Şimdi Ara

Öss Tercih Sonuçları 12.08.09 (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
700
Cevap
0
Favori
26.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bi arkadaşa hiç yazmadığı bir yer geldi sizce nasıl oluyordur..2. tercihi bilkent elektrik-elektronikdi bilkent bilgisayar kazandınız diyor ösym..Başına böyle bir şey gelen duyan bilen var mı yardımcı olur musunuz?
  • ANADOLU ÜNİVERSİTESİ (ESKİŞEHİR)
    AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ
    ADALET (AÇIKÖĞRETİM)
    Hiç Hazırlanmamıstım sınava.Ama adalete gitmeyi cok istiyordum.En güzel haberi mayıs ayında YÖK'ün sayesinde ADALET MESLEK YÜKSEK OKULU'NUN açık ögretimine gectigin duydum cok sevindim.Simdide açıktan okuyacam.İş bulma olasılıgım ALLAH cok sukur cok yuksek olan bi bölüm.Herkeze hayırlısı olsun.Okumak isteyen her türlü okur.Siz yeterki isteyin arzulayın açık.örgün farketmez.:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: müvellidülhumuza

quote:

Orijinalden alıntı: Hercule Poirot

Şuan 22 yaşındayım. Bu öss - dgs nin verdiği heyecanlar 5 yıl yaşlandırmıştır beni.

saçlar bembeyaz benim 20 yaşındayım ben de

• arkadaşlar ben bi yere yerleşemedim. meslek lisesi bilgisayar mezunuyum. tüm marmarada 2 yıllıkları yazmama rağmen yinede MYO larına giremedim. 2. tercihler ne zaman ve 2. tercihlerde yerleşebilme ihtimalim sizce nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaniko -- 12 Ağustos 2009; 12:41:37 >
  • uludağ kazananlar bi dh buluşması yaparz artıkk
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakaniko

arkadaşlar ben bi yere yerleşemedim. meslek lisesi mezunuyum. tüm marmarada 2 yıllıkları yazmama rağmen yinede MYO larına giremedim. 2. tercihler ne zaman ve 2. tercihlerde yerleşebilme ihtimalim sizce nedir?

+1. Yerleşme imkanı nedir?
  • Uludağ üniversitesine yerleşen yok mu ( :
  • quote:

arkadaşlar ben bi yere yerleşemedim. meslek lisesi bilgisayar mezunuyum. tüm marmarada 2 yıllıkları yazmama rağmen yinede MYO larına giremedim. 2. tercihler ne zaman ve 2. tercihlerde yerleşebilme ihtimalim sizce nedir?

Meslek lisenide hangi bölümdeysen o bölüme ait iki yıllık bölümleri tercih edebilirsin.İstanbul üni puanları daha düşük araştır.İkinci tercihlerde girme şansın var.
  • quote:

quote:

arkadaşlar ben bi yere yerleşemedim. meslek lisesi bilgisayar mezunuyum. tüm marmarada 2 yıllıkları yazmama rağmen yinede MYO larına giremedim. 2. tercihler ne zaman ve 2. tercihlerde yerleşebilme ihtimalim sizce nedir?

Meslek lisenide hangi bölümdeysen o bölüme ait iki yıllık bölümleri tercih edebilirsin.İstanbul üni puanları daha düşük araştır.İkinci tercihlerde girme şansın var.

peki 2. tercihler ne zaman olacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sTaTicOcO

quote:

Orijinalden alıntı: Trumpeter Swan

YAŞAR ÜNİVERSİTESİ (İZMİR)
    MESLEK YÜKSEKOKULU
    BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞI (BURSLU)

Kaç puanla girdin hacı?

OBP ile girdim sanırım anadolu teknik lisesi çıkışlıyım. 2 yıllık hakkımı kullanarak girdim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seca2

quote:

quote:

peki 2. tercihler ne zaman olacak?

Üni. Kayıt zamanlarından sonra.Kesinlikle kontejan bir çok bölümde oluyo.Ama net tarih olarak bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sah!n

quote:

arkadaşlar ben bi yere yerleşemedim. meslek lisesi mezunuyum. tüm marmarada 2 yıllıkları yazmama rağmen yinede MYO larına giremedim. 2. tercihler ne zaman ve 2. tercihlerde yerleşebilme ihtimalim sizce nedir?

+1. Yerleşme imkanı nedir?

kontenjan açıklığına göre tercih yaptığın için daha net sonuçlar olabilir ama ne kadar faydalı olur bilemiyorum
  • moralim çok bozuk. teknik lise bilgisayar mezunuyum. arkadaşım endüstri meslek bilgisayar mezunu. o sakarya üni 2 bilgisayar programlamaya girdi fakat ben giremedim. obp = 73

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaniko -- 12 Ağustos 2009; 12:47:47 >
  • quote:

moralim çok bozuk. teknik lise bilgisayar mezunuyum. arkadaşım endüstri meslek bilgisayar mezunu. o sakarya üni 2 bilgisayar programlamaya girdi fakat ben giremedim. obp = 73

öncelik sende olması gerek diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: enes78

Arkadaşlar bi arkadaşa hiç yazmadığı bir yer geldi sizce nasıl oluyordur..2. tercihi bilkent elektrik-elektronikdi bilkent bilgisayar kazandınız diyor ösym..Başına böyle bir şey gelen duyan bilen var mı yardımcı olur musunuz?

e-e yazayım derken e-e fakültesi bilgisayar müh. yazmış olmayasın?
  • yok ya olmadı çok kişi gördük baktık hocası kendisi ailesi vs. vs. herkes gördü yani..
  • Bütün bölümlerin taban puanlarına bakabileceğimiz bir link var mı?
  • sınavı kazanan ve yerleştirilen arkadaşlara hayırlı olsun,
    OSYM'nin "her hangi bir programa yerleştirmeyi başaramadığı" arkadaşlara ise üzülmeyin diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilinmeyensizdenklem

2.tercih geldi

Ege Üni - Reklamcılık .

Mutluyum , huzurluyum

Hayırlı olsun.
    Kaçla girdin hocam?
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.