Şimdi Ara

Osmanlı Rp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://osmaniyerpg.forumakers.com adresinden kendim yapmış olduum bu rpyi oynayabilirsiniz tam diil daha eklicem yavaş yavaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alping -- 30 Ocak 2008; 19:11:43 >

• tutulursa bende gelirim
  • rpg die girenler üzülecek bu oyun rp rpg değil düzeltirsen sevinirim
  • saol sölediin için
  • UFF AYNI ŞEY
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alping

saol sölediin için

her zaman
  • doğru ve rplere rpg denildiğini ilk defa duyuyorum ama tutarsa ben gelcem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yaw arkadaşım rp:role play rpg:role play game aynı şey ayrıca site kurarken phphp ve setbb den rpg diyor rp değilyanlışsa özür
  • bu oyun rp tarzında ama yınede guzel bır oyun
  • Aslında ikiside aynı anlamda ama ya forumda yanlış kullanıyor,ya da tüm dünyada böyle kullanılıyor.

Role Play:Rol Yapma (RP)
    Role Play Game:Rol Yapma Oyunu (RPG)
  • oyun bi yandan arapça bi yandan türkçe bi yandan da ingilizce hiçbişey anlamadım
  • arkadaşlar rpg level,seviye atlanıp kaydedilip bir daha aynı karakterle başlayabildiğiniz oyundur.
    rp ise rol yaparak karakterinizi yönetmektir.

yani eğer istenilirse rp,rpg'ye dönüştürülebilir ama rpg,rp'ye dönüştürülemez
    seviye atlanıp herhangi bir gelişme kaydettiğin rp'ye rpg de dersin rp de ama gelişme kaydetmediğin rp,rp'dir.aynı şekilde rol yapmadığın sürece rpg,rpg'dir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wung Punchanko

arkadaşlar rpg level,seviye atlanıp kaydedilip bir daha aynı karakterle başlayabildiğiniz oyundur.
    rp ise rol yaparak karakterinizi yönetmektir.

yani eğer istenilirse rp,rpg'ye dönüştürülebilir ama rpg,rp'ye dönüştürülemez
    seviye atlanıp herhangi bir gelişme kaydettiğin rp'ye rpg de dersin rp de ama gelişme kaydetmediğin rp,rp'dir.aynı şekilde rol yapmadığın sürece rpg,rpg'dir

Arkadaşım kelime anlamınca rpg ile rp aynı olaya çıkıyor

Rp = Rol yapmak
    Rpg = Rol yapma oyunu ( günümüzün zamanını dahi konu alabilir )
    Frp = Fantastik öğeleri oluşturan rol yapma oyunu -_-"

• ingilizceyi küt diye çevirmeyeceksin arkadaşım ingilizce yorum dilidir bu dili sen yorumlamadan çevirirsen ayıp edersin yani
    küt diye çevirmeyeceksin ki adamın ne dediğini anla en basitinden "what's up man"=how are you değil küt diye çevirdiğinde umarım anlamışsındır
  • sende rp ye bi yazı yazsan :D dotaya gir bırak rp yi :D
  • giriomda senle bitürlü oynayamadk gerçi ezersinde nese yarın msnden yazışırz
  • oyun iyice cıvıklaşmış..
  • Rp Rpg aynı kavramlardır.

Rolü oyuncu yapar. Yalnız pekçok kavram gibi buda sanal makineye girmiş ve böyle bir farklılık oluşmuş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aranelxtr

O salak sayfa bir kota avcısı söyleyeyim.

seni kınıyorum aranel

arkadaşın siteden:
    Men, Padişah Kartal Han hazretleri, Devlet-i Aliye-i Osmaniyeyi yüceltmek için, Allah'ın izni ile elimdn gelen herşeyi yapmaya yemin iderüm.Sarayda çalışmak istersenüz bana karakter özelliklerinizin olduğu bir pm atın sizi uygun olan göreve getireyim karakter özellikleri şöyle verilecektir:

1den 65ye kadar olan puanları şu alta yazdığım özelliklere yazınHepsine en az bir puan vermek şarttır.Bu kurallara uymayanların mesajları ciddiye alınmayacaktır!
    osmanlı zamanındaki dili kullanıp mene pm le haber virebilirseniz diyor koptum dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karikaturist -- 1 Şubat 2008; 0:49:37 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.