Şimdi Ara

ÖSYM BENİ ÇILDIRTIYOR! Hata ve verilen numaranın meşgul çalması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar deli oldum. KPSS için başvuru yaptım falan fistan ama güncelleme yapmam gerekiyormuş siteden. Bundan son gün haberim oldu. Güncelleme nedir arkadaş bari adını "Onaylama" koyun. Bu kadar mı düşüncesizsiniz. Ben sandım ki bilgi değiştirmek isteyenler güncelleyecek. Ama herkesin onaylaması gerekiyormuş ki eminim birçok kişinin benim gibi son gün haberi oldu. Çünki site o kadar yoğunduki saatlerce bekliyordum açılmasını. İnternetimin yavaş olması söz konusu değil internetten bi dosya indirirken saniyede 1mb ile indiriyorum.. En sonunda başvuru güncelleme yerini açtım defalarca son adıma kadar geldim onay verdim ama donuyor site ve yeniden yükle ekranı geliyor. Hadi orayı geçtim yeniden açmaya razıyım inanıyorum elbet olacak diye.. Açtım siteyi bu sefer onaylama ekranı yerinde hata veriyor. Resmini koydum... Hatada bir numara veriyor arayın diye.. Arıyorum ama meşgul çalıyor.. Ulan bizim hayatımız bu hayatımız.. Niye dandik dandik sistemler yapıyosunuz.. dava açalım.. Geçen sene bir arkadaşım ygs den gayet iyi puan almıştı ama lys başvurusunu yaptığını sandı ama yapmamış çünkü sistem o kadar salak ki; onaylandı yazıyor daha sonra çıkış yapıyor.. Ama onaylandı yazdıktan sonra sistemde kalması gerekiyormuş.. Kabul etmemiş.. Çocuğun gitti bir senesi.. Ya şu sitenin alt yapısını geliştirseler olmaz mı? Ulan azcık emek harcayın ya azcık emek harcayın . 2 milyon kişi girdi hepsi 40 tl verdi ygs için... bu da 80 milyon yapar eski parayla 80 trilyon yapar. Bir günde devletin kasaına 80 trilyon giriyor arkadaşlar ulan bi adam akıllı sistem yapamıyormusunuz be? Ayıp ayıp..
     ÖSYM BENİ ÇILDIRTIYOR! Hata ve verilen numaranın meşgul çalması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alp3541 -- 23 Mayıs 2014; 21:45:02 >

• :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.