Geceyi bilgisayar oyunları oynayarak geçir. Zaman çoook hızlı geçer!
Bol bol yoğurt filan yiyip kendimi laktik asit komasına sokarak uykuya dalmayı düşünüyorum. Gerçi bu heyecana ne laktik asit dayanır ne başka bir şey...
quote:
Orijinalden alıntı: metrixcafe
bu ne biçim işdir arkadaş.
1-öss için forum doldurup okuldan kaydol
2-evine posta ile gireceğin okulun adı gelsin.
3-sınava gir
4-sınav sonucu açıklansın
5-sonuç kağıdın gelsin
6-tercih yap.
7-tercih sonuçları açıklansın.
8-tutmadıysa 2.tercihleri yap.
9.2.tercih sonuçlarını öğren.
10-git üniye sonunda kaydol.
ne biçim iş ulan bu
Sınava girerken nabız 500 Sonuçlar açıklanırken yine 500 Tercih sonuçları belli olacak.Bu sefer 1000.
Her an gidebilirim
@metrixcafe @ata
Hakkaten ama sınava kadar bir sınav geçsin gerisi kolay zart zurt diyordum. Bunları beklemesi daha zormuş yahu. Bir de şimdi zurnanın zırt dediği yere geldik. Hiç bir belirsizlik kalmayacak yarından sonra. O yüzden daha bir korkunç
hayırlısı diyelim.
Soğuk soğuk terleyenler buraya
Bu gün geçmez artık yaaa
Aksi gibi bir de pc'ye format attım ne oyun kaldı ne bir şey. Film filan bir şeyler bulmam lazım artık :D
niye böyle yaptılar ki. açıklamadan 10 dk önce söyleyeceklerdi hadi bilgisayar başına sonuçları öğrenmeye diye
quote:
Orijinalden alıntı: AnotheRDie
Yaw heyecan falan yoktu şimdi nabız 360*
ulan öss sen adamı her kılığa sokarsın gerçekten... Heyecanlanma duyumu kaybettiğimi sanıyordum, şuan yusuf .ötten .ötten vuruyo... Bambaşkaymışsın ÖSS
quote:
Orijinalden alıntı: Ata
quote:
Orijinalden alıntı: AnotheRDie
Hocam senin tercihlere baktım ben hayırlısıyla girersin
yardım...
say2 53 bin için ne kadar üstten yazmalıydım
quote:
Orijinalden alıntı: mert_961
ulan öss sen adamı her kılığa sokarsın gerçekten... Heyecanlanma duyumu kaybettiğimi sanıyordum, şuan yusuf .ötten .ötten vuruyo... Bambaşkaymışsın ÖSS
Anlatılmaz yaşanır
@güzellik91 yarın öğreneceksin zaten şimdi biz ne desek boş.