züpper olmus valla az cok herkes yasamıstır yada yasıcak
quote:
- sınav nasıl geçti..? * ben size soruyomuyum nasıl geçti, kim geçirdi diye. giren çıkan bana size nooluyo.. - tamam çocuum tamam yavrum geçtiii.. * bak haalaa geçti diyo
quote:
- nasıl geçti bakalım? * allahtan ümit kesilmez... - tıppımı kazanıcaksın..? * çok iyimsersin..
- nasıl geçti çocum? * çok iyiydi sınav yerimi hemen buldum. sınav solnu fevkaladeydi, sınıftaki kızlar bi içim suydu, gözetmen jenıfır lopez gibiydi..v.s, v.s - sınav nasıldı evladım.. * hangi sınav..?
Bunlara bittim
quote:
Orjinalden alıntı: OzanKHAN
- nasıl geçti çocum? * çok iyiydi sınav yerimi hemen buldum. sınav solnu fevkaladeydi, sınıftaki kızlar bi içim suydu, gözetmen jenıfır lopez gibiydi..v.s, v.s - sınav nasıldı evladım.. * hangi sınav..?
buna koptum
Tek smileyle
nasıl geçti bakalım? * allahtan ümit kesilmez... - tıppımı kazanıcaksın..? * çok iyimsersin..
- sınav nasıl geçti..? * ben size soruyomuyum nasıl geçti, kim geçirdi diye. giren çıkan bana size nooluyo.. - tamam çocuum tamam yavrum geçtiii.. * bak haalaa geçti diyo.................
BURDA BİRAZ YİĞİT ÖZGÜR VAARİ Bİ HAVA SEZDİM BEN.....
harika bunlar..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme