Şimdi Ara

Ösym merkezinde 10 dakika önce yaptırdıgım resmi güncel tercihlerim :) bakın yorumlayın :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yok abicim mesela 21 tane tercihimin 20 tanesi geliyor kesin (Tabi 2010 kılavuzuna göre )

Ama 2009 un Başarı sıralarına göre Ege Elektrk elektronikden sonrası geliyor kesin .

Bilmiyorum abicim izlenimlerime göre yeni kılavuz çok saçma , bende 2009 u kullandım , bi sebebi yok sadece işimi garantiye almak için . boş yere umut bağlamamak için.
  • @Muhendisolmakistiyorum

Anladım kardeşim bende ona göre şey yapiyim o zaman dikkate alıcam bu şeyini.. Valla yarın gidip dershane hocamla birlikte hayırlısı tercih yapıcam. Neyse umarım istediğin ege taraflarına gidersin ;) iyi forumlar
  • Teşekkür ederim kardeşim inşallah senin içinde en hayırlısı olur .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vasto Lorde

Hayırlısı olun. Bende Eczacılığın geleceğini düşünüyorum.(Gelmesse diğer tercihler kesin gelir.)

Teşekkür ederim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: johnalvarez

Mühendislik okuyacaksan Sanayi kentinde okuyacaksın..

Sanayi kentinde okuyunca okulda okutulmuyor mu o zaman?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trivento -- 29 Temmuz 2010; 14:42:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThE_mAnIaC

quote:

Düşücelerin nickine tam uymuş..Okulda teorik olarak öğreneceksin, okurkende teorik bilgiyi pratik yapacaksın sanayide...
  • quote:

Nikin tercihlerinle çelişiyo

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ThE_mAnIaC

quote:

Düşücelerin nickine tam uymuş..Okulda teorik olarak öğreneceksin, okurkende teorik bilgiyi pratik yapacaksın sanayide...

Katılmıyorum. Kimse okurken "aa dur bir de sanayide pratik yapayım" demez. Yazları staj amaçlı çalışabilir, o ayrı. Okulun sanayi şehrinde olup olmaması birşey değiştirmez.

• Abi konuyu dağıtmayalım =D

Evet arkadaşlar Forum sakinleri tercih listemi değerlendirebilirmisiniz ? nereler gelebilir ?
  • quote:

Tamamen şehir odaklı üniversite seçimi yapmışsın..Dua et ya eczacılık ,diş hekimliği ya da Haccettepe Elektrik Elektronik Müh. gelsin..
    Diğerlerinden mezun olunca iş bulmada ciddi şekilde zorlanacaksın.

ve izmir sanayi kenti değil öyle mi
    yanlış yönlendirmeyin insanları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wors

quote:

Tamamen şehir odaklı üniversite seçimi yapmışsın..Dua et ya eczacılık ,diş hekimliği ya da Haccettepe Elektrik Elektronik Müh. gelsin..

Bende duyunca şok oldum abicim özellikle sanayi şehirlerini yazdım , adam bana kaldırana kadar bunu söyleyince eridim.

-Tamam yazdıgım ünivler kalitesiz olsa kabul edecemde gayet kaliteli köklü üniversiteler .

• ...............
  • Güncelll .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhendisolmakistiyorum

quote:

quote:

Sanki sen tercih ederken İzmir'in sanayisi aklına geldi?? Şimdi dogru konusalım..Sen İzmir'i şehir güzel diğe ve özellikle kızlar güzel diye seçiyorsan..Üniversite okuken gezip tozacaksın.. :) Hiç yok falan deme..

Ben onun çin diyorum İzmir sanayi kentinden çok turizm kenti oldugu için insanlar orayı tercih ediyor..

Bende duyunca şok oldum abicim özellikle sanayi şehirlerini yazdım , adam bana kaldırana kadar bunu söyleyince eridim.

-Tamam yazdıgım ünivler kalitesiz olsa kabul edecemde gayet kaliteli köklü üniversiteler .

• Güncel
  • Güncel
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Muhendisolmakistiyorum

quote:

quote:

Sanki sen tercih ederken İzmir'in sanayisi aklına geldi?? Şimdi dogru konusalım..Sen İzmir'i şehir güzel diğe ve özellikle kızlar güzel diye seçiyorsan..Üniversite okuken gezip tozacaksın.. :) Hiç yok falan deme..

Ben onun çin diyorum İzmir sanayi kentinden çok turizm kenti oldugu için insanlar orayı tercih ediyor..

liseyi izmir atatürk lisesinde okudum üniversiteyi de egede okuyorum.
    yeter mi ?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.