Şimdi Ara

OSN'nin son hali (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Turk serverlarında oynanmıyor ya. Sırf muhabbet. Oyun oynayan yok. Anca küfürleşsinler birbirleriyle. Friendly fire acık olan serverlarda cıkarken milleti oldurup cıkmalar falan. Rezalet ya. Bir Türk böyle olamaz. Ayıptır be kardeşim. Amacın ne oyun oynamaksa gel adabınla oyna. Alman serverları harika hem düşük pingli hem de cok disiplinli. Adam geliyor tek kelime yazmadan oyununu oynuyor ve gidiyor. Ha bi de kimseye sormadan kafalarına gore pat diye map değiştirmezler mi Türk serverlarında deliriyorum ya. Bizim Türklere yetki vermeyeceksin kardeş eline yüzüne bulaştırır
  • Genellemene katılıyorum..Benim bugune kadar gözüm kapalı girebileceğim bir kaç yer var Türk Sunucusu olarak.Ancak bu davranışlar normal bence...İnsanımızın davranış düzeyi ortada , bir almandan ya da ingilizden aynısını bekleyemezsin , göremezsin...

Bakıyorum da DH'de br çok kişi bundan yakınıyor...Gelin benim sunucuma sürekli orda oynayın , ve bizim gibiler de geldikçe kalite daha da artsın..Hem muhabbeti ederiz, hem oyunumuzu oynarız.Küfür hileyle uğraşmayız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Avrim

Yooo hiç bir sallama yok İngiliz sunucularında 300 ping ile oynamaya başladım.Bunuda sallıyacak halim yok.Çünkü ASE yi ilk kurduğumda Türk sunucuları göstermiyordu.İlk sırada İngiliz sunucuları çıkıyordu bende onlara giriyordum.Daha sonra X-Fire'ı öğrendim ve Türk sunucularına girdim.Ayrica Ping çok mu önemli?Çünkü ben o zamanlar Ping ne bilmeden oyunuma bakıyordum.Sonradan öğrendim Pingin ne işe yaradığını.Türk klanları yabancı turnuvalarda oynarken o pinglerde oynayıp maç kazanıyorlar.

Rakam farkliligi mi? Yoksa internet hiz farkliligi mi?
  • O zamanlar 250 ADSL ile İngiliz sunucularından 10 ping alacak halim yoktu.250 ile 350 arasında değişen pinglerde oynuyordum.

Ping nedir bilmediğimden oyunumu hiç bir şekilde etkilemiyordu.Ve bende hiçde fena oynamıyordum.
    Daha sonra ne olduğunu öğrendiğimde oyunumu negatif yönde etkilemeye başladı.100 pingin üzerinde oynayamaz oldum.
  • heee su mesele..

Tamamdir tesekkurler
  • OSN de oynamak bence ahmaklık kızmayın ama bende ilk oynamaya orda başladım ilk zamanlar pek aha şu wh aha bu wh pek denmiyodu ama kısa süre sonra wh doluştu serverlara
    hadi diyelim oralara wh ile girmek mümkün peki PB bulunan pamlara ne demeli oradada durun vahim giriyorsun temiz bir oyun için ancak serverı pb si eski bizimki yeni ve bize pb sürümünüz eski diye kick atıyor komedi bir durum yani hiç giremiyorsun

gelin x-fire üyeliği alın orda oynayın bir kaç kişi hariç temiz bir oyun oynayabilirsiniz ve osn dekinden daha pro olursunuz :)

*ησмσяє/N!z4M.Cwo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:!!BladE!!:. -- 7 Haziran 2008; 19:27:10 >
  • osn biteli cok zaman oldu cesedını kaldıranı yok
  • osn,hile yapmaz cok daha kolaydir.oyuna girmeden bekleme ve asiri lag olmasi...hala niye girerler anlamiyorum.x fire yüklemek cok mu zor geliyor
  • OSN sunucuları eskiden çok eğlenceliydi.O sunucularda oynarken birçok dost edindim, birçok clan maçına katıldım.CTF ve SD sunucuları her zaman dolu olurdu.Girmek için yarım saat boyunca uğraşırdım.Çoğunlukla sonunda oyuna katılırdım, ama katılamadığım zamanlarda herhangi bir TDM sunucusuna girer orada vakit geçirirdim.
    Önceden WH kullanan da yoktu.Şimdiki kadar fazla sunucu da yoktu.Belki de buna bağlı olarak birçok sunucu dolup taşardı.Sadece TDM sunucularında 2 yada 3 kişilik yer kalırdı hep.
    Ne zamandır CoD 2 oynamıyorum.Şimdi ise OSN hakkında yazılanları okudukça gerçekten üzülüyorum.Eğer yazılanlarda bir doğruluk payı varsa, siteye çok yazık olduğunu söyleyebilirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SVGA -- 23 Haziran 2008; 16:09:27 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.