osmanlı ocağı aldım 10 tl,sokakta çay testi,başarılı,kaynattı ss (2. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
-
30 dakika olmus.kaynamayacak galiba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ilk resimdeki tabakayı neden kullanmadın, onu koyup yapsan kapağı yarım açık koymak zorunda kalmazdın ve bu kadar uzun sürede kaynamazdı. Senin de hatan var :) -
-
-
-
valallahi oldu..sasırdım..beklemiyordum..yudum yudum iciyorsun..cok sıcak..
Hocam bunların ızgarası oluyordu sanırım.Sizde malzemeden çalmışlar sanırım -
Çiçekleri güzelmiş hocam eline sağlık -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Yunusemre0101
Hocam ilk resimdeki tabakayı neden kullanmadın, onu koyup yapsan kapağı yarım açık koymak zorunda kalmazdın ve bu kadar uzun sürede kaynamazdı. Senin de hatan var :)alevın yukseklıgını azaltmak ıcın kullanmadım hem el kesıyor
-
-
-
Hocam baktınız olmuyor Osmanlı usulü 65 derece yağsız sütlü latte yapın. -
quote:
Orijinalden alıntı: Yunusemre0101
Hocam ilk resimdeki tabakayı neden kullanmadın, onu koyup yapsan kapağı yarım açık koymak zorunda kalmazdın ve bu kadar uzun sürede kaynamazdı. Senin de hatan var :)sagol,dedıgını yaptım,alevler assagıda kalır sandım,nasıl yuksege yettı anlamadım.bıldıgın cayı kaynattı,foruma vıdeo atamadım,resımde az bellı
evdekı ocakta nasıl kaynıyor sıcaksa aynısı oldu.çok sagol.işe yaramaz ılık olur sandım bılıgın cayı kaynattı
hemde 3 cezve cay yapıyor.3 su bardagı caya yeter reso yakıtı
-
quote:
Orijinalden alıntı: Evixy
Hocam baktınız olmuyor Osmanlı usulü 65 derece yağsız sütlü latte yapın.bunla hersey yapılır neskafe çay.dısarıda manzaralı yerde çay yap ıc harbı ıse yaradı
yemekten sonra masaya demlık gelıyordu belkıde hacmı buyuk.bu cezve ıle 1 su bardagı hacım kucuk belkı ondan kaynattı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bace3434 -- 14 Aralık 2020; 20:26:35 > -
Adam ağır işsiz
quote:
Orijinalden alıntı: made off hit herosmanli ocagiyla osmansiz ocagi arasinda fark ne hocam
osmanlı ocağında şeriat sucuğu yapılsa bayıla bayıla yersiniz tabi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X