Şimdi Ara

Östersund'a Elenirsek Tudor Başka Bir Sektöre Gitsin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

avrupa arenasında ilk defa oynayan bir takıma eleneceksin üstelik şansla da değil adamlar eze eze yendi ilk maç kalkıp lig den örnek vereceksin batıyorsun yazdıkça
  • Maç sadece Smartspor da mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furiosa

avrupa lig çok alakalı tebrik ederim

avrupa arenasında ilk defa oynayan bir takıma eleneceksin üstelik şansla da değil adamlar eze eze yendi ilk maç kalkıp lig den örnek vereceksin batıyorsun yazdıkça

Dursun çomarı varken bu kadar oluyor anca.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Machan

quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Tudor Galatasaray seviyesinde değil, isterse gruplara kadar gitsin.... Büyük takım idare edemeyeceğini her şekilde gösteriyor.

Bu onun son akşamı diye düşünüyorum. Çıkardığı 11'den belli.

Belli olmaz fakat ben Tudor ile başlanan sezonun Riekerink sezonundan farkının olacağını sanmıyorum. Adam kulübü takımı idare edemiyor. Tamamen deneme yanılma yoluyla iş öğrenmeye çalışıyor ve her seferinde tökezliyor.

Hocam birşey sorayım. Gelen teknik direktörün başarıli olması yönetime mi bağlı ? Mesela fatih terim ünal yerine dursunla çalışsa ne olurdu ?(2011-12 kadrosuyla)

Aslında doğrudan başkanla değil fakat yönetim kadrosu büyük etki yapıyor. Fatih Terim geldiği dönem, Albayrak ve Ali Dürüst gibi kurt yöneticiler vardı. Takımda sıkıntı olduğunda hep birlikte müdahale ediyorlardı, çoğu kriz bu adamlar yüzünden büyümeden yok oldu.

Tecrübeli ve iş bilen yönetimler teknik kadroyu rahatlatıyor, futbolcu bazındaki sıkıntılarla teknik heyeti boğmuyor vs vs...Fatih Terim o dönem hem ekonomik olarak hem yönetim zekası olarak arkasında güçlü destek buldu ve çok iyi kullandı.

Dursun Özbek dönemlerinde Fatih Terim olsa belki yine şampiyon olurduk fakat daha fazlası için yeterli bir yönetim yok...

• quote:

quote:

Dursun bahane değil. Gaziantep kasımpaşa gibi takımlar bile geçiyor bu turu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sommet de la montagne

quote:

quote:

Dursun bahane değil. Gaziantep kasımpaşa gibi takımlar bile geçiyor bu turu

Dursun dolaylı yoldan suçlu. Adam gibi orta saha alsaydı içinden geçerdik o köy takımının.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.