Şimdi Ara

Ösym Başvuruları uzatıldımı..? kayıt olamadım ben (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
4.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • başvurular bitti kaçıran arkadaşlar ne diyim iyi ki baş vuru yapmadınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

quote:

Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

quote:

Orijinalden alıntı: oGuxXx*

byler bnde kaydoldum sınavda kaç soru var

girince görürsün

Abi öldüm

Bu nedir ya

Adam çevreden heveslenmiş kayıt olmuş ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: British

quote:

quote:

quote:

quote:

girince görürsün

Abi öldüm

Bu nedir ya

beyler öyle demeyin ama
    her sene sistem değişiyo a.k lys-2 falan ne ayak hiç bilmiyorum ama sağlam biryer falan tutar bırakır üni yi giderim valla
    (eleyin bir kişiyi daha ordan bir de çay koyun abinize )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pirtav -- 20 Ocak 2011; 1:54:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: British

quote:

quote:

quote:

quote:

girince görürsün

Abi öldüm

Bu nedir ya

sınava bu yıl hazırlanan çoğu kişiden yüksek puan alacağıma dair iddaaya girebiliirm. Ayrıca hersene sınav sistemi değişiyor işim gücüm yok bunları mı takip edeceğim bilmediğimden sordum ne var bunda büyütülecek ara tatilde geldi oturur bi 15 gün çalışttım mı tamamdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oGuxXx* -- 20 Ocak 2011; 1:38:45 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

Benim sınava girebileceğimden 5 gün önce haberim oldu kayıt yaptırdım bakalım ortam nasılmış diye gireceğim, çünkü bu yıl askere gideceğim büyük ihtimalde mayısta.. Olan 38 liraya olsun. Bu arada kayıt olurken bilgilerin doğruluğunu onayladım ama eve gelince bir şeyin eksik olduğunu farkettim, çok mühim bir şey değil ama bu eksikliği giderebilir miyim. Gerçi ben ortama yoklamak için giriyorum ama olsun.

kayıt yaptırdıktan sonra sana verdikleri belgede İnternet Şifresi var. Onunla ais.osym.gov.tr'ye giriş yaparak adres ve sınav giriş yerini değiştirebilirsin.

Değişiklik yapma süresi dolmuş.. Neyse yaaa.. YGS hakkında aklımda soruları sana sorabilir miyim, aklıma geldikçe :D Yaklaşık 1 haftalık mevzu benim için YGS sınavı başvurusu vs. falan.. Güya herşeyi rafa kaldırmıştım askerlik bitsin sonra bakarım bu işlere diyordum şans yüzüme güldü ama biraz geç güldü.. Haberimde geç oldu.. Ortamı yoklamayı düşünüyorum askere gitmeden

• quote:

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

Bi kişiyi daha eledik

• Bende kaçırdım kayıt tarihini. İnşallah uzatılır da grafik tasarıma geçebilirim...

Bu arada cidden soruyorum, hangi bölümlerden kaçar soru çıkıyor. Birde say1 denilen şey ygs mi lgs mi oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YDG

Bende kaçırdım kayıt tarihini. İnşallah uzatılır da grafik tasarıma geçebilirim...

Bu arada cidden soruyorum, hangi bölümlerden kaçar soru çıkıyor. Birde say1 denilen şey ygs mi lgs mi oluyor?

TOPLAM 160 SORU VAR YGS SINAVINDAN ALDIĞIN PUANA GÖRE SAY1 PUANIN BELİRLENİR
  • quote:

Bende kaçırdım kayıt tarihini. İnşallah uzatılır da grafik tasarıma geçebilirim...

Bende bu sene sınava falan giremem diye hiçbir şey araştırmamıştım.. Haziran sınavı hariş bu sınavla neler yazılabiliyor, eleme sınavından başka ne özelliği var.. Kısaca özet geçilirse gerçekten güzel olur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: pedrox

quote:

TOPLAM 160 SORU VAR YGS SINAVINDAN ALDIĞIN PUANA GÖRE SAY1 PUANIN BELİRLENİR

Toplam derken; lgs ve ygs toplamı mı?
  • quote:

quote:

Bende bu sene sınava falan giremem diye hiçbir şey araştırmamıştım.. Haziran sınavı hariş bu sınavla neler yazılabiliyor, eleme sınavından başka ne özelliği var.. Kısaca özet geçilirse gerçekten güzel olur..

Hem eleme sınavı, hem de 2 senelik üniversite tercihleri yapılabiliyor.Ben de hiç çalışmadım fakat 250-260 falan yapıyorum.Aklımdaki plan ilk sınavda barajı geçip 2.dönem dershaneye kayıt olmak.

• quote:

Orijinalden alıntı: pRo.

quote:

quote:

Hem eleme sınavı, hem de 2 senelik üniversite tercihleri yapılabiliyor.Ben de hiç çalışmadım fakat 250-260 falan yapıyorum.Aklımdaki plan ilk sınavda barajı geçip 2.dönem dershaneye kayıt olmak.

Benim bu yıl hiç üniversite sınavı planım yoktu askere gidiyorum, mayısta asker olursam haziran sınavına bile girmem.. Girmek istesem girerimde boşa gerek yok.. Neyse bilen arkadaşlardan yardım almak gerek, zaten 15 ay askerde olacağım. mart sınavında denemiş olayım kendimi birde iki yıllık birşeyler yazalım bakalım olay neymiş. Daha ne bilip bilmediğimide bilmiyorum 1 yıldan fazla süredir ders sınav falan ilişkim olmadı diyebilirim.. Neyse ya Hocam senin bu netler ne kadar ki bu kadar puan alıyorsun max puan kaç.. Senin bu puanın karşılığı iki yıllıklar oluyor mu? Bilgi sahibi olmak için soruyorum..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Benim bu yıl hiç üniversite sınavı planım yoktu askere gidiyorum, mayısta asker olursam haziran sınavına bile girmem.. Girmek istesem girerimde boşa gerek yok.. Neyse bilen arkadaşlardan yardım almak gerek, zaten 15 ay askerde olacağım. mart sınavında denemiş olayım kendimi birde iki yıllık birşeyler yazalım bakalım olay neymiş. Daha ne bilip bilmediğimide bilmiyorum 1 yıldan fazla süredir ders sınav falan ilişkim olmadı diyebilirim.. Neyse ya Hocam senin bu netler ne kadar ki bu kadar puan alıyorsun max puan kaç.. Senin bu puanın karşılığı iki yıllıklar oluyor mu? Bilgi sahibi olmak için soruyorum..

Hocam şimdi bende 3.sene olucak ve 3.kez sınava giricem işte.Şuanda 2 senelik meslek yüksek okulunda kaydım bulunuyor geçen seneden beri ama gitmedim hiç Benim netleri bilmiyorum çünkü 2-3 senedir soru çözmedim öss sınavındakiler hariç.Çalışmadan giriyorum ben öyle ve sadece mat1 yok bende sözelim iyidir.Benim puanıma 2 senelikler geliyor okul puanı vs oluyor tabii.2 senelik bir üniversite kazanmak şu sistemde çok kolay hiç matematikten anlamasanız bile( benim gibi ) türkçe ve sosyaldan biraz okuduğunu anlamak yetiyor.Mantığınız da iyi ise tamamdır.Ben de Edirne'de 2 senelik herhangi bir yer tuttrmak için giricem bu sene,Tekirdağ'daki üniversiteden bıktım çünkü gitmiyorum kaydımı sildiricem bir ara.

• quote:

Hocam şimdi bende 3.sene olucak ve 3.kez sınava giricem işte.Şuanda 2 senelik meslek yüksek okulunda kaydım bulunuyor geçen seneden beri ama gitmedim hiç Benim netleri bilmiyorum çünkü 2-3 senedir soru çözmedim öss sınavındakiler hariç.Çalışmadan giriyorum ben öyle ve sadece mat1 yok bende sözelim iyidir.Benim puanıma 2 senelikler geliyor okul puanı vs oluyor tabii.2 senelik bir üniversite kazanmak şu sistemde çok kolay hiç matematikten anlamasanız bile( benim gibi ) türkçe ve sosyaldan biraz okuduğunu anlamak yetiyor.Mantığınız da iyi ise tamamdır.Ben de Edirne'de 2 senelik herhangi bir yer tuttrmak için giricem bu sene,Tekirdağ'daki üniversiteden bıktım çünkü gitmiyorum kaydımı sildiricem bir ara.

Neyse kendimi bir deneyeyim, öylesine girmiş olmak için girsemde bir bakayım neler çıkıyormuş konular falan, gerçi 9 hafta sonra falan sınav ama olsun.. Son 5 günde kararlatırdığıma göre vardır bir hayırı..

• quote:

Orijinalden alıntı: JAMESx

quote:

Orijinalden alıntı: Elektroniker

Gülmeyin geleceğim söz konusu.

imzanda Elektrik-Elektronik Mühendisliği yazıyor... fotoğrafçılığı napıcaksın... mühendislik dururken

yapmam demiyor, hobi olarak mühendisliği gene yapar.
  • slm arkadaşlar, sabahtan beri yorumlarınızı okuyorum anladığım şu ki, 19'unda başvurusunu yapamayan arkadaşlar sınava giremeyecekler,sınav tarihleride uzamamış.Bu üzücü bir durum...Ben de sınava girmeye 1 hafta önce karar verdim ve 14 ünde bankaya parayı yatırdım fakat başvuru merkezinden başvuruyu kaçırdım,çocuğu acilen hastaneye götürdüm ve akşam 5 te anca çıkabildim bu yüzden başvurumu yapamadım.Herhalde ben de sınava giremicem değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkatak

quote:

Orijinalden alıntı: JAMESx

quote:

Orijinalden alıntı: Elektroniker

Gülmeyin geleceğim söz konusu.

imzanda Elektrik-Elektronik Mühendisliği yazıyor... fotoğrafçılığı napıcaksın... mühendislik dururken

yapmam demiyor, hobi olarak mühendisliği gene yapar.

Bence hobi olarak fotoğrafçılığı yapar.Mühendislik hobi değil yaşam tarzıdır ulan!!11!bir!bir!

• YGS

YGS 40 Türkçe - 40 Matematik - 40 Fen Bilimleri - 40 Sosyal bilimleri olmak üzere toplamda 160 sorudan oluşmaktadır ve 160 dakikadır. 100 taban puanı ile başlarsınız ve sınavdan alabileceğiniz maximum puan 500 puandır. 180 baraj puanını geçerseniz:
    1- Önlisans programları ile açıköğretim programlarını tercih etme hakkı.

2- İkinci aşama sınavlara katılma hakkı.(LYS yani)

3- Birinci aşama puanlarıyla da öğrenci alan lisans programlarını tercih etme hakkı (2009-ÖSYS’de SAY-1, SÖZ-1 veya EA-1 puanlarıyla girilen programlar)

LYS

Sınavlar ayrılmıştır, yani Matematik Sınavı - Fen Bilimleri Sınavı - Edebiyat, Coğrafya Sınavı - Yabancı Dil Sınavı - Sosyal Bilimler Sınavı olarak. Her test farklı saatler/günler içinde yapılacaktır.
    Matematik Sınavı: 50 matematik 75 dakika 30 geometri 45 dakika olmak üzere TOPLAM 80 soru ve 120 dakikadır.
    Fen bilimleri Sınavı:Fizik Testi 30 Soru, 45 Dakika - Kimya Testi 30 Soru, 45 Dakika - Biyoloji Testi 30 Soru, 45 Dakika TOPLAM 90 soru ve 135 dakikadır.
    Edebiyat, Coğrafya Sınavı: Türk Dili ve Edebiyatı Testi 56 Soru, 85 dakika - Coğrafya-1 Testi 24 Soru, 35 dakika TOPLAM 80 Soru, 120 dakikadır.
    Sosyal Bilimler Sınavı: Tarih testi 44 Soru, 65 dakika - Coğrafya-2 testi 16 Soru, 25 dakika - Felsefe Grubu testi 30 Soru, 45 dakika TOPLAM 90 Soru, 135 dakikadır.
    Yabancı Dil Sınavı : Yabancı Dil testi 80 Soru, 120 dakikadır.

Notunuzun ortalamasının alınması için en az 2 sınava girmelisiniz.
    Örneğin mühendislik okuma kistiyorsanız Matematik ve Fen bilimleri Sınavına girmelisiniz ki MF(Matematik-FEN) puanınız hesaplansın.

Ayrıntılı bilgi için bir zahmet Google it: YGS ve LYS Sınav Sistemi

• bu yil sinava kac kisi basvurdu cok merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: EwOoS

Gelecegin söz konusu öyle mi ?

Gece gece iyi güldürdün beni genco. O kadar önemliyse burda gelip aglayıp zırlamak yerine ilk günden yaptırcaksın kaydını,millet enayi mi ? Sonra gel buraya ''Ayy beyler gelecegim gitti ay ay nereden yaptırcam kaydı ay'' diye agla,olacak is mi ?

Gelecekmis,peh.

2012'de görüsürüz yaralı ceylan

Adam Haklı Dağılın!
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.