Şimdi Ara

ÖSS tayfaları heyecan durumu nasıl :) HEPİNİZE BAŞARILAR --- (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sakinim ama hafif de bir korku var ya istediğim gibi olmazsa diye. İnşallah hepimiz için hayırlısı neyse o olur arkadaşlar. Herkese başarılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolga01 -- 8 Haziran 2009; 23:03:28 >
  • ben bir haftadır çok tedirginim umarım sınavda sakin kalmayı başarırım
  • Geçen yıl sınav gecesi uyuyamadım ya çok kötü, sınavda soruları 2 defa okumak zorunda kaldım tek korkum bu yılda aynısı olması.Bir gün önce sabah erken kalkıp evde durmuycam yorulana kadar dışarda gezicem ki akşamına uyuyabileyim
  • Sınav başlatsınlar ben 30-40 saniye bekleyecem derin nefes alıcam, sakin sakin sakin.
    Etrafa bakın milletin surat ifadesine göre başlarım :P
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nasonex35

Sınav başlatsınlar ben 30-40 saniye bekleyecem derin nefes alıcam, sakin sakin sakin.
    Etrafa bakın milletin surat ifadesine göre başlarım :P

Kitapçıklar farklı kardeş. Şimdi X kitapçığının Mat-1'inin ilk sorusu çok basitken, Y kitapçığının Mat-1'inin ilk sorusu çok kıldır ve o kitapçık sana da gelmiş olabilir.
  • sınavdan önce 2 duble rakı zihni açıyormuş bizim arkadaş öyle yapıp hacettepe tıpa gitti tavsiye ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cousin

sınavdan önce 2 duble rakı zihni açıyormuş bizim arkadaş öyle yapıp hacettepe tıpa gitti tavsiye ederim

ok.
  • ayın 15inde ing finali var öss de bu kadar stres yapmamıştım. size başarılar valla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E41040413 -- 9 Haziran 2009; 16:54:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolga01

Sakinim ama hafif de bir korku var ya istediğim gibi olmazsa diye. İnşallah hepimiz için hayırlısı neyse o olur arkadaşlar. Herkese başarılar...

Korku iyidir.Yararlı kullanılırsa çok işe yarar.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.