Şimdi Ara

ÖSYM 'Emeğiniz emanetimizdir' Kalem (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Polene Alerjisi Olan Arı

Ben 2 tane full eksiksiz kutulu(ösym şeker dahil ve peçete ambalajlı) satiyorum.ilgilenenlere duyurulur.

Pm atıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bar Filozofu

quote:

Orijinalden alıntı: Polene Alerjisi Olan Arı

Ben 2 tane full eksiksiz kutulu(ösym şeker dahil ve peçete ambalajlı) satiyorum.ilgilenenlere duyurulur.

Pm atıyorum

Ben şekerli veriyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr_Gölge

quote:

Orijinalden alıntı: FJieQuen.RAA

bende her çeşiti var 2012, 2013.ve piyasadaki kalemler

2013deki büyük ihtimal fatih marka...faberin mavi sınav kalemi ile uyuşmuyor kurşunu

2012deki ile 2013 ün kurşununun kalitesi aynı.tek farkı 2012dekilerin tahtalarının çürük olması

2012 ile 2013 arasında dağlar var.her iki sınava da girdim. 2012de kalemi açtıkça ucu kırılıyodu.2013te sadece bi kere açtım ve optiği kodlarken hiç problem yaşamadım. geçen sene ösym zaten değişiklik yaptığını duyurdu.

aynı şeyi söylüyoruz zaten tam okuyamadın galiba.içindeki kurşunu aynı tahtası farklı diyorum

kalemlerin 2 sindende 5er tane var elimde hergün yazıyorum bugunlerde.yazı kalitesi aynı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dr_Gölge

quote:

bende her çeşiti var 2012, 2013.ve piyasadaki kalemler

2013deki büyük ihtimal fatih marka...faberin mavi sınav kalemi ile uyuşmuyor kurşunu

2012deki ile 2013 ün kurşununun kalitesi aynı.tek farkı 2012dekilerin tahtalarının çürük olması

2012 ile 2013 arasında dağlar var.her iki sınava da girdim. 2012de kalemi açtıkça ucu kırılıyodu.2013te sadece bi kere açtım ve optiği kodlarken hiç problem yaşamadım. geçen sene ösym zaten değişiklik yaptığını duyurdu.

aynı şeyi söylüyoruz zaten tam okuyamadın galiba.içindeki kurşunu aynı tahtası farklı diyorum

kalemlerin 2 sindende 5er tane var elimde hergün yazıyorum bugunlerde.yazı kalitesi aynı

ucu farklı dedim. aynı şeyi söylemiyoruz. ben de iki senenin kalemlerini kullandım. kesinlikle kalitesi her bakımdan farklı.

ha şu olabilir. bu kalemler parti parti üretiliyor. bazı partiler problemli de olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Al bi tane iste hepsi ayni.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gillbert

Normal bir kurşun kalem..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sırf o mavi sınav silgisi için girilir
  • Gianuzzi Yarımayı kullanıcısına yanıt
    Parçalanıyo ya Dust free ler hep öyle.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.