak bizim için öyle değil.japonlar moğollar ve korelliler amerikakızılderilileri türklerle aynı soydan geldikleri için (hepsi altaic family altay soyuna aittir) elmacık kemikleri normalden belirgin ve çıkık tabiri caizse yumruk ya da ayva gibi,dümdüz okka gibi burunlu gerçekten de japonların ya da türklerin burunları dünya üzerindeki en düzgün burunlardır,ve bağdem gözlüdürler.gözleri çinliler gibi çekik değildir,çizgi gibi değil yuvarlak bağdem gözlüdürler.ancak çinlilerin burunları resmen domuz gibi(aşağılamak için söylemiyorum) olur.suratları uzun olur.altayların ise geniş ve çıkık elmacık kemikli olur.

sakalar hakkında tümüyle yanlış bilgiye sahipsin.altayların hiçbirinde sarı saçlılık özelliği yoktur.siz hiç sarı saçlı japon gördünüz mü?

http://en.wikipedia.org/wiki/Yakuts

sarı saçlı olduğnu savunduğun yakut ya da diğer adı sakalardan bi görüntü.altaylarda sarı saçlılık yoktur ancak kızıl saçlılık vardır.netekim moğolistanın başkenti ulan batur baturhanın kızıl olmasından dolayı konmuştur.

bizim genlerimize asyada geçen bişi yok.biz zaten oldum olası asyalıydı.o genlerin asıl sahipleri bizdik.bizim genlerimiz kızılderililerle eskimolarla korelilerle japonlarla moğollarla ortak.bu gruba ALTAY SOY AİLESİ denir.nasıl italyan fransız ispanyol latin oluyorsa biz de altayız.ha ama tcde benim anlattıklarıma uymayan çok insan var diyorsan ben de sana yılda 50000 rus ve almanla yapılan evlilikleri,bosna ve arnavutluktan göçen 3 milyon slavı,91 yılında körfez savaşında tcye sığınan yarım milyon kürdü,anadolu fethi zamnında karışılan yerli halkı,kürtlerle yapılan 3milyon evliliği neden gösterebilirim.

bu nedenlerden dolayı genlerimizi kaybediyoruz ve bi noktadan sonra bizim atlarımız alpertunga , timurhan , yesili ahmet yerine napolyon , konstantin ya da o iranın hükümdarlarından biri olacak...ne yazıkki

• Merhaba eğer yanlış hatırlamıyorsam verdiğiniz resmi yapan kişi Kerem Beyit'ti.Gerçekten çok güzel çalışmaları var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kenex

quote:

Orjinalden alıntı: viceroyboy

@daturkishulan

Türkler ve moğollar zaten akraba... 2. Resimde kartal(Şahinde olabilir) tuttuğu görülüyor. Şuan hala kafkas türklerinde bu mevcut.

türkistanın herhangi bir yerine gidin ister almaata olsun ister toşkent ister hotan ister çimkent bu kuşçuluk(ünlü gök bilimci ali kuşçuyu hatırlarsanız) geleneği hala sürmektedir.

çok eski bir türk gelenğidir.cirit gibi.kartalla tavşan ya da başka kuşları avlama.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.