Şimdi Ara

Osram Cool Blue Mega /Hyper 4300K ve 5000K Beyaz Işık (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
17.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu arada diğer arabalara nasıl takılıyor bilmiyorum ama benim takmam 5 dakika sürdü..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stcaptain -- 10 Nisan 2008; 22:53:01 >
  • Şimdi en iyi aydınlatanı bumu hangisini alalım?
    ısınınca ufak sarsıntılarda patlama sorunu oluyormuş bu ampüllerde, doğrumudur?
  • aracımıza hangisi uyumlu nereden öğrenebiliriz.
    bi aralar bulmuştum ama bi türlü bulamadım şimdi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

quote:

Orjinalden alıntı: extremeenvy

quote:

Osram ha ...

Allaha yakın , bana uzak .

+1

hele ki benim aracım osram canavarı.niyeyse sürekli kesiliyor.ayrıca park ampulleri için taktığım osram cool blue dipsiz ampullerden bir tanesi takarken elimi üzerine sürüp yağlandırdığım için (parmak izi bırakınca böyle oluyor) uzun far reflektörünün içini karartmıştı.

2 çift heba ettim.
    yanlış anlaşılmasın, marka önemsiz.ben bu tarz ürünlere tövbe ettim...

Orjinalinde yani fabrikasyon osram vardı. Sonra nightbreaker çıktı amman amman hemen gidip aldım biliyorusnuz sonuç hüsran.

Sonra gittim ne idüğü belirsiz narva diye birşey taktım oda al birine vur ötekine ..

Bugün gittim philipsin 5000k ışık vaad eden crystal vision mu ne ondan taktım. Paşalar gibi gösteriyor.

Arkadaşlar bu işte çok tecrübeli sayılmam fakat sizlere edindiğim tecrübelere dayanarak söylüyorum beyaz ışık olsun farklı ışık olsun kesin çözüm xenondur. Ben bunu bilir bunu söylerim.

Saygılar

Peki sen neden Xenon taktırmıyorsun? Hala beyaz ışıklarla uğraşıyorsun?

Arkadaşlar ben anlamıyorum sizleri.. Açık ve net bindiğiniz arabalar en az 30 milyar bazılarının 80 - 90 milyar. Arabaya bu kadar para veriyorsunuzda güvenliğinize aydınlatmanıza neden 500 YTL'yi fazla görüpte gidip 10 mılyonluk far taktırıyorsunuz anlamış değilim.

Artık herkeste kredi kartı var 400 mılyon maaş alandada 4 mılyar maaş alandada. Neden gidipte 12 ay taksitle ayda 40 ytl taksitle Xenon far taktırmıyorsunuz? Bunun bi nedeni var mı? Sakın merceksiz Xenonlar göz alıyor felan demeyin eskidendi onlar, yolda 10 arabadan 6 sında Xenon var artık.

• quote:

Orjinalden alıntı: yenerz

aracımıza hangisi uyumlu nereden öğrenebiliriz.

otopol.com da müşteri hizmetleri numarasını arayıp danışabilirsin...ayrıca e-mail le destek alabilrsin ben öyle öğrendim
  • quote:

Orjinalden alıntı: aTTra

quote:

quote:

quote:

Osram ha ...

+1

hele ki benim aracım osram canavarı.niyeyse sürekli kesiliyor.ayrıca park ampulleri için taktığım osram cool blue dipsiz ampullerden bir tanesi takarken elimi üzerine sürüp yağlandırdığım için (parmak izi bırakınca böyle oluyor) uzun far reflektörünün içini karartmıştı.

2 çift heba ettim.

Orjinalinde yani fabrikasyon osram vardı. Sonra nightbreaker çıktı amman amman hemen gidip aldım biliyorusnuz sonuç hüsran.

Sonra gittim ne idüğü belirsiz narva diye birşey taktım oda al birine vur ötekine ..

Bugün gittim philipsin 5000k ışık vaad eden crystal vision mu ne ondan taktım. Paşalar gibi gösteriyor.

Arkadaşlar bu işte çok tecrübeli sayılmam fakat sizlere edindiğim tecrübelere dayanarak söylüyorum beyaz ışık olsun farklı ışık olsun kesin çözüm xenondur. Ben bunu bilir bunu söylerim.

Saygılar

Arkadaşlar ben anlamıyorum sizleri.. Açık ve net bindiğiniz arabalar en az 30 milyar bazılarının 80 - 90 milyar. Arabaya bu kadar para veriyorsunuzda güvenliğinize aydınlatmanıza neden 500 YTL'yi fazla görüpte gidip 10 mılyonluk far taktırıyorsunuz anlamış değilim.

Artık herkeste kredi kartı var 400 mılyon maaş alandada 4 mılyar maaş alandada. Neden gidipte 12 ay taksitle ayda 40 ytl taksitle Xenon far taktırmıyorsunuz? Bunun bi nedeni var mı? Sakın merceksiz Xenonlar göz alıyor felan demeyin eskidendi onlar, yolda 10 arabadan 6 sında Xenon var artık.

10 arabadan 6 sı merceksiz xenonla gezip milletin gözünü s...yorsa 7. de bizim mi olmamaız lazım anlamadım ya böyle mantık mı olur. O zaman ya kardeşim 10 kişiden 6 sı vergş kaçırıyor sende kaçırsana demekten ne farkı var ki bunun. Koyun sürüsü güdüsünden kurtulamadık malesef...

• quote:

Orjinalden alıntı: yenerz

aracımıza hangisi uyumlu nereden öğrenebiliriz.

http://www.kimkorkarkaranliktan.com/tr/choose.asp
  • Arkadaşlar bu beyaz vb. ampüllerin arkasında "Only Offroad" ibaresi var yani şehir içi/şehirler arası yollarda kullanılmaz sadece özel alanlarda kullanılır..
    Bir de yukarıdaki uno'nun farlarına bşr bakın.. Aynen böyle görünüyor karşıdan gelirkende.. İnsanın gözünün içine giriyor sanki..

Bence insanlar birbirine saygılı olmalı..
    Aynen merceksiz xenon kullananların ya da sis farı açık gidenlerin yapması gerektiği gibi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: aTTra

quote:

quote:

quote:

Osram ha ...

+1

2 çift heba ettim.

Saygılar

Benim beyaz ışık taktığım far sadece sellektör atarken yardımcı kısa far yani kullanılmayan bir far. Farlarım fabrika çıkışlı bi-xenon. Onu çıkartıp xenon takacak halim yok.

Biraz geç oldu ama

• Cool Blue, Blue Vision vs türü ampulller gece yol hiç aydınlatmıyor onun yerine gidin 130-140 YTL'ye xenon takın farın yüksekliğini de en aşağı indirin kimsenin gözünü almazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PALERMO ®

Cool Blue, Blue Vision vs türü ampulller gece yol hiç aydınlatmıyor onun yerine gidin 130-140 YTL'ye xenon takın farın yüksekliğini de en aşağı indirin kimsenin gözünü almazsınız.

cool blue hyper white aldım. alma nedenim ise bayrampaşa bauhaus ta normal halojen, hyper white ve nightbreaker ampullerini karşılaştıran bir test aleti getirmişlerdi. hyper white düğmesine bastığınızda xenondan bile iyi görüntü verdiğini gördüm. aldım. arabama takınca önümü bile göremez oldum. çoğu yerden farımın yandığı bile belli olmuyor. neyse bugün hyper white ampullerimi çıkarıp eski halojen ampüllerimi geri taktım. ohhh be. iyi görüntü almak isteyenler nightbreaker alsın derim.

Cool blue hyper white ampüllerimi (H7) isteyen olursa satarım. istanbul bahçelievlerdeyim. çiftini 10 TL ye veririm. EN azından Bauhaus'a gitmek için harcadığım yol parasını çıkarayım. Ampüllerden birisini takarken biraz hırpaladım. Ampül kısmı biraz oynuyor. ama takıldığında çalışıyor. Takıldığında aynı xenon gibi gözüküyor. ama ben önümü (belkide alışık olmadığım için net göremiyorum) . almak isteyen olursa mesaj atsın . daha 3 saat anca kullanmışımdır. bahçelievler yayalaya gelip deneyip isterseniz alabilirsiniz.

selamlar.

• arkadaşlar bu beyaz işine sakın girmeyin markası osram bile olsa. kedi sidiği gibi aydınlatıyor yolu, ben mtec ve cylon da denedim ,yok beyazdan lamba olmaz. illa beyaz istiyorsanız Xenon taktırın. o da mercekli farınız varsa?
    ama ben size osram all season ı tevasiye ederim, sarı ışık veriyor, her türlü hava koşulunda farklı ışıma yapabiliyor. normal ampullere göre de %30 daha fazla aydınlatıyor.

Osram Cool Blue Mega /Hyper 4300K ve 5000K Beyaz Işık
  • quote:

Orijinalden alıntı: happycar

Muhtekif markalarda halojen ampül denemişimdir.

Philipsin almadığım ürünü kullanmadıgım osram kalmadı..

Sonuç yok.Halojen yalan..

Tek ve kesin çözüm Xenon.

Merceksiz kullanırım diyorsanız 140 ytl ye ,12 taksitle xenon veriyorlar.

Alacağınız halojen osram dan ,philips den bin kat iyidir.

sırasıyla diğerlerini deneyen biri olarak

+ 1 diyorum..

• osram cool blue h7 hyper white

• sis farlarıma cool blue 4300k aldım

eski sarılardan nerdeyse daha ii aydınlatıyor cok memnun kaldım
  • Sis farının neden sarı olduğunu hiç düşündün mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgacem

sis farlarıma cool blue 4300k aldım

eski sarılardan nerdeyse daha ii aydınlatıyor cok memnun kaldım

adamlar boşuna sapsarı yapmış sis farlarını o zaman?
  • Ben r9 da kullandım 1,5 sene Osram NB ne kesti ne birşey oldu çokta güzel aydınlattı(farlar gündüz de açık gezdim).
  • Konuyu hortlatayım
    bu ampulleri h1 mercekli helejon farkarda kullanabilirmiyiz??
  • quote:

Orijinalden alıntı: spawnem

Konuyu hortlatayım
    bu ampulleri h1 mercekli helejon farkarda kullanabilirmiyiz??

H1 ve mercekli...Aracın lada vega mı
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.