Şimdi Ara

ÖSS'DE SMSLE KOPYA ÇEKTİ.!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Ey11

titreşime aldı zaman zevke gelirdi bu kekoooo

[yarıldım.gif]

• salak yaa
  • iyi bari bi yerine kaçmamış iç çamaşırındayken...
  • abi bizdede bi hırsızlık olayı olmustu arkdas cebini internet kafede masada unuttu sonra gittik bi baktık tlf yok
    hemen caldırdık cebi arkadasın kalktıgı masaya oturan cocugun afedersiniz bel altından sesler gelio cocuk telefonu donuna sokmus salak sesinide kapamamıs cocuga butun kafe bi girdi sonra bi daha cocugu gormedik
    arkadasın telefonuda tabi

• Diyecek bİşİ YoH

• quote:

Orjinalden alıntı: By_EsKiYa

quote:

Orjinalden alıntı: Ey11

titreşime aldı zaman zevke gelirdi bu kekoooo

[yarıldım.gif]

ÖSS'DE SMSLE KOPYA ÇEKTİ.!!

• quote:

Orjinalden alıntı: gogocan

iyide sms le nasıl kopya gelecek buna 10 farklı kitapçık var...buna yardım eden de sınava girmiş olmalı ve kitapıkları aynı olmalı..anlamadım wallaa...

MMS ile cvp kağıdının resmini çekip yollar.
  • Binlerce hatta 1 milyondan fazla giren oldu, yani milyonlarca insanın hakını yedi böyle şey olmaz ya neyse o hak döner dolaşır dağlar aşar elvet bir gün bize geri gelir beyler
  • ya harbi salakmış teln sesi açık unutulur mu yaa ahh ahh

bu wc ye gitme olayıı ii olmuş sınavdan 1 gün önce telefonu saklardık bir yere birde bana yardım edecek birisini bulurdum full çekmeyen
  • quote:

Orjinalden alıntı: enemy34

quote:

Orjinalden alıntı: mulkiyeli

ilçelerdede öss ye giriliyormu???

Kadıköy , üsküdar .. vs.vs.. ilçe degilmi...
    Çorlu sıradan bir ilçe degil.. birçok ili katlar

Dostum büyükşehirlerin merkez ilçelerinde sınav yapıldığını biliyorum zaten, ama tekrar hatırlattığın için teşekkürler. Birçok ilçenin ilden büyük olduğunuda biliyorum ama yine zahmet etmiş bunuda hatırlatmışsın yine teşekkürler... Diğer arkadaş ta hiç sınava girmedinmi hiçmi haberin yok demiş, o arkadaşın engin bilgilerinden faydalanmak ta fayda var.. mesela amasyanın veya muşun veya kırıkkalenin ilçelerindede öss ye giriliyormu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mulkiyeli -- 18 Haziran 2006; 23:20:17 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: enemy34

quote:

ilçelerdede öss ye giriliyormu???

Kadıköy , üsküdar .. vs.vs.. ilçe degilmi...
    Çorlu sıradan bir ilçe degil.. birçok ili katlar

Dostum büyükşehirlerin merkez ilçelerinde sınav yapıldığını biliyorum zaten, ama tekrar hatırlattığın için teşekkürler. Birçok ilçenin ilden büyük olduğunuda biliyorum ama yine zahmet etmiş bunuda hatırlatmışsın yine teşekkürler... Diğer arkadaş ta hiç sınava girmedinmi hiçmi haberin yok demiş, o arkadaşın engin bilgilerinden faydalanmak ta fayda var.. mesela amasyanın veya muşun veya kırıkkalenin ilçelerindede öss ye giriliyormu?

Diyarbakır'ın iki ilçesinde girildiğini biliyorum... Bismil ve Ergani...

• quote:

Orjinalden alıntı: Tathar

gavat

Üstüne bişey söylenmez.Tam oturmuş
  • tel ile kopye yapılması olayı saçma. soru kitapçığını tuvalete mi götürmüş. Resmini nasıl çekmiş? Cevapları gönderen kişi profösörmüymüş? Bunlar saçma şeyler. Donunun içinden tel çıkaracak resmini çekecek. Arkadaşına gönderecek. daha sonra cevaplar gelecek. Cevapları tuvalette mi bekleyecek?
  • Ya buna hem çook akıllı dicem hemde çok salak dicem ortasını bulmak gerek
    GAVAT
  • türk milletinin aklı hep sahtekarlıga çalışıyor diyecek bişi yok
  • süper habere süper resim

ÖSS'DE SMSLE KOPYA ÇEKTİ.!!
  • valla benım gırdgm okulda arama fln yapılmadı sokmak ıstesem gayet sokardım hıc kımse anlamzdı... ne elımdekı poste baktılar nede ustumu aradılar ... hatta ben bıle cok sasırdm
  • quote:

Orjinalden alıntı: doc.brown

bunu yapan kız mı erkek mi ıyyy telefon leş gibi kokmustur şimdi

harbiden

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.